99 سال دشوار با ضربه کرنا



من به مقامات دولتی توصیه می کنم که در مورد افزایش قدرت خرید مردم فکر کنند. برای سال 1999 ، 15 درصد دستمزد شاغل بودند ، و دستمزد کارگران نامشخص بود. افزایش دستمزدها فقط بخشی از تورم را کاهش می دهد ، بنابراین دولت باید در نظر داشته باشد که قدرت فروش خانوارها را افزایش دهد تا تصمیمات عادی تری برای اقتصاد ایران به عنوان یک محیط عادی گرفته شود.

به گزارش شیمیشی ، مهدی تقوی ، استاد بازنشسته اقتصاد در دانشگاه علامه طباطبایی ، در یک روزنامه می نویسد شرق وی می نویسد: “اواخر سال گذشته و در اوایل سال جاری ، علاوه بر شیوع کروناویروس و مشکلات اقتصادی که منجر به افزایش در بخش مراقبت و تعطیلی مشاغل و کاهش تقاضا شد ، سقوط آزاد نیز در قیمت نفت به وجود آمد.” اگرچه اوپک قصد دارد توافق خود را برای قطع تولید از کشورهای صادرکننده نفت ، کشورهای مختلف در ایران به دلیل فروش کم نفت ایران به دلیل تحریم های ایالات متحده و قاعده کرونا در چین موافقت کند. با قیمت یک میلیون بشکه که در بودجه 99 پیش بینی شده است. فروش نفت کمتر ، دلار کمتر ، وارد اقتصاد کشور خواهد شد. در چنین شرایطی اگر باید واردات خارج از کشور انجام شود ، به خصوص با واردات دارو که امروزه مورد نیاز است ، مشکلات جدی وجود دارد. در یک زمان ، نرخ دلار حدود 20،000 تومان افزایش یافت؛ یعنی دو سال پیش و یکی از دلایل آن خود صرافی بود که وقتی دولت و بانک مرکزی به پایان رسید ، با تخلفات مواجه بودند. هم اکنون کاهش درآمد ارزی می تواند بازار را تغییر دهد. از طرف دیگر با شیوع ویروس تاج ، بهره وری منابع انسانی کاهش یافته و تعداد شغل های از دست رفته و بسیاری از آنها قرنطینه شده است. امید است هرچه سریعتر ویروس از بین برود تا بتواند شرایط اقتصادی را بهبود بخشد و اثرات شیوع آن را کاهش دهد.

البته ما نیز باید در اقتصاد آرام باشیم ، زیرا اوضاع در اقتصاد ایران عادی نیست و پول زیادی برای مدیریت در تاج وجود دارد. در شرایط فعلی تولید کشور نیز کاهش یافته است و این مسئله باعث ایجاد مشکلات اقتصادی شده است. امروز ما باید از تولید حمایت کنیم. بانک ها باید منابع مالی خود را تأمین کنند. این یکی از مهمترین اقداماتی است که شما می توانید برای محافظت از تولید کننده بردارید ، زیرا بانک ها مهمترین مکان برای تأمین مالی تولید در شرایط فعلی هستند.

مشکلات پیش روی بخش تولید نیز داستانی است. تولیدکنندگان نیز باید از مالیات حمایت کنند. آنها مالیات کافی به دولت پرداخت کرده اند ، بنابراین دولت منابع بسیاری برای سرمایه گذاری کشور دارد. تولید کنندگان فعلی باید مالیات بگیرند و مثلاً تخفیف و مشوق را بخاطر اینکه تولید آنها کاهش می یابد. تولید کنندگان باید بتوانند روی دو پای خود بایستند. این یکی از وظایف مهمی است که دولت برای استقرار جایگاه در اقتصاد کشور باید انجام دهد.

در بحران ها معمولاً اجتناب از افزایش سوداگری افزایش می یابد. دولت باید این مشکل را بررسی و کنترل کند. کالاهایی که فاقد آنها گران قیمت است باید از انبار خارج شود. البته ، هنگامی که قوانین خیلی سختگیرانه نیستند ، برخی از افراد چنین می کنند. برای ایجاد آرامش اقتصادی کشور باید به چنین افرادی برخورد جدی شود.

همچنین مهم است که خانواده ها در هنگام اقتصاد از صلح برخوردار باشند. آنها فقط باید ضروریات زندگی را تأمین کنند و مجبور به صرف هزینه برای کالاها یا غذا نباشند. در بیشتر موارد مصرف و ذخیره سازی نوع مناسبی از فعالیت های اقتصادی است. بسیاری از کالاها موجود نیستند و برای برخی افراد اخلاقی یا اقتصادی نیست که بخواهند به فروشگاه بروند و هر آنچه را که توان دارند خریداری کنند و در نتیجه کالاهای مورد نیاز دیگران کمیاب خواهد بود.

پیش بینی های نویسنده از اقتصاد ایران در سال 1999 نشان از وضعیت اقتصادی روشنی ندارد. اگر فروش نفت بتواند پیشرفت کند ، که به دیپلماسی و کاهش تحریم ها یا فعال شدن اروپا در Intex نیاز دارد و قیمت نفت در بازار جهانی بالای 40 دلار افزایش یابد ، می توان امیدوار بود که در صورت ادامه تورم ، وضعیت اقتصادی کشور را بهبود بخشد. ما با قدرت فروش بیشتر و بیشتری روبرو خواهیم شد. در این شرایط ، برای جبران فشار بر مردم ، باید دستمزدها را افزایش دهیم. من به مقامات دولتی توصیه می کنم که در مورد افزایش قدرت خرید مردم فکر کنند. برای سال 1999 ، 15 درصد دستمزد شاغل بودند ، و دستمزد کارگران نامشخص بود. “افزایش این دستمزد تنها بخشی از تورم را جبران می کند ، بنابراین دولت باید افزایش قدرت خرید خانه را در نظر بگیرد و بنابراین می توان تصمیمات جدی تری برای اقتصاد ایران به عنوان یک محیط عادی اتخاذ کرد.”

انتهای پیام


نوشته های سایت طبق سامانه آنلاین، اقدام به انتشار محتوا می نماید، بنابراین مسوولیت این مقاله بر عهده منابع اصلی بوده و شیمیشی هیچ مسوولیتی در قبال انتشارات سایت ندارد.

دکمه بازگشت به بالا