ترندهای کسب و کارعمومی

کیپد وایرلس چیست؟

بدون شک کیبورد ها یکی از اصلی ترین لوازم جانبی کامپیوتر محسوب می شوند و بدون آن ها دسترسی و کنترل بخش های زیادی از سیستم بسیار سخت و گاها غیر ممکن خواهد شد. با فراگیر شدن تلویزیون های هوشمند، اندروید باکس ها و… در بین انواع کیبورد ها، کیبورد های بی سیم همواره طرفداران زیادی پیدا کرده اند و روز به روز شاهد طراحی های جدیدی برای بهترین کیبورد های بی سیم بازار هستیم.

کیبورد های بی سیم در هر شرایطی در دسترس شما قرار می گیرند، به راحتی به هر وسیله ای متصل می شوند و اتصالات سیمی دست و پا گیر را از جلوی چشم شما دور می کنند. در این مقاله بهترین کیبورد های بی سیم بازار را به شما معرفی می کنیم و هر کدام را بررسی می کنیم تا ببینیم کدام کیبورد بی سیم برای کاربری تان مناسب است. اگر قصد دارید، با همراه باشید.

چرا به کیبورد بی سیم نیاز داریم؟

کیبورد بی سیم می تواند کاربرد های زیادی داشته باشد و در شرایط زیادی مورد استفاده قرار گیرد. فرض کنید در هنگام تماشای فیلم با کامپیوتر یا لپ تاپ تان فاصله زیادی دارید و نمی توانید به کیبورد سیمی دسترسی داشته باشید؛ باید برای کنترل سیستم هر بار از جای خود بلند شوید، در حالی که به وسیله یک کیبورد بی سیم به راحتی می توانید تنظیمات مورد نظرتان را اعمال کنید.

در هنگام کار با تلویزیون هوشمند، اندروید باکس، لپ تاپ و حتی کامپیوتر وجود یک کیبورد بی سیم خوب می تواند سطح بسیار بالاتری از تجربه کاربری را در اختیار تان بگذارد. بهترین کیبورد های بی سیم از یک تاچ پد هم استفاده می کنند تا نیازی به تهیه موس بی سیم به صورت جداگانه نداشته باشید. کیبورد های بی سیم می توانند حتی به تبلت تان هم متصل شوند و عملیات تایپ یا وب گردی را ساده تر از همیشه کنند.

همانطور که میدانید، صفحه کلیدهای بی سیم در انواع مختلفی تولید می شوند و از چند صد هزار تومان تا چند میلیون تومان می توانید آن ها را خریداری کنید. برای اینکار می توانید از استفاده کنید تا با آگاهی و شناخت کامل، انتخابی درست داشته باشید. اولین فاکتوری که در هنگام باید به آن توجه داشته باشید، در نظر گرفتن نوع کاربری و سطح انتظارتان از کیبورد است. بعضی از بهترین کیبورد های وایرلس برای کاربری گیمینگ طراحی شده اند در حالی که برخی دیگر برای امور مالتی مدیا مناسب هستند. در این شرایط با انتخاب محصول مورد نظر می توانید انتخاب بهتری داشته باشید. در ادامه لیستی از بهترین کیبورد بی سیم های موجود در بازار ایران را معرفی می کنیم.

پنل در این کیبورد به خوبی در زیر کلید ها قرار گرفته و به کمک نرم افزار مخصوص ریزر می توانید به صورت کامل آن را شخصی سازی کرده یا با دیگر تجهیزات RGB دیگر ست کنید. ویژگی مهم این کیبورد، بهره مندی از اتصال 3 گانه است؛ ریزر بلک ویدو 3 می تواند به صورت سیمی، از طریق بلوتوث و از طریق دانگل USB به سیستم تان متصل شود. بدین ترتیب نگرانی بابت نحوه اتصال نخواهید داشت و می توانید با توجه به شرایط، نوع کانکشن را انتخاب کنید.

  • نوع اتصال: بلوتوث، دانگل USB و سیمی
  • محدوده عملکرد: 10 متر
  • فرکانس دانگل بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
  • میانگین عمر باتری: 192 ساعت
  • نوع اتصال: بی سیم، بلوتوث
  • تعداد کلید: 77 کلید
  • فرکانس دانگل بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
  • میانگین عمر باتری: 40 ساعت

مجیک کیبورد را می توان انقلابی در طراحی کیبورد های بی سیم دانست. اپل با به کارگیری زبان طراحی همیشگی خود، یک محصول کلاسیک و در عین حال جذاب را ارائه داده که نظر هر کاربری را جلب می کند. این کیبورد در 2 مدل با تاچ آیدی و بدون تاچ آیدی در بازار یافت می شود که مدل تاچ ای دی دار حدود 50 دلار گران تر خواهد بود. این کیبورد تنها با سیستم عامل مک سازگار است و متاسفانه امکان اتصال آن به ویندوز وجود ندارد.

  • نوع اتصال: بی سیم
  • محدوده عملکرد: 10 متر
  • سازگار با: Mac OS X v10.11 or later
  • تعداد کلید: 109 عدد
  • نحوه شارژ: با کابل لایتنینگ

اگر به کیبورد های خاص و ارگونومیک علاقه دارید، بدون شک با کیبورد های روبه رو شده اید. مایکروسافت همواره تلاش می کند با گسترده نگه داشتن کیبورد هایش انتخاب های زیادی برای کاربران داشته باشد. سرفیس کیبورد مایکروسافت برخلاف کیبورد های ارگونومیک این کمپانی به صورت ساده و کلاسیک طراحی شده و قدرت طراحی مدرن مایکروسافت را به رخ می کشد.

  • نوع اتصال: بی سیم
  • محدوده عملکرد: 15 متر در فضای باز و 7 متر در دفاتر بسته
  • فرکانس دانگل بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
  • عمر کلید ها: 5 میلیون کلیک
  • میانگین عمر باتری: 12 ماه
  • نوع اتصال: بی سیم و با سیم
  • تعداد کلید: 92 کلید
  • فرکانس دانگل بی سیم: 2.4 گیگاهرتز
  • تعداد کلید ماکرو: 5 کلید
  • نورپردازی: RGB
  • نوع اتصال: بی سیم
  • محدوده عملکرد: 10 متر
  • نور پس زمینه: ندارد
  • نحوه شارژ: کابل USB
  • سازگار با: ویندوز، اندروید، iOS و…

مهم ترین ویژگی این کیبورد، بهره مندی از یک تاچ بار استوانه ای در گوشه سمت چپ آن است. این تاچ بار لیستی بی انتها از میان بر ها را به صورت لمسی در اختیارتان می گذارد؛ به کمک آن می توانید موسیقی را عوض کنید، بین اپلیکیشن ها سوئیچ کنید، اندازه قلم فتوشاپ را تغییر دهید و… . این تاچ بار یکی از بهترین ابزار ها برای طراحی در اپلیکیشن هایی مانند لایت روم، فتوشاپ و … می باشد و با بهره مندی از پروفایل های آماده بسیاری از کار ها را ساده تر می کند.

  • نوع اتصال: بی سیم
  • محدوده عملکرد: 10 متر
  • نور پس زمینه: دارد
  • نحوه شارژ: کابل USB
  • سازگار با: ویندوز، مک و …

کیبورد بی سیم آی کلیور BK05؛ بهترین کیبورد بی سیم برای لپ تاپ

شاید بتوان iClever BK05 را عجیب ترین کیبورد این لیست دانست؛ این کیبورد بی سیم با قابلیت تا شدن عرضه می شود و می توانید آن را از 2 جهت جمع کنید. جمع شدن این کیبورد از طریق 2 عدد لولای فلزی مقاوم انجام می شود، این ویژگی موجب شده BK05 یکی از بهترین کیبورد های بی سیم لپ تاپ محسوب شود و بتوانید به سادگی آن را در کیف لپ تاپ قرار دهید.

بدنه کیبورد از جنس آلومینیوم ساخته شده و نهایت مقاومت را در کنار وزن کم به ارمغان می آورد. اتصال این کیبورد از طریق بلوتوث 5.1 انجام می شود و می توانید در محدوده 10 متری از آن استفاده کنید. نور پس زمینه نیز قابلیت تنظیم در 3 طیف آبی، قرمز و سبز را خواهد داشت و تایپ کردن در محیط های تاریک نیز به سادگی انجام می شود. قابلیت جمع شدن، نورپردازی و ارگونومی خاص موجب شده این محصول یکی از بهترین کیبورد های وایرلس بازار محسوب شود.

مشخصات صفحه کلید وایرلس آی کلیور BK05:

  • نوع اتصال: بی سیم
  • نسخه بلوتوث: 5.1
  • محدوده عملکرد: 10 متر
  • عمر کلید ها: 3 میلیون کلیک
  • نور پس زمینه: دارد
  • نحوه شارژ: کابل USB
  • سازگار با: ویندوز، مک و …

کیبورد بلوتوثی تسکو TKM7320B؛ بهترین کیبورد بی سیم برای اندروید باکس

سوالات متداول در مورد کیبورد بی سیم

چگونه کیبورد بی سیم را به کامپیوتر و لپ تاپ متصل کنیم؟

برای اتصال کیبورد های بلوتوثی به کامپیوتر به دانگل بلوتوث نیاز دارید اما لپ تاپ به دلیل دارا بودن بلوتوث داخلی به سادگی به این کیبورد ها متصل می شود. کیبورد های بی سیم نیز به همراه یک دانگل USB ارائه می شوند و تنها کافی است دانگل را به لپ تاپ یا کامپیوتر متصل کنید و کیبورد را روشن کنید.

باتری کیبورد بی سیم چقدر دوام می آورد؟

این موضوع تا حد زیادی به بهینه بودن کیبورد بستگی دارد اما بهترین کیبورد های بی سیم می توانند تا چندین ماه استفاده عادی هم شارژدهی داشته باشند. معمولا کیبورد های بلوتوثی شارژدهی کمتری نسبت به کیبوردهای بی سیم با دانگل دارند.

کدام کیبورد بی سیم را بخریم؟

پاسخ به این سوال تا حد زیادی به سطح نیاز های تان بستگی دارد اما انتخاب یک برند خوب هیچگاه شما را نا امید نمی کند؛ از بهترین برند های کیبورد بی سیم می توان به ریزر، لاجیتک، اپل، مایکروسافت، رپو و … اشاره کرد.

سخن نهایی

در این مقاله لیستی از بهترین کیبورد های بی سیم بازار را معرفی و بررسی کردیم؛ به طور کلی انتخاب این کیبورد ها به دلیل قیمت بالا شاید برای همه مناسب نباشد. اگر از کیبورد تنها برای امور ساده مثل تایپ کردن آن هم به صورت کوتاه مدت استفاده می کنید، انتخاب کیبورد ارزان هم می تواند برای تان کافی باشد. اما بهترین کیبورد های بلوتوث به دلیل ارگونومیک خاص و پتانسیل بالا، تجربه کاربری بهتری را به شما القا خواهند کرد و بدون شک ارزش هزینه بالا را خواهند داشت. بنظر شما بهترین کیبورد وایرلس بازار کدام است و آیا فکر می کنید با در نظر گرفتن شرایط دلاری، انتخاب کیبورد بی سیم حرفه ای منطقی است؟ نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر کاربران تکنوسان مگ به اشتراک بگذارید. کیپد بیسیم:

نوع رایجی از صفحه ‌کلیدها صفحه‌ کلید ماتریکس است، که نوعی از صفحه ‌کلید است که در تلفن‌های ‌همراه، ماشین‌ حساب‌ها، اجاق‌های ماکروویو، قفل درها و … مشاهده می‌شود. عملاً همه‌جا هستند. با این ‌حال، در الکترونیک استفاده از این صفحه‌ کلیدها یک روش عالی برای جابه‌جایی در منوها، وارد کردن رمزهای عبور و کنترل ربات‌ها است.کیپد عددی یک نوع کنترلر میکروکنترلر است که دارای ۳ ردیف و ۴ ستون برای ورودی و خروجی می‌باشد. کیپد بیسیم یک دستگاه کنترل از راه دور است که به وسیلهٔ امواج رادیویی با دستگاه‌های مختلف ارتباط برقرار می‌کند. این دستگاه شامل یک صفحه کلید عددی است که به وسیلهٔ آن می‌توانید عملکردهای مختلف را تعین و کنترل کنید.

ساخت در باز کن بی سیم توسط کیپد وایرلس:

در باز کن بی‌سیم دستگاهی است که از طریق امواج رادیویی یا ارتباط بلوتوث یا تلفن همراه، تبلت یا سایر دستگاه‌ها به شما امکان کنترل و بازکردن درب، در گاراژ، درب خودرو، قفل، کمدها و سایر مکان‌ها را می‌دهد، بدون نیاز به استفاده از کلید فیزیکی. با استفاده از این تکنولوژی، فرایند باز کردن و بستن درها بسیار راحت‌تر و مطمئن تر می‌شود و نیازی به حمل کلیدهای فیزیکی نیست. نحوه عملکرد در باز کن وایرلس به اینصورت می باشد، که ابتدا رمز درب توسط کاربر روی صفحه کلید بی سیم زده می شود، در صورت صحیح بودن رمز فرمان باز کردن درب برای گیرنده ارسال می شود.

ریموت کنترل وایرلس رومیزی یا دیواری چیست؟

ریموت کنترل وایرلس رومیزی یا دیواری، یک دستگاه کنترل از راه دور است، که به کمک امواج رادیویی یا سایر فناوری‌های بیسیم دیگر، به دستگاه‌های الکترونیکی مختلف اجازه می‌دهد تا از راه دور کنترل شوند. این ریموت کنترل می‌تواند به صورت یک کنترل رومیزی باشد که روی میز قرار داده می‌شود و برای کنترل دستگاه‌هایی مانند سیستم روشنایی، درب های مکانیکی، پروژکتورهای صوتی، جرثقیل های صنعتی و غیره استفاده می‌شود. علاوه بر این، ریموت کنترل وایرلس می‌تواند نصب دیواری هم داشته باشد که بر روی دیوار نصب می‌شود و به عنوان یک کنترل مرکزی برای کنترل دستگاه‌های مختلف در یک اتاق یا یک سیستم خانه هوشمند استفاده می‌شود.

کیپد وایرلس جایگزین مناسب برای ریموت کنترل 24 کانال یا 32 کانال:

ریموت بی سیم دیواری یک دستگاه کنترل از راه دور است که قابلیت کنترل دستگاه‌های الکترونیکی در داخل یک فضای داخلی را دارد. این دستگاه معمولاً شامل یک کنترل کننده و یک گیرنده است که با یکدیگر توسط یک سیگنال بی سیم ارتباط برقرار می‌کنند.

ریموت بی سیم دیواری عموماً برای کنترل روشنایی، پرده‌ها، درب‌ها، تهویه مطبوع و سایر دستگاه‌های الکتریکی استفاده می‌شود. این دستگاه بر روی دیوار نصب می‌شود و با استفاده از دکمه‌ها و یا صفحه لمسی روی آن، می‌توان دستگاه‌ها را روشن و یا خاموش کرد، برنامه زمانبندی شده تنظیم کرد و کنترل دیگر عملکردها را انجام داد.

با استفاده از ریموت بی سیم دیواری، کاربران قادر بوده تا از راه دور و در هر نقطه‌ای در داخل فضا، دستگاه‌های الکترونیکی را کنترل کنند و نیازی به حضور فیزیکی در نزدیکی دستگاه ندارند.

با استفاده از صفحه کلید وایرلس می توان تا 100 کانال دستگاه گیرنده را براحتی کنترل نمود. به عنوان مثال، کاربر ابتدا کلید 2 از روی صفحه کلید را فشار میدهد و بوق تایید را می شنود، سپس کلید 8 را فشار می دهد و بوق تایید را می شنود. پس از این مرحله فرستنده وایرلس سیگنال را برای گیرنده ارسال می کند. و گیرنده خروجی 28 را روشن می کند.

آیا از این کیپد وایرلس به عنوان ریموت کنترل معمولی می توان استفاده نمود؟

این فرستنده وایلرس دقیقا شبیه به انواع ریموت کنترل دیواری یا رومیزی 4 کانال ، 6 کانال ، 8 کانال ، 12 کانال ، 16 کانال ، 18 کانال ، یا 24 کانال می باشد. با استفاده از این صفحه کلید می توان به تعداد دلخواه تا صد کانال گیرنده را کنترل نمود.

موارد استفاده وایرلس 24 کانال:

این دستگاه قابل استفاده در بسیاری از صنایع و بخش‌های مختلف است، از جمله خودروسازی، الکترونیک صنعتی، ساختمان هوشمند و غیره. با استفاده از این کنترلر، می‌توانید واحدهایی مانند کلیدها، دکمه‌ها و سوئیچ‌ها را به سیستم کنترلی خود وصل کنید و از آن برای کنترل دستگاه‌ها و فرایندها استفاده کنید. اندازه جمع و جور و هزینه کم صفحه کلید غشایی 4×3، آن را به یک انتخاب محبوب برای بسیاری از پروژه ها تبدیل کرده است که در آن به یک دستگاه ورودی کوچک و ساده نیاز است.

قابلیت های صفحه کلید بی سیم:

  • قابلیت ارسال فرامین بی سیم تا هر تعداد رله دلخواه
  • عملکرد دقیقا مشابه ریموت کنترل های بازار
  • رمز نگاری دستورات بی سیم ارسالی به گیرنده
  • سرعت عملکرد بسیار بالا
  • دارای نمایشگر نورانی و بیزر صوتی پس از ارسال
  • فرکانس کاری قابل انتخاب 433 یا 315 مگاهرتز
  • قابلیت نصب آسان روی دیوار یا تابلو برق
  • عملکرد توسط باطری یا آداپتور

صفحه کلید بی سیم چیست؟

صفحه کلید بی سیم یک دستگاه است، که به وسیله آن می‌توان چندین رله خروجی را توسط آن کنترل نمود. با استفاده از این ریموت کنترل، می‌توان به صورت بی‌سیم با رله ارتباط برقرار کرده و آن را به طور مستقیم روشن یا خاموش کرد. بر روی صفحه کلید اعداد 0 تا 9 وجود دارند. با فشردن هر دکمه از صفحه کلید بی سیم، رله متناظر روی برد گیرنده به صورت کلید تبدیل معکوس می گردد.

برای خرید انواع دستگاه کنترل از راه دور پیامکی ، وای فای ، ریموتی و دزدگیر مهراد کنترل بر اساس تعداد کانال وارکیپد وایرلس:

نوع رایجی از صفحه ‌کلیدها صفحه‌ کلید ماتریکس است، که نوعی از صفحه ‌کلید است که در تلفن‌های ‌همراه، ماشین‌ حساب‌ها، اجاق‌های ماکروویو، قفل درها و … مشاهده می‌شود. عملاً همه‌جا هستند. با این ‌حال، در الکترونیک استفاده از این صفحه‌ کلیدها یک روش عالی برای جابه‌جایی در منوها، وارد کردن رمزهای عبور و کنترل ربات‌ها است.کیپد وایرلس عددی یک نوع کنترلر میکروکنترلر است که دارای ۳ ردیف و ۴ ستون برای ورودی و خروجی می‌باشد. کیپد بیسیم یک دستگاه کنترل از راه دور است که به وسیلهٔ امواج رادیویی با دستگاه‌های مختلف ارتباط برقرار می‌کند. این دستگاه شامل یک صفحه کلید عددی است که به وسیلهٔ آن می‌توانید عملکردهای مختلف را تعین و کنترل کنید.

موارد استفاده بیسیم 24 کانال:

این دستگاه قابل استفاده در بسیاری از صنایع و بخش‌های مختلف است، از جمله خودروسازی، الکترونیک صنعتی، ساختمان هوشمند و غیره. با استفاده از این کنترلر، می‌توانید واحدهایی مانند کلیدها، دکمه‌ها و سوئیچ‌ها را به سیستم کنترلی خود وصل کنید و از آن برای کنترل دستگاه‌ها و فرایندها استفاده کنید. اندازه جمع و جور و هزینه کم صفحه کلید غشایی 4×3، آن را به یک انتخاب محبوب برای بسیاری از پروژه ها تبدیل کرده است که در آن به یک دستگاه ورودی کوچک و ساده نیاز است.

قابلیت های صفحه کلید وایرلس:

  • قابلیت ارسال فرامین بی سیم تا هر تعداد رله دلخواه
  • عملکرد دقیقا مشابه ریموت کنترل های بازار
  • رمز نگاری دستورات بی سیم ارسالی به گیرنده
  • سرعت عملکرد بسیار بالا
  • دارای نمایشگر نورانی و بیزر صوتی پس از ارسال
  • فرکانس کاری قابل انتخاب 433 یا 315 مگاهرتز
  • قابلیت نصب آسان روی دیوار یا تابلو برق
  • عملکرد توسط باطری یا آداپتور

ساخت در باز کن بی سیم توسط کیپد وایرلس:

در باز کن بی‌سیم دستگاهی است که از طریق امواج رادیویی یا ارتباط بلوتوث یا تلفن همراه، تبلت یا سایر دستگاه‌ها به شما امکان کنترل و بازکردن درب، در گاراژ، درب خودرو، قفل، کمدها و سایر مکان‌ها را می‌دهد، بدون نیاز به استفاده از کلید فیزیکی. با استفاده از این تکنولوژی، فرایند باز کردن و بستن درها بسیار راحت‌تر و مطمئن تر می‌شود و نیازی به حمل کلیدهای فیزیکی نیست. نحوه عملکرد در باز کن وایرلس به اینصورت می باشد، که ابتدا رمز درب توسط کاربر روی صفحه کلید بی سیم زده می شود، در صورت صحیح بودن رمز فرمان باز کردن درب برای گیرنده ارسال می شود.

ریموت کنترل وایرلس رومیزی یا دیواری چیست؟

ریموت کنترل وایرلس رومیزی یا دیواری، یک دستگاه کنترل از راه دور است، که به کمک امواج رادیویی یا سایر فناوری‌های بیسیم دیگر، به دستگاه‌های الکترونیکی مختلف اجازه می‌دهد تا از راه دور کنترل شوند. این ریموت کنترل می‌تواند به صورت یک کنترل رومیزی باشد که روی میز قرار داده می‌شود و برای کنترل دستگاه‌هایی مانند سیستم روشنایی، درب های مکانیکی، پروژکتورهای صوتی، جرثقیل های صنعتی و غیره استفاده می‌شود. علاوه بر این، ریموت کنترل وایرلس می‌تواند نصب دیواری هم داشته باشد که بر روی دیوار نصب می‌شود و به عنوان یک کنترل مرکزی برای کنترل دستگاه‌های مختلف در یک اتاق یا یک سیستم خانه هوشمند استفاده می‌شود.

کیپد وایرلس جایگزین مناسب برای ریموت کنترل 24 کانال یا 32 کانال:

ریموت بی سیم دیواری یک دستگاه کنترل از راه دور است که قابلیت کنترل دستگاه‌های الکترونیکی در داخل یک فضای داخلی را دارد. این دستگاه معمولاً شامل یک کنترل کننده و یک گیرنده است که با یکدیگر توسط یک سیگنال بی سیم ارتباط برقرار می‌کنند.

ریموت بی سیم دیواری عموماً برای کنترل روشنایی، پرده‌ها، درب‌ها، تهویه مطبوع و سایر دستگاه‌های الکتریکی استفاده می‌شود. این دستگاه بر روی دیوار نصب می‌شود و با استفاده از دکمه‌ها و یا صفحه لمسی روی آن، می‌توان دستگاه‌ها را روشن و یا خاموش کرد، برنامه زمانبندی شده تنظیم کرد و کنترل دیگر عملکردها را انجام داد.

با استفاده از ریموت بی سیم دیواری، کاربران قادر بوده تا از راه دور و در هر نقطه‌ای در داخل فضا، دستگاه‌های الکترونیکی را کنترل کنند و نیازی به حضور فیزیکی در نزدیکی دستگاه ندارند.

با استفاده از صفحه کلید وایرلس می توان تا 100 کانال دستگاه گیرنده را براحتی کنترل نمود. به عنوان مثال، کاربر ابتدا کلید 2 از روی صفحه کلید را فشار میدهد و بوق تایید را می شنود، سپس کلید 8 را فشار می دهد و بوق تایید را می شنود. پس از این مرحله فرستنده وایرلس سیگنال را برای گیرنده ارسال می کند. و گیرنده خروجی 28 را روشن می کند.

آیا از این کیپد وایرلس به عنوان ریموت کنترل معمولی می توان استفاده نمود؟

این فرستنده وایلرس دقیقا شبیه به انواع ریموت کنترل های معمولی بازار مانند ریموت های 4 کانال ، 6 کانال ، 8 کانال ، 12 کانال ، 16 کانال ، 18 کانال ، یا 24 کانال می باشد، که به صورت دیواری یا رومیزی قابل استفاده می باشد. با استفاده از این صفحه کلید می توان به تعداد دلخواه تا صد کانال گیرنده را کنترل نمود.

صفحه کلید بی سیم چیست؟

صفحه کلید بی سیم یک دستگاه است، که به وسیله آن می‌توان چندین رله خروجی را توسط آن کنترل نمود. با استفاده از این ریموت کنترل، می‌توان به صورت بی‌سیم با رله ارتباط برقرار کرده و آن را به طور مستقیم روشن یا خاموش کرد. بر روی صفحه کلید اعداد 0 تا 9 وجود دارند. با فشردن هر دکمه از صفحه کلید بی سیم، رله متناظر روی برد گیرنده به صورت کلید تبدیل معکوس می گردد.

برای خرید انواع دستگاه کنترل از راه دور پیامکی ، صفحه کلید بی سیم مهراد کیت ، وای فای ، ریموتی و دزدگیر مهراد کنترل بر اساس تعداد کانال وارد لینک های زیر شوید.

د لینک های زیر شوید:

 

 

دکمه بازگشت به بالا