راهنمای گام به گام انتخاب بهترین وکیل
وقتی با موضوعی مواجه می شویم که حساس است یا لا سرمایه ما درگیر اس، ابتدا به دلیل هجوم روش هایی که به ذهنمان می رسد از مسیر درست غافل می مانیم. به عنوان مثال به جست و جو در اینترنت می پردازیم و با کسب اطلاعاتی ناقص و اصطلاحا دست و پا شکیته در مورد موضوع مورد نظر بر این باور می شویم که می توانیم خود از مدیریت شرایط پیش آمده بر بیاییم. اما در واقع این چنین نیست. اقدامات خودسرانه بر پایه اطلاعات ناقص باعث اتلاف وقت و صرف هزینه های گزاف می شود و گاها امکان طرح مجدد دعوا و احقاق حقوق را از موکلین می گیرد.
وکیل و مشاور حقوقی کیست؟
وکیل یک دانش آموخته رشته حقوق یا فقه و مبانی است که بعد از گذراندن آزمون وکالت و قبولی در آن، می تواند در این رشته مشغول شود. وکیل بعد از ثبت قرارداد با موکل، در مراحل بررسی پرونده های حقوقی و کیفری حضور یافته و از موکل خود دفاع می کند.
اما مشاور یا کارشناس حقوقی کسی است که تنها دانش آموخته رشته حقوق بوده و در آزمون وکالت شرکت نکرده و مجوز وکالت ندارد. این افراد تنها می توانند مشاوره حقوقی بدهند و نمی توانند به وکالت از دیگران در دادگاه و مراجع قضایی حضور یابند.
چرا باید وکیل داشته باشیم؟
همانطور که وقتی ماشین خراب می شود آن را به تعمیرکار می سپارید یا در زمان بیماری به پزشک مراجعه می کنید، گرفتن وکیل برای پرونده ها نیز ضروری است.
مسائل حقوقی بیش از آنچه تصورش را می کنید پیچیده است. اگر بدون داشتن یک وکیل خوب و مناسب وارد دعاوی شوید، چه بسا در آخر بازنده شده و نتوانید حرف خود را اثبات کنید.
در صورتی که وکیل با تمامی راهکارهای قانونی و حقوقی آشنا بوده و می تواند در کمترین زمان و به سرعت پرونده را به نتیجه برساند.
شناخت وظایف، اولین گام در انتخاب بهترین وکیل
وکیل باتوجه به مسئولیت های قانونی و نمایندگی حقوقی، تلاش می کند تا بهترین نتیجه را برای موکلانش به دست آورد و حقوق آن ها را در حداکثر اندازه حفظ کند.
1. نمایندگی حقوقی و مشاوره
وکیل به عنوان نماینده حقوقی موکلانش عمل می کند. این وظیفه شامل مشاوره حقوقی و بررسی جزئیات پرونده می شود. وی با تحلیل مسائل حقوقی موکلانش، اطمینان حاصل می کند که اوضاع حقوقی موکل به درستی درک شده و مشاوره های لازم ارائه شده است. وکیل با ارائه توضیحات درباره قوانین و حقوق مربوط به پرونده، به موکلانش کمک می کند تا بهترین تصمیمات حقوقی را بگیرند.
2. نمایندگی در دادگاه و پرونده های حقوقی
علاوه برآن وکیل به عنوان نماینده حقوقی موکل در دادگاه ها حضور دارد و مسئولیت دفاع یا نمایندگی در پرونده های حقوقی را بر عهده دارد. او با حضور در دادگاه ها و دیگر مراحل قضایی، اقدامات لازم برای حل وفصل پرونده های حقوقی را انجام می دهد و به نیابت از موکلانش در دادگاه های مختلف حقوقی اظهارات و دفاع می کند.
3. تدوین قراردادها و سند های حقوقی
وکیل مسئولیت تدوین و تنظیم قراردادها، مذاکرات و توافق نامه های حقوقی را بر عهده دارد. او برای تضمین حقوق و تعهدات موکلانش، سند های حقوقی مناسبی را تهیه و تنظیم می کند که شامل جزئیات قانونی و حقوقی دقیق مرتبط با موکلانش باشد.
4. پیگیری پرونده های حقوقی
وکیل مسئولیت پیگیری پرونده های حقوقی را دارد. او اطلاعات و مستندات لازم را برای دادگاه یا مراجع مربوطه ارائه می دهد و به طور فعال در فرآیند های حقوقی پیگیری و اقدامات لازم را انجام می دهد تا به نتیجه مطلوبی در پرونده های مورد نظر برسد.
5. مذاکره و رسیدگی به امور قضایی
وکیل در تعامل با طرفین مقابل یا وکیل طرف مقابل، به مذاکره و رسیدگی به امور قضایی مشغول است. او سعی در حل وفصل خارج از دادگاه دارد و در فرآیندهای قانونی و قضایی به صورت کامل و دقیق اقدام می کند تا به بهترین نتیجه برسد و حقوق موکلانش حفظ شود.
راهنمای انتخاب بهترین وکیل
تصور کنید که قصد انتخاب بهترین وکیل کیفری را دارید، اما نمی دانید که اساساً تفاوت وکلا چیست و در چه شرایطی می توانند به شما کمک کنند. اهمیت انتخاب وکیل مناسب از نظر موفقیت پرونده و راحتی شما در فرآیند حقوقی بسیار زیاد است. با دقت و باتوجه به نکات فوق، می توانید بهترین وکیل متناسب با نیازهایتان را پیدا کنید.
1. تخصص و تجربه
تخصص در زمینه مورد نظر شما به وکیل کمک می کند تا مسائل را به دقت ترتیب دهد و استراتژی های موثرتری برای پرونده شما پیشنهاد دهد. سابقه کاری وکیل در زمینه مورد نظر نشانگر تجربه و تسلط او بر این حوزه است. وکیل با تجربه ممکن است بهترین استراتژی ها و راهکارهای حل مشکلات را برای شما داشته باشد.
2. سابقه حرفه ای و قضایی
پیش از ادامه لازم به ذکر است که علیرضا قدیری وکیل مشهد، می تواند به واسطه تجربه و تخصص در حوزه های مختلف از جمله دعاوی ملکی، حقوقی مدنی و خانوادگی، راهنمای شما در تصمیم گیری در این شرایط باشد.
بررسی سوابق حرفه ای وکیل، میزان تعهد و صداقت او را نشان می دهد. تعداد پرونده های برنده، دانش و تجربه وکیل را نشان می دهد. موفقیت های قبلی می تواند نشانگر توانایی وکیل در مواجهه با پرونده های مشابه باشد.
3. تعامل و ارتباط
وکیلی که به سوالات شما با دقت و صداقت پاسخ می دهد و ارتباط قوی ای با شما دارد، احساس راحتی و اطمینان بیشتری را برای شما ایجاد می کند. ارتباط خوب با وکیل می تواند برای شما اطمینان بهتری از پیشرفت پرونده ی حقوقی فراهم کند.
4. توافق مالی و شرایط قراردادی
باید شرایط قراردادی را به دقت بررسی کرد و مطمئن شد که هزینه ها و شرایط مالی قابل قبول برای شما هستند. این امر از جمله مواردی است که می بایست قبل از شروع هرگونه همکاری با وکیل به آن توجه شود.
5. پیش بینی استراتژی
وکیلی که یک استراتژی مشخص و قابل فهم برای پرونده ی شما دارد، می تواند انتخاب مناسبی باشد. نظرات و توصیه های وکیل در مورد نحوه برخورد با پرونده می تواند نشانگر توانایی او در مدیریت و رسیدگی به موضوعات حقوقی باشد.
6. ارزیابی هزینه ها
قبل از انتخاب وکیل، می بایست مطمئن شوید که هزینه های مربوط به خدمات وکیل منطبق با محدودیت های مالی شما است. این موارد نیز عموماً شامل مطالعه دقیق قرارداد و توافق بر شرایط مالی و هزینه های مربوط به خدمات وکالت می شود.
بهترین وکیل ملکی در امور سرقفلی
سرقفلی یا همان حق کسب و پیشه یا حق تجارت، حقوقی است که از طرف قانون برای مستاجران اماکن تجاری در نظر گرفته شده است. توجه کنید که قانون سرقفلی مختص املاک تجاری است و هیچ ربطی به امکلاک مسکونی ندارد. در واقع این قانون از جایی نشات می گیرد که املاک تجاری با توجه به فعالیتی که در آنها صورت می گیرد، ارزش و اعتبار پیدا می کنند. بنابراین مستاجر صاحب کسب و کار، حقی در این ارزش و اعتبار دارد که باید به موقع پرداخت شود. اما انواع دعاوی سرقفلی شامل موارد زیر است:
- دعاوی ثبتی
- دعاوی ملکی
- اعتراضات ثبتی
- اثبات سرقفلی
- اجاره سرقفلی به غیر
- تغییرات در سرقفلی ملک
- رسید اجاره سرقفلیپ