عمومی

بازار خرما در تسلط کامل دلالان/ کشاورزان قیمت تعیین نمی‌کنند! – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

خبرگزاری آنلاین – گروه استان ها: این سالهاست درختان نخل در تابستان و قبل از فصل برداشت خرما ، آنها نگران این هستند که آیا خرما خریدار خوبی پیدا می کند یا اینکه آیا می توانند اقلام خود را به صورت رایگان پس بگیرند.

كشاورزی كه یك سال را با تعریق ، كشت ، حفاظت ، آبیاری ، تغذیه ، خیس شدن ، گرده افشانی دست خود می گذراند ، دیگر نباید به بازار فكر كند.

بازاری که چرخهایش سالها تعویض شده بود درختان نخل برای کسانی که تا زمان جمع آوری خرما پا به باغ نمی گذارند متفاوت است و اکنون در مراحل تحویل خرما از باغبان به بازار ، می توانند بسیار محترم بهره بردن.

سال گذشته ، پس از خروج از تاج ، بسیاری از مرزها تاریخ را تغییر دادند محترم بسته و مقدار زیادی از محصولات درختان نخل او آنها را در سردخانه رها کرد تا میوه یک سال به درد آنها نرسد و فقط پشیمان شوند.

تاریخچه به تصمیمات دلالان ، واسطه ها و خریداران بستگی دارد و عرضه و تقاضای بی معنی ممکن است کشاورزان را از تعیین قیمت محصولات خود منصرف کند.

با وجود تلاش های فراوان ، فقط بخشی از خرما تولید شده توسط کشاورزان استان بوشهر به بازارهای خارجی صادر شد و هنوز هم برخی از خرما عمومی در سردخانه ها و انبارها باقی مانده است.

این روزها در آستانه فصل جدید برداشت خرما هستیم و در روزهایی که به عنوان برداشت خرما شناخته می شود ، محصول خرما از خارک به روتاب برگردانده می شود و نخل خرما شکوفا می شود و پس از آن باید برداشت شود.

خرید و فروش خرما در استان بوشهر خصوصاً در شهر دشتستان که بیشتر خرما استان را تولید می کند شرایط ویژه ای دارد. در سال های اخیر واسطه ها و شرکت های بسته بندی جایگزین آنها شده اند محترمآنها خرما جمع می کنند.

نخل های مخصوص خرما در دست این واسطه ها و شرکت های بسته بندی است و مردم هیچ کارگری برای جمع آوری و مکانی برای ذخیره خرما و البته یا خواسته قبل از برداشت خرما ندارند.

در این حالت ، قیمت خرما به تصمیم کارگزار ، شرکت های واسطه ای و خریدار بستگی دارد و عرضه و تقاضا بی معنی می شود تا کشاورزان بتوانند تعیین قیمت محصول خود را متوقف کنند.

بازار تاریخ با تسلط همه بازرگانان / کشاورزان تنظیم نمی شود!

کشاورزان نگران بازار هستند

یک باغبان از دشتستان در گفتگو با خبرنگار آنلاین اظهار داشت: در این فصل هر ساله کار تعیین قیمت خرما و فروش آنها آغاز می شود و طبق روال معمول ما همیشه باید خرما را به یکی از این افراد بفروشیم.

محمد علی صمصامی افزود: سال گذشته ما خرما را با قیمت اندک یعنی کیلویی 6500 تومان فروختیم در حالی که سال گذشته قیمت خرما 10 هزار تومان بود. با افزایش قیمت تمام کالاها ، قیمت خرما نصف ماند.

وی افزود: ما هنوز نگران هستیم ، نگرانیم که نتوانیم امسال خرما را بفروشیم که این هزینه های زندگی ما را برای یک سال تأمین می کند. متأسفانه باغداران نقشی در تعیین قیمت خرما ندارند و بازار به تصمیمات دلالان و واسطه ها وابسته است.

یکی دیگر از نخلداران استان بوشهر به خبرنگار آنلاین گفت: سالهاست که ما قیمت خرما را مشخص نمی کردیم و آنها قیمت دلخواه خرما را توسط دلالان تعیین می کردند.

ما قیمت خرما را تعیین نمی کنیم و دلالان هر قیمتی را که می خواهند روی نخل می گذارند.

حسین امیری افزود: سال گذشته خرما با قیمت کمتر از هفت هزار تومان از ما خریداری می شد اما گزارش شده که خرما در برخی روزها در شهرهای بزرگ از جمله تهران به کیلویی 70 هزار تومان رسیده است.

وی تاکید کرد: ما درد و زایمان خرما را متحمل می شویم اما سود ما به ازای هر کیلوگرم خرما کمتر از سه تا چهار هزار تومان است و دلالانی که نبض بازار را کنترل می کنند 10 برابر بیشتر از ما درآمد کسب می کنند.

بازار تاریخ توسط سلطه همه بازرگانان / کشاورزان تنظیم نشده است!

بازار خوبی برای خرما ایجاد کنید

یک تامین کننده نخل از دشتستانی به آنلاین گفت: کسانی که از بازار فعلی نخل رنج می برند دردی از کف دست ما دوا نمی کند و ما باید بازارهای صادراتی مناسبی برای محصول نخل خود پیدا کنیم.

امیر دشتی پور افزود: سال گذشته به دلیل مشکلاتی که وجود داشت ، خرمای ما صادر نشد و محدودیت های زیادی برای محصولات کشاورزی اعمال شد و همین امر باعث توقف بازار خرما شد.

وی ادامه داد: مسئولان اقتصادی وزارت امور خارجه باید با تاجران خرما همکاری کنند و بازارهای مناسبی برای خرما ایجاد کنند تا زمینه صادرات و ثروت بازار این محصول فراهم شود.

نیاز به توجه به صنایع انتقال و فرآوری است

یکی از مهمترین راهکارهای تقویت بازار خرما ، توسعه صنایع فرآوری و فرآوری نخل است که تاکنون اقدامات خوبی در این زمینه در استان بوشهر انجام شده و باید این فعالیتها ارتقا یابد.

یکی از عمده ترین مشکلات در زمینه خرما در استان بوشهر فروش خام این محصول است که ارزش چندانی برای آن فراهم نمی کند و توسعه صنایع تبدیلی این کمبود را جبران می کند.

مدیر حمل و نقل و صنایع غذایی بوشهر در سازمان جهاد کشاورزی بوشهر گفت: “اقدامات اساسی برای توسعه سردخانه خرما و صنایع وابسته به خرما در استان انجام شده است و ما از سرمایه گذاران این بخش حمایت می کنیم.”

مصطفی قلی پور ظرفیت انبارهای سردخانه استان برای ذخیره خرما را 65 هزار و 500 تن عنوان کرد و افزود: 87 واحد و سیستم بسته بندی نخل با ظرفیت 87 هزار تن در استان بوشهر وجود دارد.

وی مناطق داشستان و تنگستان را مراکز تولید خرما در استان بوشهر عنوان کرد و افزود: در سال های گذشته کمبود انبار سرد در استان وجود داشت اما اکنون انبارهای سرد افزایش یافته و تعداد آنها بیشتر شده است.

بازار تاریخ توسط سلطه همه بازرگانان / کشاورزان تنظیم نشده است!

پشتیبانی ویژه از صنایع مرتبط با نخل

مدیر حمل و نقل و صنایع غذایی بوشهر ، سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: “ما از صنایع وابسته به خرما پشتیبانی خوبی خواهیم داشت و با ارائه بنگاه های اقتصادی کم بهره روستایی ، زمینه توسعه این صنایع فراهم می شود.” .

قلی پور گفت: با توجه به تولید سالانه بیش از 160 هزار تن خرما در استان ، نیاز به توسعه تاسیسات سردخانه وجود دارد و راه اندازی واحدهای بسته بندی نخل برای حفظ کیفیت محصولات سردخانه خوب است. “

وی به نقش مهم سردخانه ها در کاهش افت خرما اشاره کرد و ادامه داد: ذخیره خرما در سردخانه باعث حفظ کیفیت محصول ، کاهش ضایعات و تأمین نیاز محصول با توجه به نیاز بازار می شود.

مدیر حمل و نقل و صنایع غذایی سازمان جهاد کشاورزی بوشهر به دارندگان این واحدها توصیه کرد به سمت تولید محصولات خرما و بسته های جدید و پیشرفته حرکت کنند تا در بازار خرما حرفی برای گفتن داشته باشند.

وی بر لزوم تأکید کرد علامت گذاری شده از نظر تاریخ افزود: پیش بینی می شود درختان نخل استان بوشهر باید توجه بیشتری به موضوع مارک ها داشته باشد تا بتوانند محصولات خود را در فروشگاه های زنجیره ای عرضه کنند.

تصمیمی جدی برای بهبود بازار نخل دشتستان

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در مقاله قبلی گفت: “از ابتدای مجلس تلاش جدی برای بهبود وضعیت نخل ها و حمایت از درختان نخل و رفع نیازها و مشکلات آنها انجام داده ام. اولویت من “

ابراهیم رضایی با تمرکز بر تلاش برای بهبود وضعیت فعالان نخل از کشاورزی و برداشت محصول تا خرید ، بسته بندی و صادرات ، گفت: “سال گذشته ، ما تلاش کردیم بازار صادرات نخل را از طریق مشاوره های مداوم با دستگاه های مختلف ذیربط تقویت کنیم.”

وی گفت: “ما از طریق وزارت كشاورزی ، وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، وزارت امور خارجه ، بانك مركزی ، سازمان توسعه تجارت و سایر كشورها سعی در تدوین خرما و تدابیر داریم.” اتفاق افتاد ، اما کافی نبود.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای فروش خرما به کشاورزان کشور با سازمان هایی مانند نیروهای مسلح و … مشورت کردیم تا بتوانیم خرما کشاورزان دشتستانی خریداری کنیم.

وی افزود: اقدام دیگری که برای فروش خرمای دشتستان انجام دادیم ، یافتن بازارهایی در پایتخت و سایر شهرهای بزرگ برای فروش مستقیم و عرضه خرمای دشتستان بود.

بازار تاریخ با تسلط همه بازرگانان / کشاورزان تنظیم نمی شود!

تصمیم عالی ملی برای بهبود وضعیت کف دست ها

رضایی با بیان اینکه علی رغم این تلاش ها عده ای راهی به بازارها پیدا نکردند ، افزود: ما هرگز عقب نخواهیم رفت و از تمام توان و انرژی خود برای بهبود بازار خرما به عنوان مهمترین محصول دشتستان استفاده می کنیم .کشاورزان.

وی از پیگیری مشتریان جدید خرما از طریق ابزار سیاست خارجی خبر داد و گفت: شاید نتوانیم در مدت زمان کوتاهی همه مشکلات حوزه خرما و خرما را حل کنیم اما خوش بین هستیم و امیدواریم که به تدریج وضعیت را بهتر ببینید. “

نماینده مردم دشتستان از تلاش برای ایجاد جدول تاریخ در آینده نزدیک خبر داد و افزود: ما با جدیت پیگیر ایجاد جدول تاریخ با تعدادی از نمایندگان استان های نکسلکسی هستیم تا یک تصمیم جدی و بزرگ می تواند به صورت ملی ساخته شود. “از سیستم خارج شوید.”

رضایی اظهار داشت: جدول تاریخ با حضور مدیران ارشد وزارتخانه های جهاد کشاورزی ، صنعت ، معدن و تجارت ، امور خارجه و همچنین بانک مرکزی و مسئولان سازمان توسعه تجارت برگزار می شود.

کشاورزان استان بوشهر به پناهگاه مراجعه نمی کنند و امیدوارند که مسئولان به آنها کمک کنند تا خرما با قیمت پیش بینی شده خریداری شود و به چرخه زندگی خود بازگردند.

ایجاد بازارهای صادراتی جدید برای خرما و همچنین افزایش مصرف خرما در کشور یکی از مهمترین راهکارهای بهبود وضعیت بازار خرما است.

البته کشاورزان در حین تولید با کیفیت باید توجه زیادی به بسته بندی و بسته بندی خرما داشته باشند تا از خرما اطمینان حاصل کنند مشتری پسند تر بازارهای بهتری برای خود تهیه کنید.

دکمه بازگشت به بالا