ترندهای کسب و کارعلمی و پزشکی

طرز تهیه کره گردو

آیا همیشه باید کره گردو را از فروشگاه خریداری کنید؟ به نظر شما درست کردن و تهیه کره گردو در خانه سخت است؟ اگر فکر می کنید سخت نیست و  فقط به یک مخلوط کن یا غذاساز و مقدار مورد نیاز آجیل نیاز دارید. تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا طرز تهیه کره گردو را به طور کامل در خانه یاد بگیرید.

کره گردو چیست؟

کره گردو از گردوی خام یا بو داده و خرد شده که به صورت خمیر در آمده اند به دست می آید. در طی فرآیند کره، روغن طبیعی گردو آزاد می شود و کره نرم و یکدست ایجاد می شود. می توانید از کره گردو در فرآیند پخت و طعم دادن به غذاها استفاده کنید. جالب است بدانید که گردو سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر و اسیدهای چرب امگا 3 است.

مواد موردنیاز:

  • گردو: سه فنجان
  • انواع طعم دهنده های طبیعی
  • دستگاه آسیاب

برای طرزتهیه کره گردو توصیه می شود گردوی خام را در فر گذاشته و بپزید. گردوها را با روغن روی کاغذ بمالید و در فر قرار دهید. دمای فر باید روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم شود. مراقب باشید که مغزها نسوزند. بگذارید هفت دقیقه بماند و سپس گردوها را جدا کنید. گردوی داغ را به آسیاب بریزید و پودر کنید. پس از ده دقیقه خمیری به دست می آید که آماده مخلوط شدن با عطرهای دیگر است. اگر می خواهید کره آجیل شما چرب تر باشد، یک قاشق غذاخوری روغن گردو یا کنجد یا روغن زیتون به آن اضافه کنید.

می توانید کره گردو را به دلخواه مخلوط کنید. طعم های گیاهی که ما ارائه می دهیم عبارتند از:

دارچین، پودر هل، وانیل، مقداری نمک، نارگیل، پودر کاکائو، جوز هندی، شکلات ذوب شده، دانه چیا، دانه کتان و غیره. اگر کره گردو را در ظرف در بسته نگهداری می کنید، می توانید آن را تا سه ماه در یخچال نگهداری کنید.

اما بجای طی کردن این پروسه سخت میتوانید از کره گردو آماده در فروشگاه ها استفاده کنید.طرز تهیه کره گردو سالماطور به این صورت است که مغزیجات بدون هیچ افزودنی وارد دستگاه کره گیری میشود و بدون هیچ شکر،نمک یا موادنگهدارنده تبدیل به کره گردو میشود.

دلایل درست کردن کره گردو

اولین و مهمترین دلیل این است که بسیار سالم است و مضرات کره های صنعتی را ندارد. گردو خواص زیادی دارد و علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

دلیل دوم این است که کره گردو یک وعده غذایی کامل است. این کره را بعد از آماده شدن می توانید به میزان دلخواه شیرین کنید و مقداری پودر شکلات به آن اضافه کنید و به عنوان میان وعده میل کنید.

سومی ساده است طرز تهیه این کره چون برای تهیه کره گردو فقط به گردو نیاز دارید داخل غذاساز بریزید و همه چیز را مخلوط کنید اما بافت آن نسبت به کره گردوهای بازاری و صنعتی متفاوت است.

چرا تهیه کره گردو توصیه می شود؟

اما بیایید ببینیم چرا تهیه کره گردو توصیه می شود. این کره حتی با یک کیک ساده هم خوشمزه است.

درست کردن آن آسان است – این دستور فقط به گردو و سایر مواد افزودنی دلخواه شما نیاز دارد. پس از تست گردوها و اطمینان از کیفیت آن، فقط آنها را در غذاساز بریزید و همه چیز را مخلوط کنید.

کرخ گردو یک کره همه کاره است و میتوانید از آن حتی در تهیهبعد از اینکه مغزها را به کره تبدیل کردید، می توانید آن ها را به دلخواه شیرین کنید. شکلات را اضافه کنید یا با طعم ها و ترکیب های مختلف آزمایش کنید.

سالم: آجیل فواید زیادی برای سلامتی دارد. گردو سرشار از آنتی اکسیدان است، منبعی باورنکردنی از اسیدهای چرب امگا 3، می تواند بیماری قلبی را کاهش دهد، التهاب را کاهش دهد و فواید بسیاری دیگر را به همراه داشته باشد.

5 روش استفاده از کره گردو و طرزتهیه :

برای استفاده از خواص کره آجیل به نکات زیر توجه کنید:

  1. روی مافین های برشته شده، نان تست، چیپس و … بمالید و با پودر نارگیل یا دارچین آسیاب شده تزیین کنید.

یک قاشق غذاخوری کره به اسموتی اضافه کنید.

  1. پودر کاکائو و شربت افرا را به کره گردو خود اضافه کنید و آن را با بلغور جو دوسر مخلوط کنید. این دستور پخت سریع بلغور جو دوسر را با ساده ترین روش تهیه بلغور جو دوسر درست کنید.
  2. خرما را با کره گردو برای یک میان وعده سریع و خوشمزه پر کنید.
  3. کره را به کوکی ها، کیک ها و کلوچه ها اضافه کنید و میان وعده های خوشمزه ای تهیه کنید.
  4. سس کره درست کنید یا به جای کره گردو در وعده های غذایی خود از آن استفاده کنید.

ویژگی های کره گیاهی گردو

کره گردو یک کره گیاهی محسوب می شود و سرشار از اسیدهای چرب و امگا 3 است. این کره گیاهی دارای خواص زیر است:

  • خون را تمیز می کند و حتی سرعت خون سازی را افزایش می دهد.
  • علائم آرتریت و درد عضلانی را کاهش می دهد.
  • در درمان بیماری های ریوی نقش دارد.
  • قدرت جنسی را افزایش میدهد.
  • مفاصل را تقویت می کند و علائم معده درد را تسکین می دهد.
  • از تشکیل سنگ کلیه و کیسه صفرا جلوگیری می کند.
  • سرشار از مس و آهن است.
  • باعث بهبود کیفیت خواب میشود.
  • تاثیر خوبی بر بیماری های قلبی عروقی دارد.
  • قدرت ذهنی و فکری را افزایش می دهد.
  • فشار خون و قند خون را تنظیم می کند.
  • وزن را کنترل می کند
  • برخی از بیماری های پوستی مانند اگزما و پسوریازیس را درمان می کند.
  • باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

استفاده از کره گردو در پخت غذاهایی مثل خورشت فسنجان باعث میشود علاوه بر طعم خوب غذا، کار شما در پخت آن آسان تر شود.

چگونه از کره گردو استفاده کنیم؟

اگر می خواهید از خواص کره گردو استفاده کنید، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • کره گردو را روی کلوچه های برشته شده، نان تست، پنیر و غیره بمالید. پهن کنید و با پودر نارگیل یا دارچین آسیاب شده تزئین کنید.
  • یک قاشق کره به اسموتی اضافه کنید.
  • پودر کاکائو و شربت افرا را به روغن گردو اضافه کنید و با بلغور جو دوسر مخلوط کنید. این دستور تهیه بلغور جو دوسر فوری را به روشی فوق العاده آسان برای تهیه بلغور جو دوسر تبدیل کنید.
  • برای یک میان وعده سریع و شیرین، مقداری کره گردو به خرما اضافه کنید و خرما گردوی فوق العاده خوشمزه را تجربه کنید.
  • کره را به کوکی ها، کیک ها و کلوچه ها اضافه کنید تا یک میان وعده خوشمزه داشته باشید.
  • با کره سس درست کنید یا در وعده های غذایی خود به جای کره بادام زمینی استفاده کنید.
  • ساندویچ کره بادام زمینی و ژله درست کنید. سرد یا بریان شده بخورید.
  • کره را به سوپ اضافه کنید.
  • مقداری کره بادام گردو به سیب زمینی شیرین اضافه کنید.
  • از کره گردو میتوانید در خورش فسنجان به جای گردو استفاده کنید.
دکمه بازگشت به بالا