نحوه فعالیت پزشکان ایران در عمره ۱۴۰۲ / زائران بیمار داروهایشان را همراه داشته باشند
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر درباره نحوه ارائه خدمات درمانی هلال احمر در حج عمره 1402 تاکید کرد: زائران بیمار داروی خود را به مدت 10 روز به همراه داشته باشند.
علی مریشی در گفت وگو با دکتر شیمیشی گفت. وی درباره ارائه خدمات درمانی و درمانی در مرکز پزشکی زیارتی و زیارتی هلال احمر در حج عمره 1402 گفت: سفرهای عمره پس از هشت سال دوباره آغاز شده و هنوز نمی دانیم کشور مقصد به پزشکان کشور ما یا کشورهای دیگر اجازه عمل می دهد یا خیر؟ در عمره کارهای پزشکی و درمانی مانند حج پذیرفته نمی شود تا بتوانیم درمانگاه و بیمارستان بسازیم.
وی با اشاره به اینکه پزشکان همراه با کاروان ها اعزام می شوند، گفت: به همین دلیل درمانگاه خوبی که همه امکانات را در اختیار داشته باشد، نداریم، این در حالی است که هیچ کشوری چنین مجوزی ندارد. پزشکان در هتل ها مستقر هستند و مدیران کاروان و مسئولین عمره سازمان می دانند که پزشک در کدام هتل است و در صورت لزوم زائران توسط مدیر کاروان نزد آن پزشک اعزام می شوند.
به گفته وی، در مذاکرات سازمان حج و حج با طرف سعودی، آنها اعلام کردند که هیچ کشوری اجازه درمانگاه را نخواهد داشت و برای احتیاط این تعداد پزشک اعزام می شود، در حالی که مشخص است طرف سعودی این اقدام را انجام خواهد داد. همین شماره را بفرستید موافقت کنید یا بگویید زائران به درمانگاه های عربستان بروند.
مرعشی همچنین گفت: مقرر شده است که یک درمانگاه در مکه مکرمه و یک درمانگاه در مدینه ایجاد شود تا شرایط مشخص شود و سپس تصمیمات دیگری اتخاذ شود.
وی با اشاره به اینکه تصمیم خاصی در این زمینه گرفته نشده است، گفت: البته منظور از درمانگاه این نیست که در حاج تماتو چه کنیم. انتظار می رود پزشکان برای سه دور فعال باشند. در واقع از هر کلینیک سه پزشک و در مجموع شش پزشک مستقر خواهند شد.
وی همچنین تاکید کرد: پزشکان قبلا در سایت مرکز درمانی حاجسین ثبت نام کرده اند و با آنها تماس گرفته شده و کسانی که می خواستند در دور اول بروند انتخاب شدند و پیش بینی می شود به مدت یک ماه اسکان داده و به گروه بعدی در حال حاضر فقط پزشکان عمومی به همراه زائران اعزام می شوند.
مرعشی با اشاره به اینکه عربستان اجازه نمی دهد ایران و سایر کشورها داروخانه خود را برای عمره داشته باشند، گفت: ممکن است اجازه مصرف دارو نداشته باشیم، اما اگر اجازه داشته باشیم همان دکتری که ویزیت می کند می تواند دارو بدهد، دارو بده. هم.” pacienti.dan اگر اجازه مصرف دارو را نداریم باید دارو را از آنجا بخریم و پزشک به بیمار بدهد. در مجموع هیچ وسیله و دارویی برای حج عمره به عربستان نفرستاده ایم.
وی به زائران عمره توصیه کرد: افرادی که برای عمره به مشرف می روند در صورت مصرف داروهای خاصی داروهای خود را به همراه داشته باشند. ممکن است مشکلاتی به وجود بیاید زیرا ممکن است اجازه ارسال دارو نداشته باشیم و بیماران تا 10 روز داروی کافی نداشته باشند.
رئیس مرکز پزشکی حج و حج هوا سور همچنین گفت: سازمان بهداشت جهانی از سال گذشته نیاز به داشتن کارت واکسن کرونا برای مسافران را رفع کرده و عربستان نیز از زائران درخواست کرده است که چنین کارتی داشته باشند.
انتهای پیام