ترندهای کسب و کارعمومی

طرز تهیه گرانولا: صبحانه‌ای آسان و دلچسب برای تمام سنین

امروز با طرز تهیه گرانولابار به سراغتان آمده‌ایم که یکی از مقوی‌ترین و در عین حال خوشمزه‌ترین تنقلاتی است که با ذائقه هر سنی از کودک تا بزرگسال سازگار است. گرانولا از غلاتی چون جو پرک همراه با خشکبار، آجیل‌ها، تخم‌ها و میوه‌های خشک شده و عسل تهیه می‌شود. به همین دلیل بسیار مغذی بوده و سرشار از خاصیت است. مصرف گرانولا برای افرادی که رژیم دارند هم هیچ منعی ندارد، چرا که تنقلاتی سالم و مقوی به شمار می‌رود.

این خوراکی خوشمزه را می‌توان به عنوان صبحانه، میان وعده و حتی عصرانه میل کرد. بنابراین اگر به دنبال یک میان وعده مقوی و سالم هستید، پیشنهاد ما به شما گرانولا بار جو پرک است که از عسل و تخم آفتابگردان، تخم کدو تنبل و تخم کتان به آسانی در خانه تهیه می‌شود. این گرانولا بار جو پرک را می‌توانید به صورت تنها با همراه با شیر و ماست هم میل کنید و از طعم شیرین و لذیذ آن لذت ببرید. اگر شما هم برای تهیه آن وسوسه شده‌اید، در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه گرانولا بار جو پرک را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه گرانولا بار جو پرک

  • روغن یک قاشق چای‌خوری
  • کره پاستوریزه کاله۱۰۰ گرم
  • عسل طبیعی۱۰۰ گرم
  • مخلوط کنجد، تخم آفتابگردان، تخم کدو تنبل و تخم کتان۵۰ گرم
  • زغال اخته خشک شده ۵۰ گرم
  • کشمش۵۰ گرم
  • جو دوسر پرک ۲۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ بزرگ یک عدد

مرحله اول

ترکیبی از غلات و میوه‌های خشک است که می‌توانید به عنوان و یا  یا شیر تهیه کنید. اما ترکیبی از غلات گرانولا با عسل، کره و مخلوط آجیل است که میان‌وعده‌ای سالم و پرانرژی محسوب می‌شود. برای تهیه گرانولا بار جو پرک ابتدا باید فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک قالب کیک مربعی شکل به ابعاد ۲۰ سانتی‌متر را انتخاب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بگذارید. سپس با مقداری روغن کف و دیواره‌های آن را چرب کنید.

مرحله دوم

یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط شعله گاز بگذارید. و عسل را داخل آن ریخته و روی حرارت به‌طور مرتب با یک قاشق چوبی بهم بزنید تا مواد ذوب و ترکیب شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. تخم آفتابگردان، تخم کدو تنبل، تخم کتان، کنجد و زغال اخته و برگه‌های زرد آلو خشک شده را همراه با کشمش و جو دوسر پرک به قابلمه اضافه کنید و بهم بزنید. تخم‌مرغ را در یک کاسه جدا بشکنید و با هم‌زن دستی بهم بزنید. سپس تخم‌مرغ را به قابلمه مواد اضافه کرده و دوباره با هم‌زن دستی بهم بزنید.

مرحله سوم

مواد را داخل قالب کیک ریخته و با قاشق فشار دهید تا کاملا یکدست و صاف شوند. (جو دوسر باید کاملا فشرده شود تا در حین پخت سفت باقی بماند. بنابراین حتما با پشت قاشق فلزی مواد را خوب فشار دهید.) فراموش نکنید که قبل از قرار دادن داخل فر روی مواد را بدون بریدن عمیق، با چاقو به ۱۲ قطعه خط بیاندازید. این کار به شما کمک می‌کند که پس از پختن و سرد شدن، به راحتی آن‌ها را از یکدیگر جدا کنید.

مرحله چهارمگرانولا از جمله خوراکی های خاص و دلچسب است که کمتر خوراکی دیگری را به خوشمزگی آن می توان یافت. این خوراکی عالی از بهترین مغزها و مواد اولیه تهیه می شود. از این رو، از نظر ارزش غذایی در رده بالایی قرار می گیرد. گرانولا محدودیت مصرف ندارد و برای تمام سنین و خصوصا کودکان در حال رشد یک خوراکی عالی است.

دستور تهیه گرانولا

گرانولا در واقع نوعی دسر بر گرفته از youtube.com است که امروزه به شکل های مختلف آماده می شود. گرچه چندین نوع دستور پخت گرانولا وجود دارد؛ اما در تمام آنها از مواد ارزشمند استفاده می گردد. تهیه این خوراکی راحت و فوری بوده و به حدود 35 دقیقه زمان برای تهیه نیاز دارد.

مواد لازم برای تهیه گرانولا

½ پیمانه بادام درختی خرد شده

2 قاشق غذاخوری روغن- (ترجیحا زیتون)

2 قاشق غذاخوری شکر- (اختیاری)

مغزیجات و دانه های دلخواه- (اختیاری)

1- برای تهیه گرانولا در ابتدای کار فر را روشن کرده و در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می‌ دهیم. در ادامه موادی را که فراهم کرده‌ ایم مورد بررسی قرار می‌ دهیم. در صورتی که میوه ‌های خشک، بادام و یا گردو دارای دانه‌ های درشت هستند، آنها را خرد و یکدست می‌ کنیم. هدف این است که محصول بهتری تهیه شود. همچنین مواد باید به صورت خالص و پاک استفاده شوند؛ بنابراین پیش از استفاده آنها را بررسی می کنیم.

2- ابتدا عسل را در یک کاسه مناسب ریخته سپس شکر، روغن، وانیل و دارچین را به آن افزوده و مخلوط را هم می‌ زنیم. سپس در ظرفی مجزا گردوی خرد شده و جو دوسر را مخلوط می‌ کنیم و به ظرف حامل عسل اضافه می کنیم و کاملاً هم می‌ زنیم تا تمام دانه‌ ها آغشته به عسل شوند.

3- محصول نهایی را در یک قالب یا ظرف نسبتا بزرگ و تخت مانند سینی به طور یکنواخت پخش می‌ کنیم. محصول را در فر قرار می‌ دهیم تا حدود حرارت ببیند. وقتی محصول تغییر رنگ داد و رنگ طلایی پیدا کرد، آن را از فر خارج می‌ کنیم.

4- توجه داشته باشید که به صورت مدام باید به محصول سر زده و آن را زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت پخته شود. وقتی مرحله پخت به اتمام رسید، محصول را از فر خارج کرده و میوه‌ های خشک را روی آن قرار می‌ دهیم. به این ترتیب، محصول آماده شده و قابل مصرف است. نوش جان.

نکات و فوت و فن ها

  • دستور پخت گرانولا در حالت کلی به صورتی است که در قسمت قبل گفته شد. با این حال، از مواد مختلفی مانند شیر و مغزیجات گوناگون و حتی تخم گیاهان مانند چیا سید نیز در ترکیبات این محصول می‌ توان استفاده کرد.
  • برای سرو گرانولا به عنوان ، آن را به صورت لایه ای با خامه ی قنادی و میوه هایی مانند توت فرنگی درون یک ظرف شیشه ای بلند ریخته و برای حداقل نیم ساعت درون یخچال نگهداری کنید.
  • در صورت علاقه شکر را از مواد حذف کنید.
  • گرانولا را می شود درون شیر همراه با کره بادام زمینی و میوه های دلخواه مانند موز نیز میل کرد.
  • می توانید از تکه های خرما در این ترکیب نیز استفاده کنید. برای این دستور گرانولا 3 تا 5 عدد خرما کافی است اما در صورت استفاده از خرما حتما شکر را حذف کنید وگرنه بیش از اندازه شیرین می شود.
  • بهتر است مقدار موادی که استفاده می‌ کنید با هم تناسب داشته باشند. همچنین تازه بودن مواد می‌ تواند کیفیت و طعم نهایی محصول را تضمین کند.
  • از پخت بیش از حد مغزیجات جلوگیری کنید؛ زیرا این کار می‌ تواند منجر به تلخ شدن معجون نهایی گردد.

 

دکمه بازگشت به بالا