فراوری عمده قهوه در تهران
مراکز فروش عمده قهوه در تهران
با توجه به نیاز روز افزون بازار و افزایش تقاضا برای قهوه، مراکز زیادی برای فروش قهوه عمده وجود دارد. فروشگاه آنلاین خوشکالا، به عنوان نمایندگی فروش قهوه در تهران و سایر استانها با بیش از ۴۰۰ مدل قهوههای مختلف، بزرگترین بازار فروش قهوه عمدهی کشور است. شما میتوانید قهوهی خود را از بین برندهای مختلف انتخاب نموده و برای هر سلیقهای، قهوههای متفاوتی از نظر نژاد، خاستگاه و درجهی برشتهکاری انتخاب کنید.
خرید و فروش عمده قهوه
فروش قهوه در بازار در مدلهای زیادی انجام میگیرد و برای انتخاب و خرید قهوه عمده، به نکات مختلفی باید توجه داشته باشید. برای خرید بهتر از یک نمایندگی فروش قهوه، بعضی از این نکات در ادامه آورده شده است:
نژاد قهوه
همانطور که پیشتر گفته شد، دو نژاد عربیکا و روبوستا پرفروشترین قهوههای جهان هستند. این دو نژاد هریک ویژگیهای طعمی خاص خود را دارند و سلایق مختلف، یکی را بر دیگری ترجیح داده و تناسبهای متفاوتی از ترکیب این دو نژاد را میپسندد. برای نمونه، برخی افراد طعم و عطر ملایم قهوهی ۱۰۰٪ عربیکا را میپسندند و دیگران کافئین و تلخی قهوههای ۱۰۰٪ روبوستا را دوست دارند. برخی هم ترکیبی مشخص از این دو نژاد را انتخاب میکنند. مانند ۷۰٪ عربیکا و ۳۰٪ روبوستا یا تناسبهای دیگر.
خاستگاه قهوه
قهوه یک محصول کشاورزی است و در هر کجا که کشت شود، ویژگیهای به خصوصی را از خاک دریافت میکند. برای مثال، قهوههای کشت شده در کشور اتیوپی با طعمیادهای مرکباتی و قهوههای برزیل با طعمیادهای آجیلی شناخته میشوند. ارتفاع محل کشت هم در عطر و طعم قهوه اثرگذار است.
روش فرآوری
قهوه در واقع بذر گیلاسهای درخت قهوه است. به روشهای جداسازی این دانهها از میوه، فرآوری گفته میشود. فرآوری قهوه بیشتر به روشهای طبیعی یا خشک، شسته یا خیس و تخمیری انجام میشود. البته روشهای فرآوری دیگری هم وجود دارد که هریک بر ویژگیهای نهایی نوشیدنی اثرگذار هستند.
درجهی برشتهکاری
پیش از آنکه بتوانیم از دانهی قهوه برای دمآوری نوشیدنی استفاده کنیم، میبایست آنها را با مجاورت در کنار حرارت، روست یا برشته کنیم.
تاریخ برشتهکاری
پس از برشتهکاری و طی شدن زمان مشخصی برای استراحت قهوه و خروج گازهایی که در طول این فرآیند آزاد میشوند، قهوه باید به سرعت مصرف شود. هرچه از تاریخ برشتهکاری قهوه فاصله بگیریم، قهوه رو به کهنگی میرود و ویژگیهای مطلوب خود را از دست میدهد. در زمان خرید از هر نمایندگی فروش قهوه مهم است که حتما تاریخ برشتهکاری آن را در نظر داشته باشید.
چند نوع قهوه وجود دارد؟
بسته به موضوع مکالمه، این سوال میتواند پاسخهای متفاوتی داشته باشد. همانطور که در بالا مطلاعه کردید، با توجه به معیار شما، قهوههای متفاوتی وجود دارد. اما به صورت کلی، قهوههای مختلف را می توان براساس نژاد طبقهبندی کرد.
تا کنون چهار نژاد قهوه به نامها عربیکا، روبوستا، لیبریکا و اکسلسا کشف شده است. اما دو نژاد عربیکا و روبوستا در حال حاضر بیشترین سهم در کشت و تجارت جهانی قهوه را ایفا میکنند. این دو نژاد تقریبا شامل ۱۲۵,۰۰۰ زیرگونهی مختلف هستند که امروزه تنها ۱۰ مورد از آنها در حال کشت و استفاده است. هرچه تنوع محصولات یک نمایندگی پخش قهوه بیشتر باشد، میتوانید انتخاب مناسبتری داشته باشید.
پخش عمده قهوه در فروشگاه اینترنتی خوشکالا
فروشگاه اینترنتی خوشکالا با گرد آوری انواع بهترین قهوههای موجود در داخل کشور، امکان انتخاب بین مدلهای مختلف را فراهم کرده است. هر انتظاری که از یک فنجان قهوه داشته باشید در خوشکالا قابل دستیابی است. به عنوان مثال اگر در قهوه اسپرسو تنها به دنلال کافئین باشید یا عطر و طعم را به همهچیز ترجیح دهید، با وجود بیش از ۴۰۰ مدل قهوههای مختلف، میتوانید تمامی سلیقههای ممکن را پاسخ داده و کارشناسان ما در تمامی مراحل برای مشاوره و راهنمایی شما عزیزان آماده هستند.
انواع مختلف قهوهها مانند دانه قهوه خام یا سبز، قهوه عربیکا و روبوستا، پودرهای خوراکی و آماده مثل نسکافه و کاپوچینو و همچنین انواع قهوه فوری در قهوه فروشی خوشکالا آمادهی سفارش است. خوشکالا به عنوان نمایندگی پخش قهوه، آماده پذیرش سفارش شما گرامیان است.
خوشکالا یک فروشگاه قهوه آنلاین است که خرید قهوه را از همیشه آسانتر کرده. خرید انوع قهوه ساز و خرید قهوه ساز خانگی در کنار امکان خرید قهوه اسپرسو و خرید قهوه فرانسه و دیگر انواع قهوه به راحتی با مقایسه و بررسی مدلهای متفاوت امکانپذیر است. خوشکالا علاوه بر فروش قهوه و دیگر کالاهای مرتبط، امکان خرید سیروپ های متفاوت را هم برای علاقهمندان فراهم کرده است.
خرید عمده قهوه کلمبیا
قهوه تولید شده در کلمبیا یکی از مرغوب ترین انواع عربیکا است. این قهوه به دلیل شرایط اقلیمی خاص این کشور، بسیار معروف و باکیفیت است. بارش مناسب، خاک حاصلخیز و هوای ملایم این کشور موقعیت خاصی را برای تولید قهوه عربیکا باکیفیت فراهم آورده است. بسیاری از شرکت های معروف دنیا از دانه خالص قهوه عربیکا برای تولید برندهای خود استفاده می کنند.
فروشگاه اینترنتی قهوه گلوریزه، یکی از بزرگترین مراکز فروش عمده قهوه در بندرعباس، عمده فروشی قهوه بوشهر و قهوه عمده بندر کنگان است. این شرکت عمده فروشی قهوه، نمایندگی های فعالی در سراسر کشور از جمله شهرهای شیراز، آبادان، بوشهر و سایر شهرها دارد. محصولات این شرکت، به صورت تازه آسیاب و رست شده، در بسته بندی های متنوعی به مشتریان عرضه می شود. مشتریان برای خرید قهوه عمده، می توانند هم به صورت اینترنتی و هم به صورت حضوری از نمایندگی های قهوه گلوریزه اقدام نمایند.
روش های فرآوری دان قهوه
قهوه پس از چیدن و قبل از اینکه به دست مشتری برسد اقداماتی برروی آن صورت می گیرد که به فرآوری معروف است .
۳ نوع عمده فرآوری داریم :
۱ – فرآوری طبیعی ، معمولی یا خشک
۲ – فرآوری شسته ، خیس یا تر
۳ – فرآوری نیمه تر ، عسلی یا سمی لاوادو
۱ – فرآوری طبیعی ، معمولی یا خشک
این روش یکی از زمان برترین روش هاست در این روش میوه های قهوه را در زیر نور آفتاب برروی صفحه های بزرگ می ریزند تا این میوه ها خشک شوند و اگر میوه ای نارس وجود داشته باشد ، رسیده شود . در این روش تمام قسمت های میوه سالم می ماند اما باید مراقبت زیادی از میوه های قهوه صورت بگیرد تا پوسیده نشوند و کپک زدگی در آن ها صورت نگیرد .
فرآوری دان قهوه
زمانی که میوه ی قهوه کامل خشک و پوست رویی آن چروکیده شد ، این پوست و لایه ی بیرونی باید از دانه ی قهوه جدا شود و دانه ی قهوه خارج شود .
یکی از کشورهای استفاده کننده از این روش برزیل است به طوریکه در شهرهای آن بیش از ۸۰ درصد قهوه با این روش فرآوری می شود .
۲ – فرآوری شسته ، خیس یا تر
در این روش لایه ی نازک پوست میوه قهوه با استفاده از دستگاه های صنعتی با فشار آب زیاد ترک خورده و جدا می شود .
فرآوری دان قهوه
اما هنوز غشاء نرم و لزج مانندی به نام موسیلاژ برروی دان قهوه وجود دارد . این غشاء نازک را به وسیله ی تانک های مخصوص تخمیر جدا می کنند .
زمان این فرآیند بسته به عواملی مانند مقدار قهوه و دما متغیر است و البته باید گفت که قهوه در این روش عطر و طعم بهتری می گیرد .
بعد ار این فرآیند قهوه برای خشک شدن برروی صفحات بزرگی فرستاده می شود که معمولا یک هفته طول می کشد .
فرآوری تر در کشورهای مختلف به روش های گوناگونی انجام می شود برای مثال کشور کنیا قهوه های خود را دوبار فرآوری و تخمیر می کند که این دلیل اصلی مرغوبیت قهوه کنیاست.
استفاده یکی از این دو روش برای کشاورزان به دلایل اقتصدی اهمیت بالایی دارد زیرا فرآوری تر به آب بسیار زیاد و چندین تانک برای تخمیر احتیاج دارد که هزینه های زیادی را به همراه دارد . به همین دلیل کشاورزان برای قهوه ربوستا و پایین آوردن هزینه ها از روش فرآوری طبیعی یا خشک استفاده می کنند .
۳ – فرآوری نیمه تر ، عسلی یا سمی لاوادو
این روش بسته به هر منطقه و کشور متفاوت است اما چیزی که مشهود می باشد این است که روشی مابین روش خشک و تر است .
مزایای این روش این است که در زمان دلخواه صورت می گیرد و از نظر مالی مقرون به صرفه تر است . نتیجه ی بسیار عالی این روش به دست آمدن یک فنجان قهوه با غلظت بهتر نسبت به روش تر و همچنین دانههای تمیزتر و تردتر نسبت به دانههای روش خشک است .