کاهش ابتلا به کرونا در کشور/ سناریوهای محتمل برای کووید۱۹
معاون فنی مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از کاهش تعداد مبتلایان به کرونا در کشور خبر داد و گفت: البته کاهش تعداد مبتلایان به کرونا به معنای پایان یافتن کرونا نیست. . ، اما با شناختی که الان داریم باید مراقب باشیم.
باب عشرتی در گفت و گو با دکتر شیمیشی. وی در خصوص وضعیت اخیر و روند کرونا در کشور گفت: اکنون موارد روزانه این بیماری نسبت به ابتدای فروردین کاهش یافته و خوشبختانه تعداد آزمایشات مثبت دریافتی از بیماران خاص کاهش یافته است و این نیز نشان می دهد. بسیاری از موارد کرونا با این علائم در حال حاضر مربوط به سایر ویروس های سرماخوردگی است و تعداد مبتلایان به کرونا کاهش یافته است. در حال حاضر عمدتاً غیر از کرونا ویروسهای دیگری را میبینیم که علائم بیماریهای تنفسی را ایجاد میکنند، مانند سرماخوردگی که قبل از کرونا وجود داشته و البته خیلی مسری نیستند و میزان آلودگی آنها کمتر از کرونا است.
وی همچنین گفت: در صورت تداوم این کاهش، هم بستریها و هم تعداد فوتیهای ناشی از ویروس کرونا کاهش مییابد. البته باید توجه داشت که کاهش مبتلایان به کرونا به معنای پایان یافتن کرونا نیست. بله، با شناختی که الان داریم، باید مواظب خود باشیم و مراقب خودمان باشیم. زیرا ممکن است جهش های ویروسی جدید ایجاد شود و شرایط شیوع شدید ممکن است رخ دهد.
عشرتى با تاكيد بر اينكه هم اكنون روند شيوع ويروس كرونا در كشور رو به كاهش است، گفت: در عين حال آمار جهانى ويروس كرونا نيز رو به كاهش است.
وی در خصوص پایان یافتن ویروس کرونا یا تثبیت آن گفت: برای اینکه بگوییم روزی ویروس کرونا تمام شده است، باید واکسنی ایجاد کرد که بتواند مصونیت دائمی ایجاد کند یا جهشی در ویروس ایجاد کند که باعث ایمنی دائمی شود. . به عنوان مثال واکسنی برای آبله و سرخک ساخته شد و پس از تزریق واکسن، مصونیت دائمی برای فرد ایجاد می شود. در عین حال، اگر کرونا پایدار شد و به حالتی که آندمیک میگویند رسید، در آن شرایط است که روند بیماری در سطح ثابتی باقی میماند و در این صورت میگوییم که کرونا بومی شده است. کشور یا جهان، و مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و غیره خواهد بود. به نظر می رسد این اتفاق در مورد کرونا رخ دهد.
انتهای پیام