عوامل خطر پیک چهارم کرونا در کشور / سخت‌گیری‌ها بیشتر شود

متخصصان اپیدمیولوژی همچنین در مورد اثرات جهش ویروس کرونا تاکنون اظهار نظر کرده اند ، اما همچنین در مورد خطرناکترین جهش های بیماری کرونا و همچنین عوامل خطر برای شریان بیماری کرونا چهارم اظهار نظر کرده اند.

در مصاحبه ای با شیمیشی ، دکتر مسعود یونسیان وی در مورد احتمال ایجاد موج چهارم بیماری کرونا در کشور گفت: “من فکر می کنم تغییر تعداد بیماران جدید مبتلا به کوید 19 بیشتر از تغییر ماهیت و حرکت ویروس و بیشتر ما انسانها عملکرد تغییر رفتار ما است. نحوه تعامل جسمی ما را تغییر دهید.

وی گفت: “جهش اخیر ویروس که در بسیاری از کشورها مشاهده شد و همچنین تغییر دیگری در ویروس در ماه مه سال جاری ، هم حرکت و هم ساختار ویروس را تغییر داد و بنابراین سرعت انتقال را افزایش داد.” می تواند در افزایش وقایع جدید و سپس در بروز شیوع بیماری نقش داشته باشد ، اما به نظر می رسد عامل بسیار مهم دیگر ، یا شاید حتی مهمتر ، تغییر در رفتار انسان ما باشد. هنگامی که بیماری به اوج خود می رسد ، مردم و مقامات سفت و سخت تر می شوند و در نتیجه ، انتقال بیماری کاهش می یابد. مکان های شلوغ تجاری ، و. . . ما در یک فاکتور بسیار مهم برای انتقال بیماری نقش داریم.

این متخصص اپیدمیولوژی ادامه داد: همانطور که قبلاً ذکر شد ، عامل مهم دیگر در وقوع امواج بیماری ، تغییرات و جهش های خود ویروس است که باعث افزایش علت می شود ؛ علت جهش ویروس به ساختار ویروس برمی گردد و اساتید ویروس شناسی و ژنتیک بر این باورند که ویروس های RNA از نظر ماده ژنتیکی بسیار پایدار نیستند و به طور مداوم در حال تکامل هستند ، بعضی از آنها ممکن است به دلیل آسیب دیدن ویروس ها باشد و از گسترش آنها بکاهد و برخی از آنها برای ویروس ها ، انتقال آنها یا دشواری آنها را افزایش می دهد. تغییراتی که باعث انتقال ویروس می شود به طور خودکار از بین می رود زیرا با بقای ویروس سازگار نیست. فقط زنده مانده است ، اما در مدت کوتاهی تقریباً همه ویروس گسترش می یابد. دو مورد از مهمترین این موارد ، یکی در ماه مه اتفاق افتاد و یک بار بعد از ماه سپتامبر ماه گذشته. اتفاقا نیازی به جهش ویروس از شما نیست یک هواپیما به کشور دیگر ، از آنجا که ماده ژنتیکی ویروس ناپایدار است ، می تواند در هر کشوری به خصوص در مناطقی که زنجیره انتقال فعال تر است ، ایجاد شود و احتمال اصلاح و اصلاح ژنتیکی افزایش یابد.

او اضافه کرد: مشاهدات ما درباره تعداد موارد تازه تشخیص داده شده نشان می دهد که متأسفانه در هفته های اخیر در برخی از استان ها و همچنین کل کشور موارد جدید افزایش یافته است و ما نمی دانیم که این فقط به این دلیل است تغییر در رفتار ما یا تغییر در یک ویروس در الگو است یا هر دو عامل همزمان با هم مرتبط هستند. نکته مهم این است که ما باید سختی خود را افزایش دهیم و روابط خود را کاهش دهیم تا شاهد آسیب دیدگی یا گم شدن افراد بیشتری در جامعه نباشیم.

یونسیان درباره خطرناکترین جهش در ویروس کرونا گفت: “به طور طبیعی خطرناکترین جهش جهشی است که باعث افزایش مرگ و شدت بیماری شود.” در عین حال جهشی که انتقال بدون وزن و مرگ را افزایش می دهد نیز می تواند منجر به درگیری بیشتر جامعه و در نتیجه مرگ بیشتر شود. در مورد جهش های فوق ، حداقل افزایش عفونت ویروسی اثبات شده است و برخی شواهد نشان می دهد که شدت و احتمال مرگ در این جهش ها افزایش یافته است ، که در حال حاضر نمی توان با اطمینان گفت.

این استاد ویروس شناسی اضافه کرد: برای اینکه بفهمیم چه جهش هایی در کشور رخ می دهد ، استفاده از فناوری تعیین توالی کل ژنوم ویروس و این فناوری ضروری است ، اگرچه اکنون در برخی از مناطق کشور در دسترس است و ما استفاده شود ، اما به دلیل اینکه برای شناسایی جهش های احتمالی ویروس ، مانند سایر کشورها ، به موقع کافی و به موقع و مقابله به موقع با آن ، لازم است بودجه کافی را برای نیاز پیدا و اختصاص دهیم برای مواد و کیت ها ، و من فکر می کنم این هنوز مهم است. کشور توسعه نیافته است و بنابراین هنوز نمی توانیم به طور صحیحی در مورد جهش های رخ داده در ایران اظهار نظر کنیم. سپس ، تحقیقات با استفاده از ابزارهای موجود می تواند به ما بگوید که آیا جهش های شناخته شده ای در کشور ما در کشورهای دیگر جهان است یا نه. امیدواریم در آینده توجه بیشتری به آزمایشگاه هایی که با این فناوری به دست آمده اند و همچنین جهش هایی که در کشور ما اتفاق می افتد توجه شود. یک نظر فنی باشید

وی در پاسخ به این سال که آیا جهش ویروس کرونا می تواند باعث بی اثر بودن واکسن شود ، گفت: باید ببینیم که آیا جهشی در ناحیه تزریق واکسن رخ داده است یا خیر و سپس ببینیم چه مقدار از این جهش می تواند باعث تغییر واکسیناسیون شود. “این باید منطقه باشد. خوشبختانه بیشتر تزریقاتی که تاکنون انجام شده است بسیاری از سایتهای ویروس را هدف قرار داده است. بنابراین ، اگر یک یا چند مورد از این مناطق تغییر کند ، ما هنوز هم انتظار داریم که واکسن سایر سایتهای هدف را تحت تأثیر قرار دهد. طبیعی است که اگر تزریق به تأخیر بیفتد و انتقال بیماری فعال و افزایش یابد ، احتمال جهش های فراوان و در نتیجه واکسن های بی اثر وجود دارد.

وی گفت: “واکسنهایی که در حال حاضر در دست تولید هستند هنوز هم علیه ویروسهای جهش یافته کار می کنند ، اما شواهد گسترده ای وجود دارد که نشان می دهد برخی واکسنها اثر برخی ویروسهای اخیراً اصلاح شده را کاهش داده اند.” اگرچه در مورد این ویروس های جهش یافته ، درصد ایمنی زایی هنوز پذیرفته شده است ، اما این احتمال وجود دارد که اگر نتوانیم به موقع ویروس را بسوزانیم ، در آینده درصد ایمنی زایی آنقدر پایین خواهد بود که واکسن از میزان مطلوب جلوگیری می کند اثر

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا