بررسی انواع هواساز خانگی و صنعتی
{گرمایش، سرمایش، رطوبتزنی،رطوبتگیری، ضدعفونی کردن، تأمین هوای تازه و فیلتراسیون هوا }استفاده میشود.
یکی از تجهیزات متداول تهویه مطبوع هواسازها هستند که با توجه به کاربرد و اهداف مورد نظر به انواع مختلفی تقسیم می شوند. به طور کلی هواسازها در 4 دسته خانگی (آپارتمانی)، هواساز هایژنیک (بیمارستانی)، هواساز صنعتی و هواساز هیت ریکاوری (با بازیابی گرما) تقسیم می شوند. اگرچه در نهایت هواسازها دارای وظایف مشترکی از قبیل تنظیم دما و رطوبت و حذف آلودگی هوای محیط مورد نظر هستند، اما دارای تفاوت هایی نیز می باشند؛ این مقاله در خصوص مقایسه هواساز خانگی با هواساز صنعتی ارائه گردیده است، جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفاً تا پایان مطلب همراه ما باشید. برای تهیه هواساز خانگی دما تجهیز روی لینک زیر کلیک کنید.
محل مورد استفاده هواساز خانگی و صنعتی
اولین تفاوت بارز هواساز خانگی و هواساز صنعتی در کاربری آن هاست. هواسازهای خانگی همان طور که از نامشان پیداست، در ظرفیت های کوچک و در آپارتمان های مسکونی و اداری استفاده می شوند اما هواسازهای صنعتی در حجم وسیع تری مانند واحدهای صنعتی، کارخانه ها، پتروشیمی ها، اماکن تجاری، سالن های ورزشی و … کاربرد دارند.
اما معمولا هواسازهای خانگی به نوعی از ایرواشرها که به روش تبخیری عمل سرمایش را انجام می دهند و نیازی به سیستم چیلر و سرمایش مرکزی ندارند گفته میشود. در هواسازهای خانگی (ایرواشرها) که معمولا در سقف تراس نصب می شوند، عمل خنک کردن هوا با روش اسپری آب روی هوای ورودی انجام گردید و عمل گرمایش در زمستان.
تفاوت در ابعاد هواساز آپارتمانی و صنعتی
با توجه به اینکه هواسازهای صنعتی حجم هوادهی بیش تری نسبت به هواسازهای خانگی دارند و فضای بزرگ تری را پوشش می دهند، دارای ابعاد بزرگ تری نسبت به آن ها نیز می باشند. قیمت هواساز صنعتی اروند چقدر است؟
مصرف انرژی هواساز خانگی و صنعتی
با توجه به ابعاد و حجم هوادهی بیش تر هواسازهای صنعتی نسبت به هواسازهای خانگی، طبیعتا توان موتور آن ها و انرژی مصرفی آن ها نیز بیش تر است. از طرف دیگر با توجه به اینکه در هواسازهای آپارتمانی معمولا بدون استفاده از چیلر یا سیستم تبرید مرکزی و صرفا با استفاده از اسپری آب روی هوای ورودی، عمل خنک کنندگی هوا به انجام می رسد، طبیعتا مصرف برق و انرژی نیز تا میزان قابل ملاحظه ای (حدود یک پنجم) در ظرفیت مشابه کاهش پیدا می کند.
تفاوت در فیلترهای تصفیه هوا در هواساز خانگی و صنعتی
از آن جایی که درصد بیش تری از آلاینده ها و ذرات معلق در هوای محیط های صنعتی و کارخانه ها وجود دارد، میبایست از فیلترهای بیش تر و قوی تری در هواسازهای صنعتی استفاده شود تا هوا عاری از آلاینده های موجود گردد. در صورتی که این مورد در هواسازهای خانگی برجسته نیست و کنترل رطوبت از اهمیت بیش تری برخوردار است.
دمـاتجهیــز؛ بهترین قیمت ها و برند های تجهیزات تأسیسات ساختمان
سخن پایانی
در این مقاله تفاوت های میان هواساز خانگی (آپارتمانی) را با هواساز خانگی را بررسی نمودیم و دیدیم که در ابعاد، کاربری، مصرف انرژی و در فیلترهای خود با یکدیگر تفاوت دارند. امیدواریم که مطالب مفیدی را در این خصوص ارائه داده باشیم.
برای تهیه و خرید هواساز، مدل های مختلف آن ها را در سایت تخصصی مجموعه دما تجهیز، با یکدیگر مقایسه کرده و آن را با گارانتی معتبر خریداری نمایید. همچنین می توانید برای مشاهده و مقایسه سایر انواع تجهیزات تهویه مطبوع و گرمایشی با برندها و ظرفیت های مختلف، و همچنین اطلاع از قیمت به روز محصولات، به سایت مجموعه تخصصی دماتجهیز (اولین و معتبرترین مجموعه تخصصی تجهیزات تاسیسات ساختمان و کلیه دستگاه های تهویه مطبوع از سال 1383 و دارا بودن 3 جواز کسب معتبر) مراجعه نمایید؛ جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره، می توانید در ساعات اداری با کارشناسان مجموعه دماتجهیز تماس حاصل فرمایید.