کلاهبرداری با ترفند پیامک واریز سود سهام عدالت
سرهنگ سیداحمد موسوی توضیح داد: مجرمان سایبری با ارسال پیام و پیامی از طریق شبکه های اجتماعی تحت عنوان «واریز حقوق قانونی» یا سامانه الکترونیکی قانونی «ثنا» بدون مجوز از حساب بانکی مردم برداشت می کنند.
وی تصریح کرد: مجرمان با ارسال پیامک حاوی لینک از قربانی خود می خواهند که برای مشاهده توزیع عدالت روی لینک کلیک کند. به محض کلیک بر روی لینک، بدافزار بر روی گوشی کاربر نصب می شود و ضمن ارسال پیامک از شماره همراه کاربر به سایر افراد، با درخواست پرداخت مبلغی ناچیز در ازای مشاهده سود و اطلاعات، تمامی قربانیان بانک اطلاعات کارت به صورت بلادرنگ با دسترسی به پیامک ضبط می شود و در نتیجه موجودی حساب را برداشت می کنند.
وی با اشاره به اینکه این لینک می تواند منجر به سوء استفاده از تلفن همراه فریب خوردگان و یا برداشت بدون مجوز از حساب آنها شود، ادامه داد: مردم نسبت به این پیام ها هوشیار باشند. یکی از ویژگی های تشخیص پیامک های جعلی که حاوی لینک های آلوده هستند این است که این پیامک ها به شماره تلفن های شخصی و غیر سازمانی ارسال می شود.
مدیر پلیس فتای زنجان گفت: کاربران توصیه های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق مرکز فوریت های سایبری با شماره تلفن 096380 و یا از طریق پلیس فتا با کارشناسان در میان بگذارند. وب سایت www.cyberpolice.gov.ir . .