وضع غزه، فاجعه‌بارتر از برلین پس از جنگ جهانی دوم

گروه بین‌الملل خبرگزاری آنلاین شیمیشی؛ «همین حالا باید جلوی کشتار در غزه گرفته شود». بوریچ این سخنان را در حاشیه مراسم تحلیف برناردو آروالدو رئیس‌جمهور گوآتمالا گفت و آتش بس فوری در غزه را «ضرورت فوری» خواند.

رئیس‌جمهور شیلی گفت که «غزه در وضعیت بسیار بدتری نسبت به برلین در سال ۱۹۴۵ قرار دارد».

 

 

 

با گذشت ۱۰۱ روز از آغاز جنگ، شمار شهدای فلسطینی به ۲۴ هزار و ۱۰۰ نفر رسیده که ۱۰ هزار و ۴۰۰ نفر از قربانیان، کودک هستند. نزدیک به دو میلیون نفر از جمعیت ۲.۲ میلیون نفری غزه آواره و بیش از ۶۰ درصد زیرساختهای آن یا کاملا ویران شده و یا آسیب جدی دیده است.

طبق گزارش مورخان پس از پایان جنگ جهانی دوم، از مجموع جمعیت ۴.۳ میلیون نفری پایتخت آلمان تعداد ۲.۸ میلیون نفر در برلین اقامت داشتند و ۶۰۰ هزار آپارتمان از بین رفته بود.

 

 

بوریچ که در ماه نوامبر سفیر شیلی را از تل‌‍‌آویو به سانتیاگو فراخوانده بود، امروز گفت که «تقریباً همه خانه‌ها ویران شده‌اند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جایی برای خواب ندارند و مواد غذایی آنها تمام شده و هر روز نزدیک به ۲۰۰ فلسطینی در غزه جان خود را از دست می‌دهند. همین حالا باید جلوی این کشتار گرفته شود».

از نظر او، با بیان اینکه «راه حل مشکل اسرائیل و فلسطین در گفت‌و‌گوی سیاسی بین دو طرف و در پیش گرفتن «راهکار دو دولتی» است.

پایان پیام/م




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

دکمه بازگشت به بالا