وعده های اقتصادی مجلس یازدهم
به یاد دارم که در پاییز سال 58 مردم به قانون اساسی رأی دادند و در زمستان اولین انتخابات ریاست جمهوری و پس از آن دور اول انتخابات مجلس و تشکیل اولین مجلس شورای ملی برگزار شد. در مجلس اسلامی امروز 270 نماینده مردم از سراسر کشور انتخاب شدند و در 16 خرداد 1359 اولین جلسه مجلس شورای اسلامی پس از انقلاب تشکیل شد.
تقریباً 43 سال از آن تاریخ می گذرد و کشور درگیری های داخلی، جنگ با عراق، درگیری با قدرت های خارجی، درگیری با همسایگان، تحریم ها، درگیری ها و مقابله با داعش در خارج از مرزها و مشکلات اقتصادی را پشت سر می گذارد. ، تحریم ها، بحران های سیاسی و بهداشتی و … اما مجلس و مرجع تصمیم گیری مجلس وجود داشت و هست و الحمدلله تا امروز ده دوره کامل مجلس تشکیل شده و امروز در مجلس هستیم. مجلس. جلسه یازدهم مجلس. سه سال تمام شد و امسال آخرین سال یازدهمین دوره مجلس است و طبق برنامه در اسفند 1402 به اذن خدا کسانی که تصمیم گرفته اند در روز دوازدهم پای صندوق های رای حاضر می شوند. مجلس و نمایندگان خود را انتخاب کنند و با صدایی رساتر از دوره قبل نمایندگان فعال و متواضع و خوش زبانی را انتخاب کنند که حرفشان مثل عملشان باشد، توانمند، مدیر، مجرب، مستقل، میهن پرست و… مردم و انقلابی را انتخاب کنند و واقعاً. گل بکارید
سابقه قانونگذاری توسط نمایندگان مردم در مجلس به روز چهاردهم گلاویجه 1385 روجی و امضای مشروطه توسط مظفرالدین شاه قاجار برمی گردد و حدود 117 سال از آن روز می گذرد.
نگارش قانون که اساساً کلیه روابط و رفتارهای فردی، اجتماعی و اداری جامعه را مشخص می کند، باید در فرآیند تصمیم گیری و تصمیم گیری و نگارش قوانینی برای تضمین و حمایت از استقلال، آزادی، مستقل باشد. هویت، عدالت، تعادل پیشرفت، توسعه و پیشرفت باید بر اساس منافع و مصالح ملی مردم، کشور و دولت باشد.
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران توافق ملی و انقلابی ملت بزرگ ایران است و ضامن نفی انواع ظلم فکری و اجتماعی، انحصار اقتصادی، ضعف، بی عدالتی و بی عدالتی در جامعه است.
نگاه و هدف قانون جدا شدن از نظام حاکم و سپردن سرنوشت مردم به دست خود و حق انتخاب و تاکید بر حاکمیت اراده مردم بر سرنوشت آنهاست و قانون بسیار رسا است. ، پویا، امیدبخش و با انگیزه و با حرکتی با هدف حرکت رو به جلو به نقش و وجود مردم و داشتن اراده و اقتدار در تمامی امور کشور اشاره می کند.
قانون اساسی در پاسداری از آرمان و رسیدن به هدف بزرگی که فطرت نهضت مردمی و انقلاب اسلامی ملت بزرگ ایران اقتضا می کند، کوشیده است تا زمینه مشارکت و آمادگی مردم را ایجاد کند. و مردم سالاری دینی با همه اجزای آن جامعه و در فرآیند تغییر جامعه در تمامی مراحل تصمیم گیری های سیاسی و سرنوشت ساز برای همه افراد جامعه و ایجاد نهادها و بنیان های سیاسی که اساس جامعه را تشکیل می دهند به منظور تامین توانایی مردم به طور عام و مخصوصاً معیارهای خداپرستی را آشکار کنند.شخصی روشن در جامعه ما ایران.
شورای اسلامی بر اساس قانون اساسی، نمایندگی مردم، نماد و نمایندگی اراده و قدرت ملت بزرگ ایران است که ناظر بر امور عمومی کشور است و می تواند قوانینی وضع کند و بر اجرا و نتایج آن نظارت کند. از اجرای قانون
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دارای یک مقدمه، 14 فصل و 179 اصل، فصل ششم قانون اساسی به ویژه مجلس قانونگذاری است که از اصل 62 شروع و تا اصل 99 ادامه دارد و در مورد چگونگی و روند قانونگذاری صحبت می کند. و اصل قانون و قانونگذار.آهسته آهسته
در اصل ششم قانون اساسی 29 ماده (از اصل 62 تا اصل 90) مربوط به شورای اسلامی و 9 ماده (از اصل 91 تا اصل 99) مربوط به شورای نگهبان قانون اساسی ناظر بر اجرا است. قانون اساسی قوانینی که از طریق شرع در مجلس تصویب شده و آن قانون اساسی است.
هم اکنون یازدهمین جلسه شورای اسلامی از 16 خرداد 1398 به نمایندگی از ملت بزرگ ایران با حضور 290 نماینده از 208 حوزه انتخابیه و بر اساس آیین نامه داخلی شورا رسما برگزار شد. به بررسی، ارزیابی و بررسی قوانین و طرح ها و قوانین و نظارت بر اجرای قوانین در کشور می پردازد.
اداره امور مجلس به موجب آیین نامه داخلی مجلس است که مشتمل بر 241 ماده و در دو بخش (کلیات – وظایف و اختیارات مجلس) تنظیم شده و دستور کار کلی نمایندگان مجلس است. . مردم می توانند طبق این مقررات رفتار نمایندگان خود را دنبال کنند
بخش اول آیین نامه عمومی است و شامل 126 ماده قانونی است که در سه قسمت (قسمت اول تأسیس و افتتاح مجلس – قسمت دوم درباره نمایندگان و قسمت سوم درباره کار مجلس) نوشته شده است.
در قسمت دوم وظایف و اختیارات مجلس 115 ماده در سه قسمت (قسمت اول قوانین + قسمت دوم نحوه بررسی و رای اعتماد به هیات وزیران + قسمت سوم در مورد قوانین) نوشته شده است. نظارت)
16 کمیسیون تخصصی در مجلس وجود دارد که به بررسی و ارزیابی طرحها (پیشنهادهای دولت) و طرحها (پیشنهادات گروهی از نمایندگان) و نظارت بر کار قانونی نهادهای زیر مجموعه بودجه کشور (اسامی و مشخصات تعداد نمایندگان در هر کمیسیون در سایت شورا https://www.parliran.ir/ که در دسترس عموم است و به اختصار ارائه می شود.
- کمیسیون آموزش پژوهش و فناوری با 22 نماینده
- کمیسیون اجتماعی متشکل از 23 نماینده است
- کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی با ۲۱ نماینده
- کمیسیون اقتصادی با 24 نماینده
- کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با 25 نماینده
- کمیسیون ها و شوراهای امور داخلی با 20 نماینده
- کمیسیون انرژی با 23 نماینده
- کمیسیون برنامه و بودجه با 23 نماینده
- کمیسیون بهداشت با 19 نماینده
- سیمسری تدوین آیین نامه داخلی مجلس با تعداد 15 نماینده
- سیمسری تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی با 15 نماینده
- کمیسیون صنعت و معدن با 23 نماینده
- کمیسیون ساخت و ساز با 26 نماینده
- کمیسیون فرهنگ متشکل از 19 نماینده است
- کمیسیون قضایی با 10 نماینده
- کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست با 22 نماینده
علاوه بر کمیسیون، 72 نوع فراکسیون با موضوعات مختلف در مجلس وجود دارد که بر اساس نظرات جمعی از نمایندگان و نظرات آن نمایندگان نیز مشورتی است.
بر اساس قانون، نمایندگان مجلس به نام ملت ایران وظیفه کلیه وزارتخانه ها، استانداری ها، ادارات و مؤسسات دولتی و مؤسسات عمومی غیردولتی مرتبط با بودجه عمومی کشور را برعهده دارند و همچنین در مجلس شورای اسلامی عضویت دارند. مجلس. انجمن های کشورها
تشکل هایی زیر سقف شورا هستند
- مرکز پژوهش های شورای اسلامی
- دیوان محاسبات دولتی
- کتابخانه و موزه مرکز اسناد شورای اسلامی
- مرکز معارف اسلامی شورای اسلامی
- آژانس خانه ملت
- کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین
و اداره مجلس و خدمات هماهنگی و اداری کمیشنران، نمایندگان و ارباب رجوع در نهاد مجلس زیر نظر رئیس مجلس است.
پرلمن همچنین دارای سیستم ارتباطی با مردم برای دریافت و تبادل نظر بین مردم و نمایندگان و نظارت مردمی بر نمایندگان است.
این ساختار کلی جامعه اسلامی است که بر اساس قانون اساسی وظیفه نمایندگی مردم برای مردم و حفظ منافع ملی و انقلابی جمهوری اسلامی ایران در خدمت قانونگذاری و تشکیلات شخصی و شخصی را بر عهده دارد. روابط اجتماعی و حکومتی بین مردم و مردم در مردم حکومت است و دولت با مردم است و دولت با دولت است و بر اجرای قوانین در همه سطوح نظارت دارد.
اینجانب به عنوان یک شهروند فداکار روز قانون و روز مجلس را با احترام به یاد می آورم و از زحمات و خدمات و زحمات اعضای مجلس در چهل و سه سال گذشته تشکر و قدردانی می نمایم و از محضر محترم تقاضا و تقاضا دارم. . نمایندگان مردم در مجلس باید خود را ملزم به نظارت بر اجرای روح، قانون، مقدمه و کلیه اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که توافق ملی و انقلابی ملت بزرگ است، بنمایند. من و ایران از شما تقاضا دارم که یادی از قانون اساسی و انقلاب و جمهوری اسلامی ایران که حاصل مجاهدت و مقاومت، مردم و ریخته شدن خون مقدس شهدا و ایثارگری ها و تداوم شهداست. آزادیخواهان، مجاهدان، مدافعان و مبارزان و رهبران انقلاب به نام انقلاب به مردم وعده دادند که من در اینجا به چند مورد از آنها اشاره می کنم.
- کمک و مشارکت مردم برای ایجاد فرصت های برابر و رقابت مولد و مؤثر و ایجاد مدیریت شایسته در کشور در همه زمینه ها و
- حفظ و رعایت حقوق شهروندی که عبارتند از: داشتن شغل مناسب و کسب استقلال اقتصادی، موجودیت اقتصادی و زندگی مناسب و مناسب برای تشکیل و نگهداری خانواده و تامین آینده مطمئن.
- کانون عدالت و شایستگی و برخورداری از فرصت های برابر، متوازن و مناسب برای توسعه و بهره مندی از توانمندی های شهروندان در تمامی عرصه ها.
- در ادامه تصحیح و اجرای سند چشم انداز، ایران توسعه یافته و اولین کشور منطقه بوده و هست و نمایندگان شما به آن متعهد بوده و هستند.
امسال آخرین سال خدمت به نمایندگان یازدهمین دوره مجلس است.
البته من آمار دقیق بودجه، هزینه ها، هزینه ها و کارایی و بهره وری مجلس را در سایت های معتبر نیافتم، اما آمارها نشان می دهد که رشد تورم و قیمت ها با نرخی بالاتر از نرخ. انتظار و ناهماهنگی ناشی از ضعف و بی توجهی صددرصدی.. تعدد اعتبارات ملی و نبود برنامه ویژه برای رفاه عمومی و ناتوانی عملی مجلس در مواجهه با تضاد منافع و… به طور کلی، مجلس یازدهم تا امروز نتوانسته است به انتظارات خود و در حد وعده ها و توافقات خود به ویژه در حوزه اقتصاد و توسعه اقتدار، اقتصاد و تقویت پول ملی و ثروت ملی عمل کند.
در واقع هیچ دفاعی برای این مجلس وجود ندارد. زیرا مجلس قدرت قانون گذاری و نظارت دارد و از حمایت های چند جانبه برخوردار است و می تواند از دولت که حدود دو میلیون نفر جمعیت دارد و حدود 240 هزار مدیر که همگی تحصیلکرده و مدیر هستند حمایت کند. در استفاده و بازکردن گره ها ماهر و متخصص هستند اما متاسفانه کاری از دستشان برنمی آید.
فعلا تا دریافت و دیدن نتایج جدید چیزی نمی توان گفت جز اینکه بگوییم:
” تو نمی دانی، ما نمی دانیم.» و” شما می گویید ما این کار را نمی کنیم.» .
خداوند به ایشان آرامش و موفقیت عطا فرماید.
با احترام و افتخار
پنجشنبه 11 خرداد 1402