شیخ‌الاسلام برای رسیدن به اهداف انقلاب هیچ ملاحظه‌ای نداشت

محمد جواد ظریف امروز (سه شنبه) در یک پیام ویدیویی به مناسبت اولین سالگرد درگذشت مرحوم حسین یکه الاسلام در فرهنگسرای اسلامی گفت: “من داشتم ، او گذشت. یک برادر که دوست صمیمی بود.” انقلاب در تهران ، یک شریک صادق ، و یک دوست صمیمانه و پاک بود.

وزیر امور خارجه افزود: “حسین شیخ الیق الاصلام نمونه بارزی از یک دیپلمات مذهبی مرتبط با انقلاب اسلامی است. او هرگز جان خود را به خاطر آنچه به آن اعتقاد داشت فدا نکرد.”

ظریف ادامه داد: مرگ حسین شیخ الفورسلم برای همه ما ضرر بود ، هم برای کسانی که با همه نظرات او موافق بودند و هم برای کسانی که با برخی از نظرات او مخالف بودند. اما همه ما اتفاق نظر داریم که حسین صادقانه و بدون ابهام صحبت می کند و برای عقاید خود می جنگد.

این دیپلمات ارشد خاطرنشان کرد که حسین در تلاش است تا اتحاد الاسلام را برای اعتلای انقلاب و اسلام و ایران به وجود آورد و قلبش فقط برای آنها می تپد.این سازمان بین المللی همیشه آماده گفتگو بود.

وی با بیان اینکه وی نه اندیشه های شخصی و نه تشکیلاتی داشت ، اسلم حسین را فردی آزاد اندیش توصیف کرد که هرگز به دستیابی به اهداف انقلاب نمی اندیشید. Lateêx el-lateslam نظرات خود را بدون استقبال از دیگران بیان کرد. یاد حسین همیشه در وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی ، جایی که وی حضور داشت ، باقی خواهد ماند.

وی گفت: “آشنایی من با حسین الاسلام از انجمن اسلامی دانشجویان آمریکایی و کانادایی در برکلی است که مرحوم اللطاسلام یکی از بنیانگذاران و بنیانگذاران آن بود.” وی این کار را گذاشت ، شروع کرد. او برگشت به ایران به محض پایان انقلاب برای خدمت سریع و سریع به مردم.

ظریف در ادامه گفت: به عنوان فردی که مرا به تغییر رشته تحصیلی و تمرکز بر روابط بین الملل ترغیب کرده است ، برای من روشن است که از ابتدای انقلاب ، کشور به دیپلمات ها و علوم انسانی و غیره نیاز داشته است. انقلاب به سمت جبهه مقاومت در حال حرکت است. “او توجه کرد و موفقیت های زیادی کسب کرد.

وی از یك الاسلام به عنوان نامی شناخته شده در سوریه و لبنان نام برد: او فقط یك سفیر پیروز بود كه برای صلح دو كشور و دو ملت و انسجام اقتصادی دو كشور بسیار تلاش كرد. بله ، وی به عنوان تئوریسین و پیشگام جنبش مقاومت نامی شناخته شده در منطقه ما است.

رئیس هیئت دیپلماتیک گفت که همزمان با عروسی وی در تهران ، مراسمی مشابه با حضور دوستانش از احزاب و اقوام مختلف در لبنان برگزار می شود: “پیام سید حسن نصرالله علاقه رهبران مقاومت است در حسین السلام. “یک بار دیگر ، به خانواده و دوستانش تسلیت می گویم و به او و دوستانش تسلیت می گویم. امیدوارم روحش میهمان حضرت اباعبدالله الحسین و دیگر حامیان این دروازه ها باشد.

در این مراسم از یادبود مرحوم حسین الاسلام معروف به “دیپلمات انقلابی” نیز رونمایی شد. حسین الا یک السلام ، معاون سابق وزیر امور خارجه و معاون وزیر خارجه و سفیر پیشین ایران در سوریه ، عصر روز 6 مارس 1998 در سن 67 سالگی بر اثر بیماری عروق ویروس کرونا قلب درگذشت.

دکمه بازگشت به بالا