بومی سازی استاتر ماست، نخستین بار در کشور
استفاده از میکروارگانیسم های تشعشعی برای تهیه و تولید فرآورده های لبنی دارای پیشینه ای تاریخی است که با گذشت زمان و پیشرفت علم ، امکان تهیه محصولات لبنی بهتر فراهم شده است که می تواند تأثیر مستقیمی بر سلامت مصرف کننده داشته باشد.
این شرکت با داشتن دانش و تجربه تخصصی و پیشگام در زمینه خواندن و مطالعه میکروارگانیسم های مفید ، گامی رو به جلو برای بهبود کیفیت غذا و کمک به سلامت جامعه با شروع تولید فرهنگ بومی ما آغاز می کند. به آرامی وارد کنید.
آغاز ماست زیست تخمیر شده از باکتری های Streptococcus thermophilus ، Lactobacillus bulgarius و Bifidobacterium lactis که یکی از بهترین میکروارگانیسم های زنده و فعال مورد استفاده در صنایع لبنی است که باعث تولید محصولاتی با عطر و ماندگاری مناسب می شود و طعم خوبی نیز دارد. ایستادن. ظرفیت بالای صنعتی شرکت زیست تخمیر امکان تولید این استارتر را به صورت گسترده فراهم کرده است.
ما در زمینه پروبیوتیک ها به خوبی عمل کرده ایم
سورنا ستاری در مراسم افتتاحیه مراسم افتتاحیه خود اضافه کرد: “در طول سال ها ، ما در زمینه پروبیوتیک ها پیشرفت خوبی داشته ایم ، اما هنوز تأخیرهایی وجود دارد که باید رفع شود.”
وی با اشاره به صنعت طیور و واردات سوزن و دارو افزود: ما در فرآورده های لبنی وارد حوزه فناوری نشده ایم و در زمان تحریم مشکلاتی وجود دارد.
آقای ستاری در مورد ریشه و وجود روش های قومی و سنتی در کشور گفت: ما در این زمینه فرهنگ غنی داریم و مبتکران خود را داریم و این محصول با تحقیقات گسترده در مناطق مختلف ایران تولید شده است.
وی افزود: این نوآوری است که در صنعت لبنیات پیش می رود تا شاهد پیشرفت صنعت باشیم. آقای ستاری گفت: پروبیوتیک ها از جمله مناطقی هستند که بازار وسیعی دارند و باید در این منطقه به کار گرفته شوند.