انتخاب یک دانشمند ایرانی بعنوان مدیر منطقه ای آسیا و اقیانوسیه یونسکو
سازمان بین المللی MIL یکی از ارکان سازمان علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) است که مسئولیت آموزش، فرهنگ سازی، احترام، توسعه و ارتقای دانش و اطلاعات رسانه ای یونسکو در سطح جهانی را بر عهده دارد. اتحاد یونسکو برای سواد رسانه ای و اطلاعاتی (یونسکو) که قبلاً به عنوان اتحاد جهانی برای مشارکت های رسانه ای و سواد اطلاعاتی (GAPMIL) شناخته می شد، به دنبال مهار و تضمین قدرت همکاری بین المللی است. تمامی شهروندان کشورهای مختلف به اطلاعات و گزارش دسترسی دارند و در این رابطه افراد و سازمان های مختلف پذیرفته اند که بیش از صد کشور را نمایندگی کنند تا بتوانند از مشارکت خود استفاده کرده و با هم تغییرات لازم را در این زمینه ایجاد کنند.
همکاری بین المللی در زمینه سوادآموزی برای اولین بار در مجمع جهانی مشارکت در سواد رسانه ای و اطلاعاتی (مجمع جهانی مشارکت در زمینه سواد رسانه ای و اطلاعاتی) در تاریخ 26-28 ژوئن 2013 در ابوجا، پایتخت نیجریه و با هدف مورد بحث قرار گرفت. به شرح زیر تصمیم گیری شد:
1- شفاف سازی عضویت و همکاری قوی برای توسعه دانش و سواد ارتباطی و تاثیر جهانی آن.
2- توانمندسازی جامعه آگاه و با سواد رسانه ای برای بالا بردن صدای واحد در موضوعات حساس و خاص به ویژه در حوزه سیاسی.
3- تعمیق استراتژی هوش و ارتباطات رسانه ای، به گونه ای که مردم با ایجاد مکانی خاص و منحصر به فرد برای ارتباط و شبکه های فکری و ارتباطی و سازمان ها و … به شناخت و درک مشترک در سطح جهانی برسند.
MIL یونسکو به طور رسمی از اعضای خود برای شرکت در انتخابات در تاریخ 1 ژوئن 2022 دعوت کرد و پس از برگزاری انتخابات جهانی خود در 9 مارس 2023، نتایج نهایی انتخابات بین المللی آن در 11 مارس 2023 اعلام شد و دکتر دکتر استاد برجسته علوم ارتباطات و مطالعات رسانه به عنوان نماینده قاره آسیا و اقیانوسیه و مدیر منطقه ای آن انتخاب شد.
دکتر باستانی؛ فارغ التحصیل رشته مترجمی انگلیسی، ارتباطات (ژورنالیزم) و دکترای علوم ارتباطات، عضو رسمی سازمان سواد ارتباطات و اطلاعات MIL، یکی از اعضای رسمی سازمان یونسکو، مؤسس اولین سازمان غیردولتی سازمان (NGO) سوادآموزی کشور نام انجمن آموزش رسانه ایران (اینسان)، موسس آموزشگاه آنلاین ارتباط انگلیسی و آیلتس ایران بریتو، مترجم وزارت امور خارجه، مشاور بین الملل امور سازمان هواشناسی مترجم نیروهای سازمان ملل متحد (یونیماگ)، برگزار کننده وبینارهای علمی و بین المللی در ایران و سایر کشورهای جهان و نویسنده کتاب های متعدد با عناوین: کتاب پروتکل انتشار اخبار آسیب های اجتماعی توسط خبرنگاران، کتاب جامع دستور زبان انگلیسی Book/Gramspie، “الفبای آموزش سواد رسانه ای”، “ترجمه و انتشار کتاب آگاهی از سواد رسانه ای و نشانه شناسی”، “ترجمه و انتشار کتاب روزنامه نگاری”، “ترجمه و انتشار کتاب نویسندگی در روابط عمومی”. “، “ترجمه و انتشار کتابی در زمینه اخبار بین الملل” و چندین مقاله در زمینه رسانه خوانی و تفکر انتقادی و رسانه به عنوان “یک فرد باهوش.
نام دکتر باستانی در ایران و مجامع علمی و رسانه ای منطقه ای و جهانی مرتبط با «سواد رسانه ای» است و دغدغه ها و رویکردهای نوین رسانه ای ایشان در این زمینه و با پیگیری اقدامات ملی، منطقه ای و بین المللی در این زمینه تحت تأثیر برگزیده شدن قرار گرفته است. به عنوان نماینده و مدیر منطقه ای آسیا و اقیانوسیه انجمن سواد رسانه ای و اطلاعاتی یونسکو (MIL UNESCO).
وی موفقیت انتخاب در این پست بین المللی را به وی تبریک گفت. امید است مدیران دولتی و رسانه های گروهی و فعالیت های عمرانی و حرفه ای با درک صحیح از اهمیت و توان بین المللی انتخاب یک دانشمند عالی رتبه ایرانی به عنوان نماینده و مدیر منطقه ای آسیا و اقیانوسیه در سازمان بین المللی مورد نظر، اقدام نمایند. رهبری. آموزش، احترام و ترویج و توسعه سواد رسانه ای در سطح ملی و بین المللی و با هماهنگی مستمر و هماهنگی مؤثر با اهداف تعیین شده در این زمینه با ایشان و مدیریت بین المللی در دستور کار کاری خود با توانایی خوب در این زمینه اعتماد و همکاری ماهرانه برای استفاده از کلام حضرت. ، به گفته فردوسی پارسی سرا، کار به جایی رسیده است که: «هر که عاقل بود، از علم دل استعداد داشت». شیمیشی قدیم بود…» و بر این اساس، دلایل پیدایش، پویایی و توسعه. رسانه هوشمند»، «شهروند قانونی; شهر مشروع» و «مرد منتقد و نجیب; جامعه نقاد و با فضیلت» با عزت و احترام بر اساس اصل آزادی بیان و اندیشه در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی و در نظام های علمی، آموزشی، حقوقی، سیاسی، حقوقی، قضایی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه ای بود. مبنایی برای “بهترین مدیریت”.
* استاد دانشگاه و وکیل دادگاه بدوی
ایمیل: zamani.ilinstitute@gmail.com