ترندهای کسب و کارعلمی و پزشکی

طرز تهیه کره گردو عسلی [ آموزش کامل ]

بررسی خواص گردو با عسل

گردو غذا نیست، دارو است که فواید آن را در صفحات زیادی می توان نوشت. همه ما از دوران کودکی خاطراتی داریم که دستانمان از پوست کندن گردو سبز سیاه شده است. آجیل‌فروشان در کنار جاده‌های شمالی یا در چهارراه‌های شلوغ که آجیل‌های سفید و تازه واقعی را در شیشه‌های شفاف می‌فروختند، کم کم به نوستالژی تبدیل می‌شوند. شاید قایق را از روی خلاصه ساخته و روی آب به دنبال آن دویده است. اما مغز گردو داستان دیگری دارد. گردو در صدر فهرست آجیل ها قرار دارد و فقط بدانید که حاوی دو برابر بیشتر از هر آجیل دیگری آنتی اکسیدان است.

گردو حاوی مفیدترین چربی های امگا 3 در میان مغزها و دانه ها است. کره گردو عسلی در تقویت حافظه، کاهش خطر ابتلا به دیابت، کاهش اشتها، بهبود بینایی در سنین بالا، کاهش کلسترول خون، کند کردن روند روماتیسم مفصلی و آرتروز، مبارزه با سرطان پروستات و سینه، کاهش وزن، حفظ سلامت قلب و کاهش وزن مفید است. سطح خون همه اینها متعلق به خواص جادویی گردو هستند. نکته جالب دیگری که در مورد روغن آجیل باید به آن توجه کرد این است که تمام آجیل ها حاوی چربی های تک غیراشباع هستند. اما فقط گردو سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه است.

علاوه بر این، گردو حاوی کلسترول و اسیدهای چرب ترانس نیست. همه اینها تضمین می کند که گردو یک غذای چرب کامل و سالم است. فراموش نکنید که بیش از 90 درصد از ترکیبات فنلی و مواد مغذی آجیل در پوسته آن وجود دارد. بنابراین به بهانه تلخ بودن آن را جدا نکنید و از خوردن دانه های گردوی سفید خودداری کنید تا از خواص جادویی آن لذت ببرید که در ادامه می خوانید.

قبل از بررسی خواص گردو با عسل، بهتر است کمی در مورد ترکیبات این دو ماده صحبت کنیم تا متوجه شویم که چرا ترکیب عسل و گردو می تواند صبحانه خوبی باشد یا غذای خوبی برای بدن ما باشد.

همانطور که در مقاله درباره فواید عسل خالص و طبیعی اشاره کردیم، عسل حاوی بیش از 70 درصد قندهایی مانند گلوکز، فروکتوز، مالتوز و ساکارز است که 20 درصد آن آب و بقیه آنزیم ها، اسیدهای آمینه است. ویتامین ها و پروتئین های عسل به مقدار بسیار کم اما برای بدن بسیار مهم هستند.

از سوی دیگر، گردو حاوی 65 درصد چربی های سالم و حدود 15 درصد پروتئین است و بقیه شامل ویتامین ها و مواد معدنی مانند مس، اسید فولیک (ویتامین B9)، فسفر، ویتامین B6، منگنز، ویتامین E، اسید الاژیک و غیره است. . د . .

با این توضیحات می توان گفت که مخلوط عسل و آلوئه ورا یک اکسیر غنی از کربوهیدرات (قند)، چربی های سالم، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین ها است که سه مورد اول قند، چربی و پروتئین است که منابع اصلی آن هستند. . . انرژی مورد نیاز بدن برای فعالیت های روزانه و رشد را تامین می کند به همین دلیل ترکیب عسل و بادام را می توان یک غذای کامل برای بدن دانست و در ادامه به فواید مهم آن می پردازیم.

همانطور که قبلا در مورد خواص ترکیب مواد دیگر اشاره کردیم. با عسل طبیعی مانند خواص سیاه دانه و عسل، خواص و خواص زنجبیل و عسل و خواص آبلیمو و عسل در ترکیب عسل با سایر مواد مغذی، عسل نقش حامل را ایفا می کند. این بدان معنی است که فراهمی زیستی سایر مواد را بهبود می بخشد و بنابراین از عسل در تولید بسیاری از داروها برای افزایش جذب داروها استفاده می شود.

خواص درمانی عسل و گردو

همانطور که گفتیم ترکیب این دو مورد برای بدن بسیار مغذی است. در زیر به 9 خاصیت گردو و عسل اشاره می کنیم.

  1. عملکرد روده را بهبود می بخشد

مطالعات نشان می دهد که اگر روده شما سرشار از باکتری ها و میکروب های مفید باشد، احتمالاً سیستم گوارشی سالم تری خواهید داشت و به نوبه خود، سلامت کلی بهتری خواهید داشت. جالب اینجاست که هر فردی مجموعه ای از باکتری های خاص خود را دارد (مثل اثر انگشت هر فرد). دانشمندان این گروه از باکتری های روده را میکروبیوتا می نامند.

در نتیجه، ترکیب ناسالم میکروبیوتا می تواند باعث التهاب و بیماری در روده و سایر اندام ها مانند چاقی، بیماری قلبی و سرطان شود.

بنابراین، غذایی که در طول روز می خوریم به طور قابل توجهی بر ترکیب این گروه از باکتری ها و میکروب های روده (میکروبیوتا) تأثیر می گذارد. عسل و آجیل ترکیبات و باکتری های سالمی هستند که سلامت میکروبیوتای روده و در نتیجه سلامت دستگاه گوارش و سلامت کلی بدن را تضمین می کنند.

  1. التهاب را در بدن کاهش می دهد

التهاب یکی از پاسخ های طبیعی بدن به مشکلات موجود در بدن است و به بدن هشدار می دهد که در جایی از بدن مشکلی وجود دارد. اما همین التهاب زمانی که مزمن باشد می تواند باعث بیماری هایی از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2، بیماری آلزایمر و حتی سرطان شود.

ریشه این التهاب در بدن استرس اکسیداتیو است پلی فنول های موجود در بادام و عسل می توانند با این استرس اکسیداتیو مبارزه کرده و آنها را از بین ببرند.

  1. باعث کاهش التهاب در بدن می شود

التهاب یکی از پاسخ های طبیعی بدن به مشکلات موجود است و بدن را در مورد مشکلی آگاه می کند، اما زمانی که همان التهابات مزمن شوند، می توانند عامل بسیاری از بیماری ها از جمله: بیماری قلبی، دیابت نوع 2، بیماری آلزایمر و حتی سرطان باشند. .

ریشه بسیاری از این التهابات در بدن استرس اکسیداتیو است. پلی فنول های موجود در گردو و عسل با این عوامل استرس زا اکسیداتیو مبارزه کرده و خنثی می کنند.

  1. عسل و گردو سرشار از آنتی اکسیدان هستند

از دیگر خواص عسل و گردو می توان به خواص آنتی اکسیدانی این ترکیب اشاره کرد. عسل یکی از مواد سرشار از آنتی اکسیدان است، از طرفی در میان انواع مغزها، گردو نسبت به سایر مغزها فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد. این اثر آنتی اکسیدانی گردو از ویتامین E، ملاتونین و ترکیبات گیاهی پلی فنل که به طور معمول در پوست نازک گردو وجود دارد، مشتق شده است.

مصرف عسل و گردو سطح کلسترول کل و به خصوص کلسترول بد (LDL) را بعد از خوردن غذا کاهش می دهد و به سلامت بدن کمک می کند.

به دلیل وجود آنتی اکسیدان در گردو و عسل، مصرف این ترکیب باعث بهبود سطح عمومی ایمنی بدن شده و بدن را از استرس اکسیداتیو که عامل اصلی بسیاری از بیماری ها به ویژه بیماری های قلبی عروقی، آسم و انواع مختلف است، محافظت می کند. سرطان

  1. کاهش خطر ابتلا به سرطان های خاص

در واقع ایجاد سرطان یک فرآیند چند مرحله‌ای و چند عاملی است و نمی‌توان آن را به عنوان یک علت شناسایی کرد، اما برخی از این عوامل عبارتند از: ضعف ایمنی، عفونت مزمن، التهاب مزمن، چاقی و البته سبک زندگی. و غذا

همانطور که در بالا ذکر شد، ترکیب عسل و گردو سرشار از آنتی اکسیدان است و دارای خواص ضد التهابی است، به این معنی که این ماهیچه ها از بروز آنها جلوگیری می کند. ‌ جلوی بالا ‌ از طرفی به دلیل خاصیت ضد باکتریایی عسل از عفونت نیز جلوگیری می کند. به طور کلی، خوردن آجیل و عسل ایمنی کلی بدن را افزایش می دهد که می تواند بدن را از عفونت محافظت کند. سرطان یا رشد آنها تغییر می کنند.

  1. گردو و عسل چربی خون را کنترل می کنند.

یکی از عوامل موثر بر بیماری قلبی، سطح کلسترول بد (LDL) و تری گلیسیرید است. به این معنی که هر چه سطح این دو عامل در بدن بیشتر باشد، خطر ابتلا به بیماری های قلبی نیز بیشتر می شود.

نشان داده شده است که مصرف منظم گردو سطح کلسترول کل را کاهش می دهد. از سوی دیگر، مطالعات نشان می دهد که مصرف عسل باعث کاهش کلسترول تام و همچنین کلسترول بد (LDL) می شود و از لخته شدن خون و تجمع پلاکت ها که از عوامل اصلی بیماری های قلبی هستند، جلوگیری می کند.

در نتیجه یکی از خواص مهم عسل با گردو کاهش سطح کلسترول مضر بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در انسان است.

عسل را با کدام گردو مخلوط کنیم؟

تا اینجا متوجه شدم که ترکیب عسل و گردو خواص ویژه ای دارد و می تواند نقش مهمی در سلامت انسان داشته باشد و از برخی بیماری ها از جمله برخی سرطان ها، دیابت نوع 2، فشار خون، چربی خون و غیره پیشگیری کند.

حالا ممکن است کسی این سوال را داشته باشد که گردو را با چه نوع عسلی مخلوط کنیم؟ واقعیت این است که همه عسل ها خواص مشترک زیادی دارند و فرقی نمی کند که با کدام نوع عسل آجیل مخلوط شود. ترکیب گردو با عسل طبیعی و خام که تمام خواص خود را حفظ کرده است مهم است.

اما ما همچنین می دانیم که ماهیت عسل بسته به گیاهی که از آن به دست می آید متفاوت است. به همین دلیل و از آنجایی که خود گردو طبع گرمی دارد، عموماً به افراد با طبع گرم توصیه می شود که این ترکیب گرم را ترجیح دهند. از عسل های طبیعی که ملایم هستند مانند عسل طبیعی کنار و عسل گشنیز استفاده کنید و کسانی که مزاج سرد دارند باید از عسل هایی مانند عسل آویشن استفاده کنند.

طرز تهیه ۳ ترکیب با عسل و گردو

برای بهرمند شدن از خواص عسل با گردو می‌توان این دو را به شیوه‌های مختلفی با یکدیگر ترکیب کرد. بعضی افراد خیلی ساده برای صبحانه و یا عصرانه گردوی خام را با عسل، بدون هیچ کم یا زیادی مصرف می‌کنند. ما در زیر به سه ترکیب عسل با گردو اشاره خواهیم کرد که می‌توانید بسته به ذائقه‌ی خودتان هر کدام را که دوست داشتید آماده و استفاده کنید.

۱. ترکیب ساده عسل با گردو

در این ترکیب شما فقط و فقط به عسل و گردو نیاز دارید. می‌توانید مغز گردوها را به صورت سالم، خرد شده و یا حتی پودر شده استفاده کنید. فقط در نظر داشته باشید که اگر از دستگاه‌های خرد کن استفاده می‌کنید برخورد گردو با تیغه‌های فلزی باعث می‌شود برخی از خواص گردو از دست برود.

مواد لازم

۲۰۰ گرم مغز گردو

۱۰۰ گرم عسل

طرز تهیه

برای این که طعم گردو بهتر شود می‌توانید آن را در یک ماهیتابه و روی شعله‌ی ملایم با مقداری روغن یا بدون آن کمی تفت دهید. سپس گردو را در یک ظرف شیشه‌ای بریزید و عسل را روی آن ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس درب ظرف را بسته و به مدت ۲۴ ساعت در یک جای خنک مثل کابینت قرار دهید.

از این معجون می‌توانید برای صبحانه استفاده کنید، فقط به خاطر داشته باشید که به هیچ وجه این ترکیب را داخل یخچال قرار ندهید چرا که باعث سفت شدن عسل می‌شود.

۲. ترکیب عسل و گردو و دارچین

دارچین یکی از ادویه‌هایی است که علاوه بر اینکه عطر و طعم بی‌نظیری دارد سرشار از آنتی اکسیدان نیز هست و ترکیب آن با گردو و عسل می‌تواند یک معجون بسیار عالی باشد.

مواد لازم

یک فنجان مغز گردوی نصف شده

یک قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

سه قاشق غذاخوری عسل خام

کمی نمک

طرز تهیه

بهتر است قبل از درست کردن این معجون، گردو را چند ساعت خیس کنید، این کار باعث می‌شود طعم دارچین بهتر شود. در عین حال بافتی ترد به آجیل می دهد.

ابتدا دارچین و نمک را با عسل در ظرفی مخلوط کنید. سپس گردو را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا گردوها را در ظرفی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید و به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت قرار دهید. در این مدت می توان گردوها را کمی جابه جا کرد تا خوب سرخ شوند. سپس از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. می توانید از این ترکیب به عنوان یک میان وعده فوق العاده استفاده کنید.

عسل داغ می تواند به برخی خواص آسیب برساند. اما این ترکیب برای افرادی که دوست ندارند گردو را به تنهایی بخورند، مخصوصا برای کودکان بسیار مفید است.

دکمه بازگشت به بالا