افزایش قیمت موادغذایی در هند به پیاز و گوجه رسید

تورم در هند با افزایش قیمت مواد غذایی در حال افزایش است.

به گزارش شیمیشی، تورم هند پس از 4 ماه برای اولین بار به دلیل افزایش قیمت مواد غذایی افزایش یافت و این به بانک مرکزی این کشور فرصت می دهد تا نرخ های بهره را برای مدت طولانی تری حفظ کند.

داده های وزارت آمار هند نشان می دهد که شاخص قیمت مصرف کننده در نوامبر نسبت به سال قبل 5.5 درصد افزایش یافته است که کمتر از میانگین 5.78 درصد برآورد شده در نظرسنجی بلومبرگ از اقتصاددانان است. تورم در مهرماه 4.87 درصد افزایش یافت و کمتر از هدف 4 درصدی بانک مرکزی بود.

تورم مواد غذایی که حدود نیمی از سبد قیمت مصرف کننده را تشکیل می دهد، 6.61 درصد از 8.7 درصد در اکتبر بود. پس از بارندگی های بی وقفه موسمی، قیمت پیاز کاهش یافت و مالیات ها افزایش یافت.

دولت هند صادرات طیف وسیعی از مواد غذایی اصلی از جمله پیاز، گندم و برنج را محدود کرده است زیرا تلاش می کند فشارهای قیمتی را پیش از انتخابات عمومی سال 2024 مهار کند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا