ترندهای کسب و کارعلمی و پزشکی

ایا صدای تق تق دستگاه تصفیه آب عادی است یا خیر؟

علت صدای زیاد دستگاه تصفیه آب

دستگاه های تصفیه آب خانگی از جمله دستگاههای شرکت تصفیه آب به آبی به طور معمول نباید صدا زیادی از خود ایجاد کنند. گاهی اوقات صدایی که دستگاه تصفیه آب از خود بیرون می دهد، بیشتر از حد معمول است. در این صورت علاوه بر اذیت شدن افراد خانه، میتواند نشانه خراب بودن برخی قطعات دستگاه تصفیه آب باشد. بنابراین نباید از این موضوع به سادگی گذر کرد. زیرا در صورت تعمیر نکردن موجب می شود دستگاه به خوبی آب را تصفیه نکند. این امکان را هم دارد پس از مدتی منجر به خراب شدن و از کار افتادن تمام قطعات دستگاه شود. اما اگر می خواهید اقدام به تعمیر دستگاه کنید باید دلیل صدا زیاد دستگاه تصفیه آب را بدانید. در ادامه چند علت صدا زیاد دستگاه تصفیه آب ذکر شده است.

جهت اخذ نمایندگی تصفیه آب خانگی لطفا کلیک کنید.

 دلایل صدا ناهنجار تصفیه آب

صدا بیش از حد دستگاه تصفیه آب می تواند چهار دلیل داشته باشد. این چهار دلیل عبارت اند از:

  • کیفیت بد پمپ
  • نقص و خرابی پمپ
  • وجود هوا در فیلترهای دستگاه
  • متفاوت بودن فشار فیلترها

این چهار مورد، مهم ترین موارد در دلیل صدا زیاد دستگاه تصفیه آب به حساب می روند. شناخت این موارد می تواند به تعمیر و رفع صدا زیاد دستگاه کمک کند. به همین علت در ادامه به طور جزئی تر به این موارد پرداخته ایم، تا عیب یابی دستگاه برای شما راحت باشد.

کیفیت بد پمپ

اگر در هنگام خرید دستگاه تصفیه آب فقط به دنبال قیمت ارزان باشید و کیفیت برای شما مهم نباشد، پس از مدتی شما دچار این مشکل می شوید. همچنان اگر از نمایندگی های غیر معتبر خرید کنید، دستگاه تقلبی به شما می دهند. دستگاه های تقلبی هم تمام قطعات آن ها بی کیفیت است. از قطعات بی کیفیت هم نمی توان انتظار عملکرد درست داشت. پس یک دلیل صدا زیاد دستگاه تصفیه آب، بی توجهی به کیفیت قطعات می باشد.

نقص و خرابی پمپ

نقص پمپ دستگاه به دلایل مختلفی می تواند رخ دهد. مهم ترین علت صدا زیاد دستگاه تصفیه آب بر اثر نقص و خرابی، دیر عوض کردن فیلترهای دستگاه تصفیه آب می باشد. صدایی که به این دلیل ایجاد می شود، اگر مشکل جدی نباشد با عوض کردن کلگی رفع می شود. اما اگر رفع نشد، باید به طور جدی تر تعمیر شود. این کار را افراد متخصص در این زمینه باید انجام دهند.

وجود هوا در فیلترهای دستگاه

وجود هوا در آب می تواند دلیل صدا زیاد دستگاه تصفیه آب باشد. از این جهت که در آب، هوا می باشد، امکان دارد این هوا در فیلترها جمع شود. این جمع شدن موجب می شود که در هنگام خارج شدن آب از دستگاه، صدا تولید می شود. صدایی که به این علت تولید می شود، غژغژ  مانند است. برای آنکه این مشکل حل شود باید هوای داخل فیلتر ها گرفته شود. برای انجام این کار می شود خود افراد این کارها را انجام دهند. اما به علت نداشتن مهارت کافی، ممکن است به دستگاه آسیب برسد. پس تعمیر این مشکل به دست نمایندگی ها راهی امن تر می باشد.

متفاوت بودن فشار فیلترها

یکی دیگر از دلیل صدا زیاد دستگاه تصفیه آب عوض کردن نادرست فیلترها می باشد. امکان دارد در هنگام تغییر دادن فیلترها، فشار آنها تغییر کند. یکسان نبودن فشار فیلترها می تواند علت صدا زیاد دستگاه تصفیه آب باشد. اما این مشکل پس از سه الی چهار روز خود به خود از بین می رود. اما اگر این مشکل برطرف نشد می بایست نسبت به تعمیر دستگاه اقدام کنید.

تعمیر صدا زیاد دستگاه تصفیه آب

اگر دستگاه شما صدا زیادی می دهد، باید آن را برطرف کنید. این کار هم بهتر است به دست افراد متخصص انجام شود. اما راهکار بهتر برای تعمیر وسیله بدون هزینه، خرید دستگاه از نمایندگی معتبر است. نمایندگی های معتبر به علت داشتن گارانتی قطعات و خدمات پس از فروش، دلیل صدا زیاد دستگاه تصفیه آب به طور رایگان انجام می دهند. دیجی آب کالا به عنوان یک نمایندگی معتبر، تمام دستگاه های خود را با بهترین کیفیت ارائه می دهد. خرابی قطعات دستگاه های دیجی آب کالا به علت کیفیت بالا، کمتر صورت می گیرد. اما اگر در صورت خرابی دیجی آب کالا دستگاه شما را تعمیر می کند.

سوالات متداول تعمیر و نگهداری دستگاه تصفیه آب خانگی )

ایا صدای تق تق دستگاه عادی است یا خیر؟

خیر ، این صدا ممکن است ناشی از تضعیف هد پمپ(کلگی پمپ) و یا فشار پایین آب شهری باشد.

2)چطور متوجه بشیم که فیلترای دستگاه خراب شده؟

زمان تعویض هر ۶ماه یکبار است با این حال اگر پیش از ۶ماه متوجه تغییر رنگ فیلتر مرحله یک(الیافی) شدید باید تعویض شود.
همچنین فیلتر مرحله ۴(ممبران) هر ۲سال یکبار و فیلترهای مرحله ۵و۶ سالی یکبار تعویض میشوند.

3)دستگاه رو از شرکت دیگه ای تهیه کردیم ایا میتونیم از شرکت شما خدمات تعویض فیلتر یا خرابی دریافت کنیم؟

بله شما به سادگی میتوانید با کارشناسان تصفیه کده تماس گرفته و جهت هماهنگی اعزام تکنسین هماهنگ کنید

4)چگونگی تشخیص دستگاه یا فیلتر با کیفیت از بی کیفیت چگونه است؟

میتوان گفت تشخیص برای عموم تقریبا کار دشواری است اما برخی موارد مانند کیفیت ظاهری پوسته فیلتر ،ابعاد و میزان دانه های کربن و زغال درون فیلتر،فشردگی شیت ممبران و برخی موارد دیگر از جمله این موارد است (

5)چرا بعضی وقتا طمع اب تصفیه تلخ یا بدون مزه هست؟

آب تلخ نیست ،اما چون مدتها آب با سختی بالا نوشیده ایم ، مدتی زمان میبرد تا ذائقه ما به طعم آب تصفیه شده عادت کند؛با گذشت زمان آب غیر تصفیه شده برای ما بد طعم خواهد بود.مثلا اگر کسی اولین بار آب معدنی واتا که امروزه بهترین کیفیت را میان رقبایش داراست مصرف کند میگوید کمی تلخ مزه است اما این نشان از کیفیت محصول دارد.

6)بر عکس بستن یا جابجا بستن فیلتر تاثیری در عملکرد دستگاه و فیلتر دارد؟

بله طبیعتا این امر موجب اختلال در عملکرد صحیح دستگاه خواهد شد.

7)منبع دستگاه ها قابل شستشو هستن یا خیر؟

خیر،مخزن حتما میبایست از جهت بهداشتی حدودا هر ۵ سال یکبار تعویض شود.

8)اگر هیچوقت فیلتر های دستگاه رو تعویض نکنیم چه اتفاقی میفتد؟

با گذشت زمان آب تصفیه شده بدتر از آب شهر خواهد شد و منجر به بیماری های گوارشی وداخلی میشود.

9)آیا خود مشتری میتواند دستگاه یا فیلتر ها رو نصب و تعویض کند؟

بله ، در صورتی که اصول و ریزه کاریها مانند بکواش،هواگیری،کربن گیری ، تست tds و…را انجام دهید

10)هزینه نگهداری تصفیه آب میانگین در سال چه میزان است؟

برای دستگاه UF حدود سالانه 200ت
برای دستگاه RO حدود سالانه 300ت
البته کیفیت و قیمت فیلترها متفاوت بوده و فیلتر با کیفیت پایین تر هزینه نگهداری و تعویض کمتری نیز دارد. (

11)سختی کل آب یا TDS باید رو چه عددی باشه؟

اگر بین 30 تا 90 ppm باشد ایدآل و قابل استفاده است.

12) اگر چند روز آب در منبع بمونه گندیده و خراب میشه؟

در صورتی که از مخازن وارداتی تایوانی مانند تانک پک استفاده شده باشد هرگز چنین اتفاقی رخ نمیدهد. اما اگر مخزن متفرقه باشد چیزی کمتر از یکماه منجر به تغییر طعم و مزه خواهد شد.

13)هزینه فیلتر عوض کردن نسبت به هزینه خریداری آب معدنی به صرفه تر هست یا خیر؟

پاسخ این سوال با شماست و با توجه به مصرف خانواده ها متفاوت است
سالانه چیزی حدود 250 ال 300 هزار تومان هزینه نگهداری و با روش ro است.

14)آیا دستگاه تصفیه باعث میشه ویروس ها از جمله کرونا رو از بین ببره؟

معمولا آب شهری با توجه به کلر زنی و گند زدایی صورت گرفته در شبکه توزیع فاقد آلودگی های میکروبی است،با این حال جهت رفع ویروسها و آلودگی های میکروبی میتوان از و افزودن آن به عنوان فیلتر مرحله هفتم یا هشتم استفاده کرد. (

15)از کجا مطمئن باشیم نسبت به تکنسین های شرکت شما که به صورت صحیح و حرفه ای کارشون رو انجام میدن یا خیر؟

تضمین خدمات،سابقه کاری و تعداد بالای مشترکین مجموعه تصفیه کده،
و ضمن اینکه جلب اعتماد مشترکین بهترین تبلیغ کار ما بوده و این مهم جز با تعهد ، تخصص، دقت و اخلاق مداری پرسنل محقق نمیشد.

16)دستگاهمون بدون اینکه چندین ساعت ازش آب برداشت کنیم یهو شروع به کار کردن میکند آیا مشکلی دارد؟

بله در اینصورت احتمال دارد یک یا چند قطعه از جمله:زانوسوپاپ دار ممبران،شیر برقی،کپسول درین و یا ترانس دستگاه دچار اشکال شده
باشند،و باید تعویض شوند.

17)اگر مستاجر باشیم آیا میتونیم این دستگاه رو جابجا کنیم به منزل جدید و بعد از جابجایی چ کارها یا خسارت های احتمالی منزل قبلیمون میبینه که باید تعمیر کنیم و تحویل صاحب خانه بدهیم؟

بله،نصب مجدد دستگاه به راحتی و با سرعت توسط تکنسین های تصفیه کده انجام میگیرد.
و در منزل قبلی ۲ مورد باید اصلاح شود اول سوراخ روی سینک توسط درپوش سینک پوشانده شود و دوم سوراخ روی اتصالات فاضلاب زیر سینک توسط سرویسکار اصلاح شود. (

18) آیا از همین دستگاه های تصفیه آب خانگی هم میشود چندتا انشعاب گرفت؟

بله میتوان برای آبیاری گیاهان زینتی ،ساید بای ساید،آکواریوم و دیگر مصارف انشعاب گرفت؛البته باید توجه داشت مصرف بیش از حد موجب کاهش طول عمر فیلترها و عمر مفید دستگاه خواهد شد.

19)فشار آب شهریمون خیلی زیاده آیا به دستگاه آسیب میرسه و راه حلش چی هست؟

بهتره از فشار شکن کنار ورودی د استفاده کنید که معمولا همکاران ما اون رو موجود دارند و یا فشار آب ورودی رو از شیر پیسوار دستگاه کم کرده و شیر ورودی را حداکثر تا نیمه باز کنید.

20)اگر این دستگاه ها خراب بشه قابل تعمیر هست یا باید کامل دستگاه دیگه ای خریداری کنیم؟

معمولا به سادگی قابل تعمیر و رفع عیب هستند و تنها در صورتی تعویض میشوند که عمر مفید خود را سپری کرده باشند.

21)فشار آب شیر سینک خیلی کم شده مشکل از کجاست؟

احتمالا مشکل از مخزن دستگاه است و باید هواگیری انجام شود،البته سایر موارد همچون گرفتگی و کیپ شدن فیلتر ها و یا اختلال در عملکرد شیر سینک ویا سایر قطعات هم محتمل است.

22)برق دستگاه ها چند ولت یا چند آمپر هست؟ و آیا نیاز به محافظ برق دارد؟

وظیفه ترانس دستگاه تبدیل ۲۲۰ ولت به ۲۴ ولت بوده و اگر دستگاه در روز یک ساعت کار کند 29 وات مصرف میکند،و اگر به صورت ماکسیمم دستگاه روزانه چهار ساعت کار کند 116وات میزان برق مصرفی آن خواهد بود؛تهیه محافظ برق برای دستگاه ضروری است.

23)موقع مسافرت یا مهمانی چند روزه چه نکاتی رو قبل از خروج منزل باید انجام بدهیم؟

پس از قطع برق، آب ورودی به دستگاه یا همان شیر پیسوار ورودی آب(شیر آبی رنگ) را قطع کنید تا آب جدید به دستگاه نرسد،سپس شیر سینک دستگاه را باز کنید تا آب درون مخزن تخلیه شود.

24)طعم آب تصفیه بد شده و مزه کپک میدهد چیکار کنیم؟

احتمالا مدت طولانی است که آب درون مخزن ذخیره شده و بو گرفته که مخزن باید تعویض شود و یا ممکن است دستگاه شما نیاز به سرویس، تعویض فیلتر و یا تعویض شیلنگ ها داشته باشد.

25)بعد از تعویض فیلتر توی آب حباب هست آیا قابل استفاده است؟

پس از هربار تعویض فیلتر به جهت اینکه فیلترهای کربنی دستگاه هنوز به طور کامل خیس نخورده و اشباع نشده اند مقداری ذرات ریز و حباب مانند در آب وجود خواهد داشت که جای هیچگونه نگرانی نیست. همچنین اگر شما سوالی در باره تعمیر و نگهداری دستگاه دارید در زیر همین صفحه در قسمت نظرات برای ما ارسال کنید کارشناسان در اسرع وقت به  شما پاسخ می دهند.

منبع : pristinewatersystems

دکمه بازگشت به بالا