با ۵ دختر جریان‌ساز جهان آشنا شوید

چند روز پیش آن ملاله یوسفزی بود. دختری پاکستانی که از قتل وحشیانه جان سالم به در برد و خودکشی کرد.

در میان کودکانی که می توانند بر سرنوشت خود و دوستانشان تأثیر بگذارند ، ممکن است مالالا یوسف زی و گرتا تونبرگ بیش از دیگران شنیده شوند ، در حالی که دختران تاریخی و فعلی در جهان وجود دارند.

اگرچه بسیاری بر این باورند که حضور کودکان در جامعه جهانی فقط نمایشی کودکانه از شوخ طبعی است و کودکان در این حوادث مورد سو ab استفاده قرار می گیرند ، اما بسیاری از آنها هنوز برای حقوق خود در سراسر جهان می جنگند. یکی برای حفاظت از محیط زیست فریاد می زند و اعتراض می کند و دیگری فقط می خواهد به مدرسه برود و درس بخواند.

“ما قربانی سو abuse استفاده و استثمار هستیم. ما کودکان خیابانی هستیم. ما کودکان جنگ هستیم. ما قربانیان و یتیمان ایدز هستیم. از تحصیلات و بهداشت محروم هستیم. ما قربانیان تبعیض سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی ، مذهبی و زیست محیطی هستیم. ما کودکانی هستیم که صدای آنها شنیده نمی شود. وقت آن است که بشماریم. ما یک دنیای شگفت انگیز از کودکان می خواهیم زیرا دنیای گرانبها ما یک جهان گرانبها برای همه است. شما به ما آینده می گویید ، اما ما هنوز وجود داریم. ما ریشه هستیم این مشکل ، ما سازوکار حل مسئله هستیم. ما هزینه ها نیستیم ، ما سرمایه گذاری ها هستیم. “ما فقط جوانان نیستیم ، مردم و شهروندان این جهان هستیم.”

این بخشی از گزارشی است با عنوان “جهانیان منتظر ما بمانند” توسط جوانان 154 کشور جهان در مورد راه های تغییر وضعیت کودکان در سازمان ملل در سال 2002 ، و گابریلا آری یه 13 ساله از بولیوی به عنوان اولین رئیس جمهور جهان در اجلاس کودکان. سازمان ملل در سال 2002 سخنرانی کرد.

نوجود علی او یکی از آن دخترانی است که در یمن متولد شد و هرگز به دادگاه مراجعه نکرد اما یک بار آن را از تلویزیون دید و دانست که مردم برای کمک به آنجا می روند. وقتی جمعیت متفرق شد ، قاضی متوجه دختری شد که لباس سیاه پوشیده بود و زیر دهانش گفت: “می خواهم بروم.” می خواهم به مدرسه برگردم. “دو ماه پیش والدین نوجود او را از کلاس دوم مدرسه اخراج کردند. برای ازدواج با یک مرد سه برابر سن خود. این رسم قدیمی هنوز در جامعه سنتی یمن انجام می شود. نوجود هیچ تصوری از ازدواج نداشت. او یک دختر ساده روستایی بود که همیشه از دستورات پدران و برادرانش پیروی می کرد وقتی شوهر نوجود به او اجازه می داد برای ملاقات با خانواده اش ، او با اتوبوس به دادگاه شهر می رود و به قاضی می گوید: “شوهرم مرا کتک می زند و کارهای بدی با من می کند. “من از اتاق به اتاق دیگر می روم اما این مانع من شده است.”

او سرانجام با طلاق موافقت کرد و جوانترین زن مطلقه در جهان شد. در سال 2008 ، مجله زنان Glamour Nojud Ali را به عنوان زن سال انتخاب کرد. طبق روزنامه های آمریکایی ، او در سال 2014 دوباره ازدواج کرد. Nudj 2015 رسماً نام خود را به ستاره شناسی تغییر داد ، یعنی ستاره های آسمان. شجاعت Nujood بسیاری از دختران را الهام بخش کرد. وی همچنین كتابی به نام “من نوجود هستم ، 10 ساله و از هم دور” نوشت.

میرا اولار شماره او یک دختر 15 ساله برزیلی بود که توانست یک راهپیمایی صلح ترتیب دهد و از پلیس خواست که جلوی خشونت را بگیرد و ماشین های خود را از مدارس دور نگه دارد. وی در تهیه کنندگی مستندی به نام کروزیرو (واحد پول برزیل) همکاری کرد. از آن زمان زندگی در خانه ها برای کودکان امن تر است.

میرا در محله فقیرنشین ریودوژانیرو ، فولاس زندگی می کرد. آیا بیدار شدن از صدای گلوله درست است؟ سالهاست که باندهای مواد مخدر با پلیس در تضاد هستند. مردم از خشونت آموخته اند که سالانه هزاران نفر قربانی آن می شوند. خارج شدن از خانه اغلب غیرممکن است و بسیار خطرناک است. پسری در خیابان هنگام خالی کردن سطل زباله از ناحیه مغز مورد اصابت گلوله قرار گرفت. از آنجا که او سیاه پوست بود ، پلیس به اشتباه او را به جرم متهم کرد. وقتی من 11 ساله بودم ، شدت خشونت به حدی بود که مدارس و درمانگاه ها تعطیل شد. همه کودکان باید در سلامت و ایمنی بزرگ شوند و در مدرسه تحصیل کنند. اگر آنها مطالعه نکنند ، ممکن است توجه خود را به باندها و باندهای مواد مخدر معطوف کنند. بسیاری از کودکانی که در زاغه نشین زندگی می کنند معتقدند که سرنوشت آنها زندگی در فقر و خشونت است. من این را قبول ندارم. “من می خواهم به مردم بگویم که حتی اگر پول نداشته باشند ، می توانند از حقوق خود محافظت کنند.”

میرا جایزه صلح کودکان را در سال 2008 دریافت کرد.

مبارک باد آنیتا این جوان 15 ساله همچنین از طبقات پایین جامعه هند بود. در هند ، انتظار می رود دختران متولد طبقات پایین بیشتر زندگی خود را به عنوان چوپان سپری کنند یا در سنین جوانی ازدواج کنند و فرزندان زیادی داشته باشند. آنیتا وقتی 6 ساله بود خیلی دوست داشت به مدرسه برود و سرانجام توانست پدر و مادرش را قانع کند. او مدرسه خود را با آموزش سایر کودکان و کارآموزی با زنبورداران می یابد. آنیتا در سن 15 سالگی به ازدواج اجباری نرفت و چهار روز اعتصاب غذا کرد. زنبورداری آرزوی او بود ، اما ماه عسل حرفه ای خطرناک و مردانه بود. او سالانه پول خود را برای خرید یک کندوی عسل با ملکه زنبور عسل جمع می کرد و سپس یک کندوی دوم نیز خریداری می کرد. مردم گفتند که این دختر دیوانه است ، اما وقتی کار او به ثمر نشست ، مردم دیگر سرزنش او را متوقف کردند و نام او را هانی گذاشتند.

آنیتا پس از چهار سال بیش از 100 زنبور عسل داشت. او دوچرخه خرید و در دانشگاه ثبت نام کرد. موفقیت وی خانواده های دیگر را امیدوار کرد. در این پوستر ، یونیسف او را دختری نامید که به ریشه کن کردن تبعیض جنسی کمک کرد و میلیون ها دختر هندی را الهام بخشید. رو در روستای آنیتا همه دختران به مدرسه می روند.

گرتا تونبرگ وی در سوئد متولد شد و در 11 سالگی بیمار و افسرده شد و از خوردن و گفتگو دست کشید. او طی دو ماه بیش از 10 کیلوگرم وزن کم می کند. “سندرم آسپرگر” نام بیماری است که پزشکان به عنوان گرتا تشخیص می دهند. این بدان معنی است که گرتا فقط در صورت نیاز صحبت می کند زیرا این افراد نمی توانند دروغ بگویند ، همه چیز را سیاه یا سفید ببینند و مشارکت در فعالیت های اجتماعی برایشان دشوار است.

او تا کلاس نهم درس می خواند و سپس تصمیم می گیرد که به مدرسه نرود و هر روز با پوستر جلوی پارلمان سوئد می نشیند.

کاهش انتشار گازهای گلخانه ای تا حدی که در توافق نامه پاریس توافق شده است ، درخواست گرتا بود و وی راهی جز رفتن به مدرسه و اعتصاب نداشت. ادامه اعتصابات وی توجه رسانه های جهان را به دختری جلب کرد که با نرفتن به مدرسه سعی در جلب توجه همه به تغییرات آب و هوایی دارد.

وی مورد توجه جوانان دیگر در سراسر جهان قرار گرفته بود و در دسامبر 2018 ، 20،000 دانشجو در بیش از 270 نقطه جهان اعتصاب کردند.

وی همچنین در کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل در سال 2018 سخنرانی تأثیرگذاری کرد و در بخشی از سخنان خود گفت: “محبوبیت برای من مهم نیست. من به عدالت اقلیمی و موجودات زنده روی زمین اهمیت می دهم. تمدن ما به وجود آمده است. فداکاری شده ؛ فرصتی برای تعداد کمی از مردم برای به دست آوردن پول های مداوم. “زیست کره ما فدا شده است تا افراد ثروتمند در کشورهایی مانند من بتوانند همیشه خوشبخت زندگی کنند.”

ملاله یوسف زی این نامه همچنین یکی از معروف ترین نامه های جهان است که در پاکستان متولد شده است. هزاران دختر دختر هنگام حمله طالبان به دره سوات نابود شدند. دختران می ترسیدند که طالبان روی صورت خود اسید بگذارند یا آن را بدتر کنند. ملاله لباس مدرسه نپوشید و کتابهای خود را پنهان کرد و اصرار به ممنوعیت تحصیل دختران داشت. او از تجربیات روزمره خود علیه طالبان در اینترنت نوشت و در تلویزیون ظاهر شد. مستند “ادیسه دختران مدرسه ای” داستان مالاله در زمان جنگ داخلی در تبعید و بازگشت او به مدرسه را روایت می کند.

در سال 2012 ، طالبان ملاله را ترور کردند. معجزه بود که او برای ادامه فعالیت خود زنده ماند.

ملالا یوسفزی ، به همراه کیلاش ساتیارتی ، جایزه صلح نوبل 2014 را برای کار در زمینه حق کودکان برای تحصیل دریافت کرد. او اکنون در انگلیس زندگی می کند و از دانشگاه آکسفورد فارغ التحصیل شده است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا