اجتماعی

سهم ۳۵ درصدی بیماری‌های قلبی از کل مرگ‌ها/ ضرورت بررسی ماهانه فشار خون بالا

رئیس اداره پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی و عروقی وزارت بهداشت گفت: 35 درصد مرگ و میرهای کشور و 46 درصد مرگ و میرهای ناشی از بیماری های غیرمرتبط مربوط به بیماری های قلبی عروقی است که می تواند منجر به بیماری های قلبی عروقی شود. چند اقدام ساده آن کنترل است.

به گزارش شیمیشی، دکتر فرزانه فربجه – رئیس اداره پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی عروقی وزارت بهداشت با توجه به اظهارات اخیر رئیس سازمان غذا و دارو بر اهمیت گوش دادن به پیشگیری از این دسته از بیماری ها تاکید کرد. بیشترین مصرف تجهیزات پزشکی در بخش قلب بوده است.

وی با بیان اینکه بیماری های قلبی و عروقی اولین عامل مرگ و میر در کشور است، تصریح کرد: 35 درصد مرگ و میرها در کشور و 46 درصد از مرگ و میرهای ناشی از بیماری های غیرواگیر مربوط به بیماری های قلبی عروقی است و با تغییر سبک زندگی و ارتقای سواد سلامت قابل پیشگیری و کنترل است .

Ferbex آگاهی از فشار خون، سیگار نکشیدن و محافظت از خود را از جمله اقداماتی دانست که در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و کاهش عوارض آن تاثیر بسزایی دارد.

به گزارش فرباکس، توجه به طراحی مبلمان شهری برای افزایش میل به فعالیت بدنی می تواند در کاهش بیکاری در جامعه موثر باشد.

رئیس گروه پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی و عروقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه متأسفانه در اغلب موارد فشار خون بالا به دلیل نداشتن علائم، از سوی مردم جدی گرفته نمی شود، اظهار کرد: این فشار خون در اکثر مواقع به دلیل عدم وجود علائم بیماری جدی گرفته می شود. فشار خون بالا لقب قاتل خاموش را به خود اختصاص داده است و افراد مبتلا باید هر ماه فشار خون خود را چک کنند تا ببینند طبیعی است یا خیر.

فاربکس معتقد است فشار خون بالا بیماری شایعی در کشور است که در صورت تشخیص صحیح و درمان مناسب می توان از سایر عوارض قلبی عروقی پیشگیری کرد.

بر اساس بیانیه وزارت بهداشت، وی ادامه داد: متأسفانه در بخش بیماری های مزمن، گاهی اوقات شاهد این هستیم که افراد به دلیل ناآگاهی یا خستگی از ادامه درمان پس از بهبودی نسبی، پایبندی به روند درمان را کاهش داده و یا درمان را متوقف می کنند. و این باعث تشدید بیماری می شود که با مصرف دارو به راحتی قابل کنترل است.

به گزارش فرباخ، با اطلاع رسانی مناسب به مردم و تشخیص به موقع و دفاع آگاهانه از خود، شیوع این بیماری و شیوع عوارض قلبی و عروقی آن و تحمیل هزینه های سنگین به مردم و نظام سلامت در جهت تامین آنها. . وسایل پزشکی و داروهای قلبی عروقی قابل پیشگیری هستند.

انتهای پیام

تیم خبری مقالات اجتماعی

پژوهشگر اجتماعی با نگاهی منطقی و نوآورانه. ارائه دیدگاه‌های تازه درباره تفاوت‌های فرهنگی و مسائل اجتماعی.
دکمه بازگشت به بالا