عمومی

جهاد فرهنگی رسانه‌ای یکی از مصادیق جهاد کبیر – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار آنلاین ، در مراسم گرامیداشت دومین سالگرد شهادت شهید جهاد رسانه ای شهید مصطفی اکسلیک که عصر سه شنبه در اینستاگرام و در صفحه زنده شبکه زنده با رعایت شئونات اخلاقی برگزار شد. حجت الاسلام محمد جواد علی اکبری گفت: جهاد فرهنگی یکی از مصادیق جهاد کبیر است و هدف مبارزه این است که موضوع، محتوا و فرهنگ را با ابزار خوب و صیانت منتشر کنیم. ارزش ها برای افراد جامعه

وی همچنین گفت: نفوذ امپراتوری رسانه ای کفر و استکبار که تلاش می کند جامعه اسلامی مؤمن را به زیر سلطه خود درآورد، با جهاد عظیم رسانه ای جوانان مؤمن مواجه شده است که رهبر معظم انقلاب به یکی از آنها اشاره کردند. آیات قرآن در این باره می گوید مبارزه با نافرمانی کفار مربوط به مبارزه فرهنگی با محوریت حوزه رسانه است و میدان مجازی یکی از مصادیق جهاد کبیر است که مدیریت رسانه را در بر می گیرد. . و بر روان انسان غلبه کند تا به نتیجه مطلوب برسد.

این کارشناس مسائل دینی تصریح کرد: جامعه اسلامی باید بر خواست خدا بماند و پایه های جامعه اسلامی از نظر فکری، مضمونی و محتوایی تقویت شود و مرزهای انقلابی حفظ شود که نیاز دارد و نمی خواهد. جهاد با کار معمولی و متعارف می توان به جریان کفر کوبید و فضائل و زیبایی های اسلام را با جهاد عظیم رسانه ای منتشر کرد.

جهاد فرهنگی رسانه یکی از مصادیق جهاد کبیر است

علی اکبری خاطرنشان کرد: در جهاد فرهنگی باید روحیه جهادی و خویشتن داری وجود داشته باشد و جوانی و ثروت را کنار بگذارد و در این زمینه ظلم است و میدان خستگی ناپذیر و پر از امید است. مهارت ها و دانش لازم در این زمینه وجود دارد.

وی گفت: مجاهد جهاد فرهنگی مجاهد بزرگی است، وقتی این جبهه یکی مثل مصطفی اهلک را از دست می دهد، آسیب زیادی می بیند، اما این امید وجود دارد که ده ها مصطفی دیگر از بین جوانان قیام کنند، قطعا نمی روند. این قلعه خالی است و باید جوانان را پرورش داد.» و غیرت پر می شود و ما شاهد رشد بیشتری هستیم.

رهبری مردم با ارزش ترین کار بخشی از کل زندگی یک فرد است

مجید اسماعیلی در این مراسم مجازی اعلام کرد: در عمر کوتاه انسان زمان پایان آن مشخص نیست، مردم همیشه به دنبال این هستند که بدانند بهترین چیست و این سوال در بین معصومین و آنها مطرح شد. عاشقان و بی گناهان گفته اند دنیا کاری است که ارزشش در برابر ظرف آب چون دریاست و مردم را از بدی به خوبی می برد.

همچنین فرمود: این امری که انسان را به حال خوب می رساند و او را هدایت می کند، همان امر به معروف و نهی از منکر است و ائمه به این کار و کسانی که این کار را انجام داده اند، خصوصاً تأثیرگذار بر او احترام می گذارند. تعداد زیادی از مردم نظر بسیار مثبتی داشتند و به او اهمیت زیادی می دادند.

این کارشناس رسانه تصریح کرد: در اوایل اسلام ائمه بدون گناه هدایا و جوایز زیادی به شاعران می دادند. مابی در عصر کنونی شعر، این رسانه است که برای بسیاری از مردم جذابیت دارد، او بهترین فعالیت زندگی خود را برای تسلط بر این فضا انتخاب کرده است.

جهاد فرهنگی رسانه یکی از مصادیق جهاد کبیر است

اسماعیلی همچنین خاطرنشان کرد: اگر در روند تحول جامعه حضور مثبت نداشته باشیم، جامعه به سمت تغییرات منفی و مخرب پیش می رود و باید به تناسب با تغییرات مثبت و منفی مواجه شد و در رسانه ها حضور داشت. این یک جهاد رسانه ای بزرگ است. ارزش آن نزد اهل بیت(ع)ONE) و خداوند یکی از عالی ترین افعال است و مقام معظم رهبری بسیار انجام داده اند و ادبیات تحول زبان تحقیقی است که باید به صورت کارشناسی تسلط پیدا کرد.

دکمه بازگشت به بالا