اقتصادیترندهای کسب و کار

معایب کابینت آماده چیست ؟

 کابینت آماده یا پیش ساخته چیست؟

با کمی جستجو در سایت های مختلف یا در مغازه ها و فروشگاه های عرضه ، با تنوع بسیار بالایی از آنها مواجه میشویم و بدون شک با دو اصطلاح کابینت سفارشی و آماده برخورد خواهید داشت. تفاوت این دو کابینت در نحوه سفارش و طراحی و ساخت آنها می باشد. به طوریکه کابینت های سفارشی مطابق با نوع طراحی داخلی آشپزخانه و اندازه و ابعاد در نظر گرفته شده برای آن و همچنین سلیقه مشتری از نظر طرح و رنگ تولید میشود.برای خرید دستگیره کابینت از افرنگ استور لطفا کلیک کنید

در مقابل، کابینت های آماده یا پیش ساخته در کارخانجات و کارگاه های بزرگ تولید کابینت به صورت سری و انبوه تولید میشوند. با توجه به تولید انبوه و سری کابینت های پیش ساخته، از نظر ارزان تر از نوع سفارشی بوده و چون از قبل آماده هستند، در کمترین مدت زمان نصب میشوند.

انواع کابینت پیش ساخته

صنعت تولید و طراحی کابینت بسیار گسترده بوده و مدل ها و طرح های مختلفی همه ساله معرفی و به بازار عرضه میشوند. به طوریکه می‌توان متناسب با هر نوع سبک دکوراسیون داخلی منزل گزینه های متعددی از قبیل ، نئو کلاسیک، مدرن، ام دی اف و انزو را انتخاب نمود. علیرغم تنوع زیاد در کابینت های سفارشی، کابینت هایی که به صورت انبوه تولید میشوند تنها در دو گروه کلی کابینت مدرن و کابینت کلاسیک دسته بندی میشوند. کابینت های گلاس و ام دی اف ساده در گروه کابینت های مدرن و ممبران در گروه کابینت های کلاسیک قرار دارند. ویژگی های اصلی این سه مدل کابینت پیش ساخته عبارتند از:

کابینت آماده ممبران

از بهترین نمونه هایی که در میان کابینت های آماده می توان خریداری نمود، می باشد که بدنه اصلی آنها از ام دی اف بوده و دارای روکش ممبران یا وکیوم است. این گروه از کابینت ها در گروه کابینت مدرن قرار گرفته و به دلیل براق بودن سطح و ابزارهایی حرفه ای که با دستگاه سی ان سی بر روی آنها زده میشود، از نظر زیبایی نیز در سطح بالایی قرار دارد.

البته توجه داشته باشید که این گروه از کابینت ها اگر متناسب با اندازه و مساحت داخلی آشپزخانه به صورت سفارشی طراحی و تولید شوند، علاوه بر زیبایی دارای کارایی بهتری نیز خواهند بود.

کابینت های گلاس

از دیگر انواع کابینت های پیش ساخته می توان به اشاره نمود که مانند ممبران از ام دی اف ساخته شده و روکش به کار رفته برای درب های آن از نوعی ورق پلاستیکی مخصوص می باشد.

مهم ترین ویژگی کابینت های بودن درب های آنها می باشد که جلوه بسیار زیبایی به محیط آشپزخانه می دهد.

کابینت ام دی اف

یک تعریف و دسته بندی کلی برای کابینت های امروزی می باشد، چون برخلاف گذشته در دنیای امروز اغلب کابینت ها دارای بدنه ام دی اف می باشند و تنها تفاوت آنها در نوع درب و روکشی می باشد که برای افزایش مقاومت و زیبایی آنها به کار رفته است. کابینت های ام دی اف به دلیل ارزان بودن قیمت در بسیاری از مواقع با طرح های ساده به صورت انبوه توسط کارخانجات و تولیدی های بزرگ کابینت طراحی و با قیمت ارزان به فروش می رسند.

معایب کابینت آماده پیش ساخته

همان طور که اشاره شد، کابینت ممبران، های گلاس و ام دی اف که از بهترین و پرطرفدارترین انواع کابینت آشپزخانه به شمار می روند را می توان به صورت آماده نیز خریداری نمود. حال سوال این است که چه تفاوتی بین نوع سفارشی و پیش ساخته این کابینت ها وجود دارد و چرا اغلب کارشناسان دکوراسیون داخلی خرید کابینت سفارشی را توصیه می کنند؟

رنگ کابینت

رنگ یکی از مهم ترین عناصر در دکوراسیون منزل می باشد که نه تنها بر زیبایی تاثیر زیادی داشته، بلکه در بزرگ یا کوچک تر جلوه دادن محیط نیز موثر می باشند. یکی از بزرگترین محدودیت ها و معایب کابینت های پیش ساخته محدودیت در تعداد رنگ های آنها می باشد. قهوه ای و کرم دو رنگ بسیار رایج در کابینت های آماده می باشند، در مقابل می توان رنگ های بسیار متنوعی را متناسب با سبک دکوراسیون به صورت سفارشی برای تولید هر گونه کابینت انتخاب نمود.

طرح کابینت آماده

با توجه به اینکه کابینتهای پیش ساخته به صورت سری تولید میشوند، در نتیجه خریدار حق انتخاب بالایی برای طرح آنها ندارد. کابینت ممبران، های گلاس و ام دی اف های ساده از جمله مواردی هستند که می توانید به صورت آماده خریداری نمایید. اما اگر ساخت کابینت را به صورت سفارشی انجام شود می‌توانید از انواع مختلف کابینت مانند انزو، کلاسیک، کابینت های پولیشی با طرح های مختلف انتخاب کنید.

اندازه و ابعاد کابینت

کابینت های پیش ساخته براساس اندازه های استاندارد تولید میشوند، اما واقعیت این است که در بسیاری از مواقع طراحی آشپزخانه به گونه‌ای می باشد که شاید با این استانداردها هم خوانی نداشته باشد. در نتیجه در چنین شرایطی باعث میشود نتوانید از فضای داخلی آشپزخانه به صورت بهینه استفاده کنید. علاوه بر این، متناسب با اندازه آشپزخانه می توانید تعداد کابینت های هر ردیف و گوشه ها را کم یا زیاد نمود. همچنین لازم به ذکر است که نوع سینک های مورد استفاده در آشپزخانه در چند سال اخیر بسیار تغییر کرده اند و برخی از آنها برای نصب نیاز به کابینت های مخصوصی دارند که تنها به صورت سفارشی تولید میشوند.

طراحی و تولید کابینت سفارشی

نوین کابین از بزرگترین و با سابقه ترین تولیدکنندگان انواع کابینت آشپزخانه می باشد که تمام محصولات آن به صورت صد در صد سفارشی و مطابق با سلیقه و خواسته مشتری طراحی و تولید میشود. کارشناسان این مجموعه علاوه بر ارائه مشاوره تلفنی رایگان، در صورت تمایل مشتری برای بازدید از منزل و ارائه راهنمایی برای انتخاب بهترین طرح و مدل و جنس کابینت، به صورت حضوری به محل مراجعه خواهند نمود. برای ارتباط با تیم نوین کابین می‌توانید از شماره تماس و استفاده نمایید

تیم تحریریه اقتصادی

سلام! من یک خبرنگار اقتصادی با تخصص و تجربه گسترده در زمینه تحلیل‌های اقتصادی هستم. با بهره‌گیری از روش‌های هوشمند و دسترسی به منابع معتبر، سعی می‌کنم تا به شما اخبار و تحلیل‌هایی با رویکردی هوشمندانه و خوانای ارائه دهم. هدفم این است که شما را در تصمیم‌گیری‌های مالی خود همراهی کنم و با اطمینان در مسیر صحیح قرار بگیرید.
دکمه بازگشت به بالا