ایران؛ قدرت نوظهور صنعت دارویی دنیا
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: “امروز فرآورده های نفتی از هر داروی جدیدی که در جهان مصرف می شود و به عنوان دارو برای بیماران در جامعه پزشکی استفاده می شود ، حداقل در مدت 2 سال در کشور تولید و محلی می شوند.”
شانزناز اولین خط تولید دارو را در کشور در منطقه اعلام کرد و سپس در سخنان خود اضافه کرد: “ما مطمئناً در حوزه های” یک “یک به یک و یک هستیم.
دکتر محمدرضا شانزاز افزود: در آینده نزدیک تولید خون و محصولات پلاسما افتتاح می شود.
وی افزود: در حال حاضر میانگین سنی جوانان در شرکت های علمی که داروهای مهم تولید می کنند زیر 35 سال است و در این حوزه در آینده در بسیاری از مشاغل حوزه داروسازی خواهیم بود.
دکتر شانزاز ، خروج صنعت داروسازی در کشور را بیش از 30 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: گاهی کمبود پنیر که سالانه کمتر از صد میلیون تومان مصرف می کند ، می تواند باعث ایجاد بحران در کشور شود. تولید دارو در کشور دارای ارزش استراتژیک بوده و موجب ایجاد امنیت برای افراد جامعه می شود.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر قبلاً در داروخانه درآمد نداشتیم ، با درآمد عمومی كشور ، قادر به تهیه داروی مورد نیاز در داخل نبودیم.
رئیس سازمان غذا و دارو درباره کیفیت داروهای ایرانی گفت: استانداردهای پزشکی بین المللی است نه ملی که باید برای تولید و تولید آن در نظر گرفته شود. ما استانداردهای بین المللی را هشدار داده و کنترل می کنیم.
وی گفت: نباید قیمت دارو معامله شود و گفت: 30 تا 50 درصد قیمت دارو مربوط به تبلیغات آن است. ما سعی می کنیم قیمت دارو را پایین نگه داریم تا بتواند توسط شرکتهای بیمه پوشانده شود.
معاون وزیر و مدیر اجرایی سازمان غذا و دارو افزود: “ما تلاش می کنیم بهترین کیفیت را با مناسب ترین قیمت ارائه دهیم.”
دکتر. محمدرضا شن ساز ساز گفت: “قبل از پایان سال (99) ، خط تولید آنفولانزای ایرانی افتتاح می شود.”