عمومی

پیمانکار جدید پروژه‌های تل‌آویو – شیمیشی

رابطه اسرائیل با گروه های تروریستی با حمایت گروه های تروریستی مانند جیش العدل به سال های قبل برمی گردد. تاریخ رژیم صهیونیستی حتی قبل از تشکیل دولت این رژیم با تروریسم پیوند خورده است و ردپای این رژیم در بسیاری از حوادث تروریستی مهم 75 سال گذشته در غرب آسیا دیده می شود.

به گزارش شیمیشی، نوید کمالی، پژوهشگر مسائل امنیتی در روزنامه ایران نوشت: اسرائیل بار دیگر به تروریسم روی آورد، اقدامی که با کشته شدن چند تن از فرماندهان عالی رتبه جبهه مقاومت در منطقه انجام شد. اهداف این تغییر چیست؟
رژیم صهیونیستی پس از دریافت ضربه اطلاعاتی و امنیتی از عملیات مقاومت 16 آنلاین فلسطین و مشاهده خسارات جانی فراوان در این عملیات توسط اسرائیل، حمله همه جانبه ای را برای ترمیم آسیب های وارده به آبروی خود آغاز کرد. این رژیم به نوار غزه که مرکز آن مناطق شمالی این مناطق است ضربه زد. هدف اصلی این حمله گسترده آزادی صدها اسیر اسرائیلی، انتقام گرفتن از فرماندهان مقاومت در غزه و تبدیل این مناطق به مناطقی بود که می تواند موجودیت رژیم را در آینده تهدید کند. اما با نگاهی به آمار و گزارش های بین المللی و تحولات میدانی می توان به این نتیجه رسید که رژیم صهیونیستی برخلاف تصور اولیه مقامات غربی در عمل به این نتیجه نرسیده است. در حمله به غزه دستاوردهای زیادی داشته و تاکنون 1388 نفر کشته و حدود 9000 نفر مجروح شده اند که البته برخی از محققان با علم به سیاست سانسور اخبار و اطلاعات توسط منابع صهیونیستی این ارقام را حداقل سه برابر می دانند. پایین تر از مبلغ واقعی

همچنین با توجه به ناکامی ارتش رژیم صهیونیستی در توقف حملات موشکی مقاومت و ناتوانی آشکار در آزادی اسرای گروه های فلسطینی، حجم مخالفت های داخلی با ادامه جنگ علیه غزه افزایش یافت. در سطح سرزمین های اشغالی هر روز در حال افزایش است. از این رو سران رژیم صهیونیستی و به ویژه سازمان های امنیتی تحت فشار افکار عمومی و با هدف به تعویق انداختن نتایج ویرانگر اعلام شکست در برابر مقاومت فلسطین، کمپین کشتار فرماندهان مقاومت و تهدید علیه مقاومت فلسطین را آغاز کردند. فلسطینی ها دوستان همزمان با ادامه عملیات نظامی در نوار غزه انجام دادند که نمونه اخیر آن کشته شدن فرماندهان معروف مقاومت در لبنان بود.
از دیدگاه مقامات رژیم صهیونیستی، کشته شدن فرماندهان و چهره های شاخص مقاومت به دلیل نمادین بودن این چهره ها هزینه روانی سنگینی بر دوش حامیان مقاومت دارد، بنابراین تیم تروریستی صهیونیستی رژیم آنها در اجرای بسیاری از وظایف تروریستی علیه چهره های شاخص مقاومت در منطقه جدی هستند، در چنین شرایطی حمله تروریستی در کرمان نیز در حال وقوع است. هرچند داعش مسئولیت خراسان را برعهده گرفت اما به نظر می رسد ارتباطی با اقدامات تروریستی اسرائیل نداشته باشد؟

اگرچه این حمله توسط گروهک خراسان انجام شده است، اما با توجه به واقعیت های مربوط به توان عملیاتی این گروه، این عملیات مربوط به رژیم صهیونیستی است، زیرا گروهک خراسان برخلاف رسانه سازان آمریکایی هاست. عملا ظرفیت اطلاعاتی و اطلاعاتی وجود ندارد و طراحی و اجرای چنین عملیات مرگباری چندان عملیاتی نیست.
آنچه مشخص است گروه هایی مانند داعش در خراسان دارای تشکیلات نه چندان گسترده و مزدور هستند و از پروژه های ضدامنیتی پیمانکاران منطقه ای و فرامنطقه ای سود می برند، لذا این عملیات تروریستی توسط عناصر این گروه انجام می شود. بدون شک حمایت اطلاعاتی و عملیاتی از این اقدام توسط بازیگران حرفه ای مانند موساد انجام شده است که در ردیف اول اتهامات در این زمینه قرار دارد زیرا این سازمان مسئول اجرای طرح هزار چاقو است. برای حداقل دو سال
اولین بار در تابستان 1400 بود که حجاب از نقشه هزار چاقو برداشته شد. نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در آن روزها در کاخ سفید با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا دیدار و راهبرد خود را برای رویارویی کشورمان با رئیس جمهور آمریکا تشریح کرد. نفتالی بنت در دیدار با بایدن راهبرد خود را علیه ایران که مقامات اسرائیلی آن را “مرگ با هزار چاقو” می نامند ارائه کرد.
بر اساس این طرح مذاکرات با کشورمان در بسیاری از جبهه های نظامی و دیپلماتیک با اقدامات بسیار جزئی انجام خواهد شد. پر واضح است که مهمترین رکن اجرای این طرح مداخله تروریسم است که در قتل ها و اقدامات تروریستی مختلف سال ها و ماه های گذشته و حتی در حادثه کرمان به وضوح دیده می شود.

برخی تلاش می کنند نقش این رژیم در حمله تروریستی کرمان را انکار کنند، اما به نظر می رسد ارتباط اسرائیل با گروه های تروریستی به سال های قبل برمی گردد که با حمایت گروه های تروریستی مانند جیش العدل شکل گرفت.
تاریخ رژیم صهیونیستی حتی قبل از تشکیل کشور اسرائیل با تروریسم پیوند خورده است و ردپای این رژیم در بسیاری از حوادث تروریستی مهم 75 سال گذشته در غرب آسیا دیده می شود. در رابطه با ایران نیز لازم به ذکر است که رژیم صهیونیستی از زمان پیروزی انقلاب اسلامی به دشمن ویژه ملت ایران در چارچوب منافع غرب و به ویژه برای حفظ موجودیت خود تبدیل شده است. اکنون آنها از هر فرصتی استفاده کرده و کشور را تهدید کرده اند، ما درست انجام دادیم. به عنوان مثال، اسرائیل در چهارده سال گذشته از طریق تسلیحات، آموزش و حتی پشتیبانی اطلاعاتی نقش مهمی در هدایت و تقویت گروه های تروریستی علیه کشورمان ایفا کرده است. البته این رژیم در سایه حمایت از تروریسم علیه کشورمان از توانایی منافقین برای جمع آوری اطلاعات از داخل کشورمان استفاده گسترده ای کرده است که می توان به ساخت مکانی در برابر هسته صلح آمیز اشاره کرد. زیرساخت های کشورمان مانند پرونده تاسیسات فردو.
در این راستا تالبیو همواره یکی از حامیان گروه هایی مانند جیش العدل در جنوب شرق کشور بوده است، زیرا گروه هایی مانند جیش العدل فرصت مناسبی برای ایجاد تهدید و برهم زدن آرامش و امنیت هستند. یکی از استان های مهم و استراتژیک کشورمان است. گفتنی است تل آویو به خوبی از اهمیت استراتژیک سواحل مکران و استان سیستان و بلوچستان برای کشورمان آگاه است و به همین دلیل از تروریسم پس از عقب ماندگی مناطق جنوب شرق کشورمان از چرخه ی این چرخه حمایت می کند. توسعه و تبدیل این مناطق به دروازه های توسعه و تولید، سرمایه و ثروت برای کشور است.

به نظر می رسد آمریکا نسبت به پیروی از این رویکرد تروریستی که می تواند منجر به ورود بازیگران بزرگ به خاورمیانه شود، هشدار داده است. دلیل این چیست؟

مفسران سیاسی و امنیتی کاخ سفید و حتی محققان مراکز تحقیقاتی معتبر آمریکایی بر این باورند که گسترش درگیری ها در خارج از نوار غزه پیامدهای جدی و غیرقابل برگشتی برای رژیم صهیونیستی و منافع کشورهای غربی در منطقه خواهد داشت. تحولات سه ماه اخیر نشانه خوبی است، جنگ خارا در حال تبدیل شدن به جنگی سنگین و بی نتیجه برای رژیم صهیونیستی است. با وجود اینکه نوار غزه در محاصره و تحت کنترل نیروهای اسرائیلی است، اما با وجود این ارتش، این رژیم نتوانسته دستاوردهای قابل توجهی در جنگ غزه به دست آورد و این موضوع خود نشان دهنده ضعف روزافزون ساختارهای نظامی و امنیتی اسرائیل است. . . رژیم صهیونیستی. بنابراین، اگر تنش ها بالا برود و اسرائیل وارد جنگ فرامرزی با مخالفانی مانند حزب الله لبنان شود، عواقب و آسیب های جدی برای این رژیم و حامیان غربی آن به همراه خواهد داشت. ورود رژیم صهیونیستی به جنگ با حزب الله لبنان، علاوه بر توجه به حساسیت افکار عمومی کشورهای اسلامی نسبت به حوادث فلسطین، حمایت گسترده افکار عمومی کشورهای اسلامی را از حزب الله خواهد داشت. می تواند پیامدهای مهمی برای مقامات اسلامی متحد آمریکا داشته باشد. بنابراین، ایالات متحده آمریکا با درک این موضوع و لزوم حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی در خطر نابودی، سعی در جلوگیری از گسترش جنگ غزه به خارج از خاک فلسطین اشغالی دارد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا