تزریق امید – شیمیشی
آزمایشگاه های مجازی چگونه ویروس های غیرقابل اطمینان تولید می کنند؟
به گزارش شیمیشی ، این روزنامه ایران وی نوشت: “امیدوار کننده ترین تصاویر منتشر شده این روزها تصاویر مردان و زنان بالای هشت سال هنگام واکسیناسیون با Covid-19 است ، اما از زمان اولین واکسیناسیون ، شبکه های اجتماعی پر از کلماتی است که به پدربزرگ و مادربزرگ می گویند که آنها مایل نیستند واکسینه شوید. در گذشته ، برخی از پرسنل پزشکی ایران ، در حالی که در خط مقدم مبارزه با ویروس بودند ، از دریافت آمپول اجتناب می کردند ، و هرچه جلو می رویم ، به نظر می رسد که برخی از ایرانیان نیز مانند بقیه جهان به دنبال در تزریق کرونا. خیانت بی نظیر ؛ یک اتفاق غم انگیز که عواقب زیادی برای زندگی ، اقتصاد و جامعه آن به دنبال دارد. س isال این است که علت این خیانت چیست و چرا برخی افراد اختلال اضطراب را به پیشگیری از آن ترجیح می دهند؟
حسین علی 85 ساله معتقد است که اگر تا به امروز واکسینه نشده باشد ، پس می تواند با دور نگاه داشتن و پوشاندن از خود در برابر ویروس محافظت کند و نیازی به واکسیناسیون نیست. از او می پرسم چرا وقتی می توانست واکسن را به راحتی تزریق کند ، خود را در این منطقه رها کرد؟ “آیا مطمئن هستید که پس از این تزریقات وارد کشور نخواهم شد؟” “آیا شما واقعاً می دانید واکسن چه می گوید؟”
دکتر علی براری پریجانی ، روزی که خانمی می خواست قبل از واکسیناسیون یک بطری واکسن را از نزدیک ببیند ، گفت: “با تعجب پرسیدم:” آیا زبان را می دانید؟ ” “او پاسخ داد ، من می خواهم یک عکس بگیرم و آن را برای کسی بفرستم تا ببیند چیست.” دکتر. باری می گوید از 2500 بیمار کرونا ویروس از راه دور و از نزدیک مراقبت کرده است. وی معتقد است که دولت باید واکسیناسیون را اجباری کند: “آنچه باعث ایجاد جو روانی شده است و برخی معتقدند که نباید واکسن تزریق شود هیچ پایه علمی ندارد. کسانی که معتقدند این واکسن خطری دارد می گویند 90٪ ایمنی ایجاد می کند ، و کسانی که ما تعداد کمی داریم. این مشاغل منطقی نیستند. واکسنی که 60٪ یا 70٪ ایمنی را تأمین کند انتخاب ماست. هزینه واکسن آنفلوانزا کمتر از 50٪ است اما مردم منتظر آن هستند. پنی سیلین هنگامی که تازه وارد شده و هنوز هم وجود دارد مرده است ، اما آیا ما آن را مصرف نمی کنیم؟ در برخی واکسن ها ، ما دارای اشکالات و عوارض جانبی هستیم.
باری متعهد است که به مردم اطمینان دهد که تزریق بهترین کاری است که می تواند در شرایط فعلی انجام شود: “بخشی از ترس به دلیل تازگی و پیچیدگی بیماری Covid-19 است. برخی از مردم از کشورهای تولید کننده واکسن می ترسند و اگر این از کشوری دیگر می آید. به راحتی آن را می پذیرد. “در واقع ، این ترس بار سیاسی را به همراه دارد. علاوه بر این ، مردم برخی از ایمان خود را به سیستم از دست داده اند. “
وی همچنین تبلیغات شرکت ها علیه یکدیگر را بخشی از فعالیت های اقتصادی شرکت ها می داند که بر دیدگاه مردم تأثیر گذاشته است: “واکسیناسیون های فعلی تاکنون کسی در کشور کشته نشده است ، و مشکل و تأثیرات آن به حدی نیست که ما به واکسن های فعلی مشکوک هستیم. “
وی با اشاره به پیامدهای اقتصادی و افزایش سلامتی کشور ، علی رغم فشار شدید بر کادر پزشکی ، گفت: “من به عنوان یک پزشک ، به خدا سوگند می خورم که اگر در مورد واکسن کرونا شک و تردید داشته باشم ، بیهوده به شما می گویم.” “اگر یک خطای مهلک ببینم ، اگر اثرات حرکتی یا خوراکی یا طولانی مدت را آرام ببینم ، صحبت خواهم کرد.”
هادی یزدانی ، پزشک ، مهمترین عامل ترس انسان را تاج گذاری در دیدگاه های سنتی و نیمه علمی می داند. همان روش های غیر علمی و سنتی که هنوز هم برای درمان بیماری با داروهای گیاهی و اجزای دارویی تلاش می کنند: «این دیدگاه مختص ایران نیست و از طرف دیگر متأسفانه دیدیم که این عقاید نادرست گاهی باعث خود بیماری می شود انکار ، چه رسد به تأثیر سوزن. “این دیدگاه به اندازه رسانه خود وزن دارد و قدرتمندانه عمل می کند و با این کار با نادیده گرفتن مردم امرار معاش می کند.
یزدانی کمی جلوتر می رود و می گوید روزی پزشکان و متخصصان کشور علیه تزریق اسپوتنیک روسی مخالفت کردند که در آن روزها مشخص نبود: “اول از همه ، ممکن است تفسیر شود که این نگرش کاملاً مخالف تزریق است. در واقع ، از یک مکان به مکان دیگر ، بینندگان اطلاعات را در ذهن خود پردازش می کنند. مکانیسم های تزریق ایرانی و اقدامات انجام شده نیز بی اعتمادی زیادی را در بین مردم ایجاد می کند. “مردم این اطلاعات را علنی کردند و ناخواسته ایده بی اعتمادی عمومی به تزریق. “
به گفته خدا ، بحث جهانی درباره تأثیرات سرگرم کننده تزریق Astraznka ، یکی از رایج ترین در کشور ما ، تردیدهای جدی را در مورد استفاده از آن ایجاد کرده است: “بروز لخته های خون بسیار کم است ، در حالی که” ویروس کرونا خود می تواند بسیار نزدیک باشید. “
وی با اشاره به جنگ اقتصادی و تبلیغات برای از بین بردن شرکت های رقیب ، گفت: “موسسه گامالیا ، ساخت اسپوتنیک ، اطلاعات غلط زیادی درباره تزریقات دیگر در جامعه علمی در سراسر جهان منتشر می کند.” “وقتی رسانه ها وارد می شوند ، شبکه های اجتماعی و شبکه ها نیز وارد می شوند و اطلاعات غلط غالباً گسترش می یابد.”
وی در توییت خود درباره عوارض تزریق تزریق شده نوشت: “هدف من این بود که به مردم بفهمانم ماهیت این داستان در 48 ساعت جمع می شود و نباید ترسید اما من دیدم که عکس این اتفاق افتاد.” این بدان معنی است که من در مورد ضعف و رخوت نوشتم ، اما طرف مقابل گفت که اگر اینها اثرات منفی تزریق است ، نباید آن را رد کنیم. “شما این کار را با هدف تشویق به تزریق انجام می دهید ، در حالی که تصور بسیاری از افراد واکسن است.” خداوند یکی از دلایل عدم استفاده مردم از سوزن های موجود در کشور ، احساس بی عدالتی درمورد در دسترس نبودن همه سوزن های جهان را می داند.
البته در صورت عدم درمان قطعی بیماری کرونا ویروس قلب و حتی داروهای تجویز شده در بیمارستان ها ، فقط آزمایش و خطا وجود دارد ، تنها راه مقابله با ویروس انزوای اجتماعی و استفاده از ماسک و شستن دست است. واکسینه می شود. یزدانی معتقد است این اپیدمی به سرعت پایان نمی یابد تا روزی که واکسن در دسترس عموم قرار گیرد: “همه کشورها باید این اپیدمی را با هم طی کنند ، در حالی که متاسفانه برخی از کشورها فقط هوای جمعیت خود را دارند.” “ممکن است استفاده از واکسن بیمار باشد ، اما میزان مرگ و میر را تا حد زیادی کاهش می دهد. هنگامی که با تعداد زیادی واکسن واکسینه نشود ، احتمال گسترش ویروس بیشتر است و این خود می تواند منجر به شیوع ویروس شود. وی گفت: “این ویروس کمک خواهد کرد.”
مسئله مهمی که از ابتدای همه گیری به آن پرداخته شد مسئولیت اجتماعی بود. آیا بی تفاوتی ما نسبت به خود فقط به ما آسیب می رساند؟ ما به خوبی می دانیم که چنین نیست و اگر مشکلات سلامتی را مشاهده نکنیم همه افراد را در معرض خطر قرار می دهیم. خداوند درباره برخی از کادر پزشکی که از واکسیناسیون امتناع ورزیده اند می فرماید: “واکسیناسیون نشدن باعث تضاد همه بیماران سرپایی یا بیمارانی می شود که برای بیماری های دیگر به پزشکان و پرستاران مراجعه کرده اند. اخلاق می گوید ما باید از واکسن ها استفاده کنیم و به روشی منطقی”. “ما چاره ای نداریم جز اعتماد به واکسن های موجود و بدانیم که بهترین واکسن در دسترس است زیرا آینده غیرقابل پیش بینی است.”
انتهای پیام