کدام المنت برای پخت کیک مناسب است؟

51 فوت و فن اصلی پخت کیک در توستر و آون توستر

همیشه برام سوال بود که چطوری هیچ وقت من نتونستم داخل توستر و یا آون توستر کیک درست کنم اما خواهرم همیشه بهترین کیک ها را درون توسترها درست می کند. این موضوع باعث شده تا از خرید توستر برای خودم به شدت پشیمون بشوم و به این فکر بیفتم که کاش همان فر را می خریدم.

 اما وقتی با خواهرم صحبت کردم متوجه شدم که هر نوع کیک که درون فر ها درست شود می توان آن را درون توستر و آون توستر به خوبی تهیه کرد. اما پخت کیک در توستر و اون توستر به دلیل ترموکوپل آن، کمی با پخت کیک در فر ها متفاوت است و نیاز است تا فوت و فن ها و نکات مهم و درست استفاده از آن را بیاموزیم.

 فوت و فن های پخت کیک خوب در توستر و اون توستر

مسئله مهمی که ما با آن روبه رو هستیم این است که کیک ما به خوبی و به طور یکدست درون توستر پف نمی کند و یا این که رو و زیر کیک سرخ می شود اما وسط کیک خام باقی می ماند .خب برای برطرف کردن این مشکلات باید چه کنیم ؟

قطعا مطمئن باشد اگر با روش هایی که در ادامه برایتان می گوییم این مشکلات برای شما حل شود قطعا کیک خوبی را خواهید داشت مگر این که مشکل از مقدار مواد اولیه و نوع دستور تهیه شما باشد .

1. تنظیم کردن قالب کیک در توستر و آون توستر

وقتی که قالب کیک خود را درون توستر و اون توستر قرار می دهید نیاز است تا قالب کیک به یک اندازه از المنت های بالا و پایین توستر دور باشد . البته بهتر است تا جایی که می توانید قالب کیک خود را از المنت ها فاصله بدهید برای اینکار طبقه وسط دستگاه گزینه مناسبی است.

2. انتخاب قالب مناسب برای پخت کیک در توستر

اگر می خواهید کیک هایی با حجم و اندازه بزرگ درست کنید توصیه می کنم تا این کار را درون توستر و اون توستر انجام ندهید ، چرا که توستر ها در حجم و اندازه کوچک تری قرار دارند و امکان درست کردن کیک های بزرگ برای آن وجود ندارد اما می توانید این نوع کیک ها را در چند مرحله درون آون توستر ها و یا توستر ها درست کنید .

از قالب هایی که ارتفاع بالایی دارند استفاده نکنید . قالب هایی که ارتفاع بالایی دارند سبب می شوند تا زمانی که کیک شما پف می کند به المنت های بالایی نزدیک تر شود و در این حالت امکان آنکه روی کیک شما بسوزد بسیار زیاد می شود همچنین بهتر است نصف قالب خود درون آن مواد بریزید .

نکته : قبل از آن که مواد خود را درون قالب بریزید نیاز است تا کف قالب را به خوبی چرب کنید تا پس از پخته شدن کیک به قالب شما نچسبد و دچار سوختگی نشود ، البته می توانید برای جلوگیری از این موضوع از کاغذهای نسوز استفاده کنید و یا این که کمی آرد به کف قالب خود بپاشید .

راهنمای خرید قالب مناسب پخت کیک در توستر

همانطور که پیش تر گفتیم برای توستر نیاز است تا از قالب ها کوچک تر استفاده کنید . که ارتفاع کمی هم دارند . نوع قالب چه آلومینیومی ، چه سرامیکی ، چه نچسب و .. فرقی نمی کند و تنها کافی است به ارتفاع و اندازه قالب توجه کنید .

  1. قبل از خرید توستر لازم است تا ارتفاع داخلی توستر را اندازه بگیرید قالبی که می خرید نباید بیشتر از یک سوم ارتفاع داخلی توستر باشد و حداکثر نباید بیشتر از نصف ارتفاع داخلی کیک باشد .
  2. عرض و طول سینی توستر را در نظر داشته باشید برخی از قالب ها ارتفاع کمی دارند و مسطح تر هستند که در این هنگام ممکن است نتوان این نوع قالب را در توستر استفاده کرد و حتی امکان آن وجود دارد که درب توستر به خوبی بسته نشود .
  3. برخی قالب ها دارای دسته هستند در این زمان برای اندازه گیری طول قالب دسته های آن را هم باید در نظر داشته باشید.

3. مناسب ترین درجه دمایی توستر برای پخت کیک

در رابطه با این که در زمان پخت کیک در توستر و آون توستر چه نوع درجه دمایی را باید تنظیم کنیم سوالات بسیار زیادی وجود دارد .پس یک قاعده کلی را به شما آموزش می دهیم که پیشنهاد می کنم از آن برای پخت کیک در هر دستگاهی استفاده کنید.

در نظر گرفتن مدت زمات پخت کیک در توستر و اون توستر

در حالت عادی یک کیک بین 45 دقیقه تا یک ساعت پخته می شود، اما لازم است آزمایش کنید تا دمای مورد نظر را برای پخت کیک درون توتسر را بفهمیم :

اگر برای برای اولین باز قرار است درون توستر خود کیک تهیه کنید توصیه می کنم همان دمایی که در دستور تهیه گفته شده بود را برای توستر و آون توستر خود تنظیم کنید . به عنوان مثال اگر درون دستور ذکر شده بود که باید دمای فر خود را بر روی 175 درجه قرار دهید شما هم درون توستر دمای آن را بر روی 175 درجه تنظیم کنید تا بتوانیم این آزمایش را انجام دهیم.

حال حدود 45 دقیقه تا یک ساعت صبر کنید اگر کیک شما در این مدت زمان با این دما آماده نشد بدین معنی است که دمایی که برای پخت ان در توستر در نظر گرفته اید اشتباه است. حال باید چه کنیم؟

اگر کیک شما زودتر از مدت زمان در نظر گرفته شده پخته شد لازم است تا دمای کمتری را در نظر بگیرید اما اگر بیشتر از مدت زمان کیک شما آماده شود پس باید مقدار درجه دمای بالاتری را در نظر بگیرید .

 به عنوان مثال اگر دمای اولیه بر روی توستر شما حدود 175درجه بود و کیک مورد نظر در مدت زمان 30 دقیقه آماده شود پس لازم است حدود 15 درجه از 175 درجه کم کنید و توستر خود را بر روی 160 درجه تنظیم کنید اما بلعکس اگر کیک شما یک ساعت ربع آماده شود پس باید حدود 15 درجه به دمای خود اضافه کنید و آن را بر روی 190 درجه تنظیم کنید تا کیک در حدود یک ساعت کاملا پخته شود.

تشخیص دمای واقعی دستگاه

دمای اغلب توستر ها و فر ها واقعی نمی باشد برای بدست آوردن دمای واقعی دستگاه خود لازم است دمای واقعی ان را اندازه بگیرید .برای این که دمای واقعی توستر خود را به دست آورید نیاز است تا از یک دماسنج که قابلیت استفاده در فر و توستر را دارد استفاده کنید . برای این کار ابتدا دستگاه خود را بر روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و سپس دماسنج را به مدت دو تا سه دقیقه درون توستر بگذارید، سپس می توانید مقدار دمای واقعی دستگاه را بر روی دماسنج ببینید . اگر دماسنج مخصوص فر ندارید توصیه می کنیم از همان آزمایش پخت کیک استفاده کنید .

4. برای پخت یکنواخت کیک در توستر چه کنیم ؟

برای این کار نیاز است تا مرتب به کیک خود سر بزنید ، اگر قسمتی از روی کیکی شما به خوبی پف کرد و آماده شد اما قسمت دیگر این گونه نبود می توانید قالب کیکی را حدود 180 درجه داخل توستر بچرخانید . چرا که قسمت های داخلی توستر نسبت به لبه های آن کمتر گرم می شود . دقت کنید زمانی باید این کار را انجام دهید که کیک شما کاملا سفت شده باشد در غیر این صورت اگر در زمان اولیه پخت کیک این کار را انجام دهید قطعا کیک شما دیگر پف نخواهد کرد .

5. تنظیم المنت های بالا و پایین توستر برای پخت کیک

در زمان پخت کیک در حدود 20 تا 30 دقیق اول ابتدا دو المنت های بالا و پایین را روشن کنید سپس میتوانید المنت های بالا را خاموش کنید چرا که کیک پف می کند و روی کیک به المنت های بالایی نزدیک تر می شود . بعد از پخت اگر دوست داشتید که روی کیک شما برشته تر و رنگی تر بشود میتوانید حدود چند دقیقه اخر المنت های بالا را روشن کنید .

اما اگر امکان خاموش و روشن کردن جداگانه المنت های بالا و پایین برای توستر شما وجود نداشت در این هنگام روی کیک شما خواهد سوخت اما برای جلوگیری از این کار می توانید از فویل آلومینیومی استفاده کنید . روی کیک را کاملا فویل آلومینیومی بکشید البته یک طرف فویل را چرب کنید و همان طرف را بر روی کیک قرار دهید تا به کیک نچسبد.

6. دمای استاندارد پخت کیک در توستر

البته هر دستگاهی تنظیمات دمای متفاوتی دارد و اما به طور استاندارد یک کیک باید در حدود 40 تا 45 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی گراد درون توتسر پخته شود اما اگر این اتفاق نیفتاد نیاز است تا هر 5 دقیقه یکبار کیک خود را چک کنید و از روند پخت آن مطمئن شوید .

اگر اطراف کیک شما که در تماس با دیواره های قالب است و خیلی خشک می شود برای جلوگیری از این مورد می توانید همراه قالب کیک خود یک ظرف پر از آب را درون توستر قرار دهید تا بخار به وجود آمده توسط آن مانع از خشک شدن کیک شود .

نکته : قبل از آن که مواد کیک را درون توستر قرار دهید لازم است تا ابتدا از چند دقیقه قبل توستر خود را روشن کنید و آن را بر روی درجه حرارتی مناسبی قرار دهید تا دستگاه گرم شود . بهتر است در حین آماده کردن مواد توستر را روشن کنید.

چیکار کنیم تا کیک در توستر خوب پف کند ؟

برای این کار راهکار های زیادی وجود دارد که در این مطلب آنان را بررسی کرده امی اما شایع ترین آون این است که نباید درب توستر را در 30 تا 40 دقیق اول به هیچ عنوان باز کنید .

چرا روی کیک در توستر می سوزد ؟

دلیل سوختگی روی کیک این است که سطح کیک شما فاصله نزدیکی با المنت های بالایی دارد و باید این فاصله را بیشتر کنید و یا از فویل های آلومینیومی استفاده کنید .

درجه دمای پخت کیک در توستر و اون توستر چگونه است ؟

کیک ها معمولا بین 45 تا یک ساعت با درجه حرارتی 200 درجه آماده می شوند اما برای فهمیدن درجه حرارتی توستر برای پخت کیک لازم است از این قاعده که بیان کرده ایم استفاده کنید.

مطمئنا کسانی که به دنبال خرید به صرفه هستند قبل از خرید هر محصولی  درباره ی فواید آن ،مدل های متفاوت آن ،برند های متفاوت ، بازده ی قیمت های آن و ویژگی های دیگر تحقیق میکنند تا بتوانند محصول با کیفیتی را خریداری کنند  در این صفحه در تلاشیم شما را با توستر های برند کنوود آشنا کنیم . برند کنوود که میتوان از آن ها به عنوان یکی از رهبران در زمینه ی محصولات برقی خانگی و لوازم صوتی به شمار آورد .

توستر کنوود جزو بهترین توستر ها هستند که در بسیاری از مواردی که ممکن است برای خرید توستر مد نطرتان باشد نیاز های شما را بر طرف می کند .کمپانی کنوود توستر های متفاوتی در طرح و شکل های گوناگون و متفاوت تولید میکند . در ادامه به بررسی مدل های مختلف توستر های برند کننود و ویژگی های هر کدام خواهیم پرداخت .

بررسی مدل های مختلف توستر های برند کننود و ویژگی های هر کدام

تاریخچه ی کنوود

کمپانی کنوود با هدف تولید محصولات با کیفیت و پر بازده ی لوازم برقی خانگی و لوازم آشپزخانه با جمع آوری و گرد همایی جمعی از متخصصان در زمینه های مختلف در سال 1947 تاسیس شد . کمپانی کنوود جزو معدود کمپانی هایی است که توانست درطی سال های مختلف  پله پله به موفقیت ها و دستاورد های فراونی برسد در حدی که امروزه توانسته جزو یکی از معروف ترین و معتبر ترین ها در زمینه ی لوازم برقی و صوتی باشد .بر اساس گفته ها و شنیده ها اولین محصول این کمپانی توستر بود . مرکز اصلی کمپانی کنوود در کشور ژاپن در شهر توکیو قرار دارد .

امروزه بیش از 70 درصد محصولات و تولیدات کنوود به کشور ها ی متفاوت در ساسر جهان عرضه میشود و صادر کننده ی قوی در این زمینه میباشد .کنوود در طول سال های فعالیت خود ، خود را در زمینه های مختفی از جمله ادغام با کمپانی جی وی سی  ،خرید کارخانه ی چینی ، انتقال مکان به انگلستان و … ت خود را به چالش کشید و توانست سربلند شود و امروزه به عنوان یکی از رهبران در تولید لوازم برقی خانگی و صوتی یاد میشود .

توستر کنوود

توستر ها در انواع متفاوتی تولید میشود از جمله توستر نان ، توستر ساده ، آوون توستر .مطمئنا در تهیهی ی یک توستر خوب نکاتی حائز اهمیت هستند که آن ها را در قسمت راهنمای خرید بررسی میکنیم . اما با توجه به شناختی که از توستر های کنوود در دسترس هست میتوان از آن ها به عنوان یکی از بهترین برند های توستر نام برد .توستر های برند کنوود در سایز ها و شکل های متفاوت و با قابلیت های بسیار خوب در بازار عرضه میشوند .

مدل های متفاوت توستر

 توستر نان کنوود مدل TTM440

 این مدل از توستر کنوود قابلیت های متفاوتی دارد از جمله از این قابلیت ها میتوان به توان مصرفی پایین آن اشاده کرد این مدل از توستر های منوود با داشتن توان مصرفی 900 وات آن را برای مصلرف روزانه مناسب کرده است . بدنه ی آن از جنس استیل و فلز میباشدو عایق حرارت است . دارای دو درگاه برای تهیه ی نان تست برشته میباشد و قابل شستشو است . یکی از ویژگی های بارز این توستر داشتن سینی خرده ی نان ت و مجهز به تامر میباشد که میتواند دستگاه ررا در زمان تعین شده خاموش کند تا نان شما به اندازه ای مه باب میلتان است برشته شود .اس

توستر نان کنوود مدل TTM480

توان مصرفی این مدل از توستر قبلی بالاتر است و دارای توان مصرفی 1800 وات میباشد به همینن دلیل برق بیشتری را مصرف میکند اما تعداد درگاه ها ی قرارگیری نان درآن ها بیشتر است و 4 جایگاه دارد بدین ترتین تعداد بیشتری نان تست در اختیار شما قرار میدهد.قابلیت های متفاوتی از جمله قابلیت یخ زدای ، تنظیم درجه ی حرارت و تایمر و بدنه ای عایق حرارت دارد . وزن این مدل از توستر کنوود حدود دو و نیم کیلو گرم است .

توستر نان کنوود مدل TTP210

ویژگی بارز این توستر نان نسبت به مدل های دیگر کنوود داشتن دو دهانه ی بزرگ است که باعتث میشود نان هایی با ابعاد و سایز های متفاوت هم در این توستر ها قرار بگیرند در ان ها میتوان همزمان 4 نان تست برشته کرد . این توستر قابلیت یخ زدایی ، گرم کردن دوباره را دارد.

توان مصرفی این توستر 1500 وات است که میتوان گفت با توجه به درگاه های ان و تعداد نان تستی که به متا میدهد توان مصرفی خوبی را دارد . این توستر در قسمت زیرین خود دارای محفظه ای برای جمع آوری سیم دارد سینی جمع آوری خرده نان هم یکیدیگر ازمزیت ها ی ان است . جنس بدنه ی این توستر از پلاستیک بسیار مرغوب میباشد .

توستر نان کنوود مدل TT325

توان مصرفی این توستر نان کنوود 900 وات است .بدنه ی این توستر عایق حرارت است و قابلیت گرم کردن انواع کلوچه ها و برش های کیک که در درگاه آن جا بگیرد را دارد .تعداد جایگاه های قرار گیری نان در این توستر ها دوتاست و یکی از نکات منفی این توستر ان است که دکمه ی توقف عملیات را ندارد.

توستر نان کنوود مدل TT755

این مدل از توستر های کنووذد بسیار ظاهری متفاوت تر از دیگر توستر های کنوود دارد و به دلیل داشتنم ظلهری متفاوت عموما جذب خرید ان میشوند .یکی از ویزگی های بسیار جالب این توستر این است که مجهز به رادیو میباشئد . این توستر قابلیت تنظیم حرارت و کشوی جمع اوری خردهی نان است و دو جایگاه برای نان دارد و با داشتن توان مصرفی 700 توستر جذاب و خوبی به شمار میرود و تنها ویژگی منفی ان میتوان به نداشتن دکمه ی توقف عملیات ان اشاره کرد .

توستر کنوود مدل MO740

یکی از امکانات خوب این توستر قابلیت جوجه گردان آن است . این توستر کنوود دارای قابلیت تنظیم حرارت ، تنظیم تایمر است که در هنگام تمام شدن زمان تایمر زنگ میزند که این قابلیت از سوخته شدن غذا جلوگیری میکند . المنت هایی که در بالا و پایین این توستر وجود دارد که باعث میشود گرما با حرارت بیشتری را تولید شود و مواد جامد و فریز شده در مدت زمان بشتری آب شود .توان مصرفی آن نزدیک به 2000 وات میباشد . قابلیت گریل کردن این توستر ان را جزو توستر های محبوب کنوود قرار داده است .

توستر کنوود مدل MO690

این نوع توستر که آوون توستر هم به شمار میرود علاوه بر توانایی گریل کردن ،پختن و یخ زدایی میتواند در آن ها کیک و غذاهای دیگر هم پخت اما مسلم است که غذا درون فر و بر اثر حرارت مستقیم بهتر پخته میشود .توان مصرفی این مدل 1750 وات است این توستر چند منظوره چراغی در داخل دستگاه دارد که باث دیده شدن راحت تر غذا درون آن میشود .این دستگاه دارای 3 درجه ی چرخشی تنظیم است . به دلیل داشتن بدنه ی داخلی نچسب به راحتی داخل آن تمیز میشود.

راهنمای خرید

در خرید توستر ها باید نکات ویژه ای را مد نطر داشت به خصوص آن که توستر ها دستگاهی برقی هستند و دقت در هنگام خرید ان ها بسیار باید بالا باشد از جمله نکاتی که باید در خرید توستر به خصوص توستر های کنوود باید در نظر داشت میتوان به نوع توستر مورد نظر اشاره کرد اول باید بدانید قرار است از توستر ها در چه زمینه هایی استفاده کنید به عنوان مثال اگر فقط به خاطر برشته کردن نان تست ها از ان ها استفاده کنید بهتر است از مدل توستر های نان خریداری کنید اما اگر فکر میکنید که از توستر ها استفاده های بهینه ی دیگری هم میکنید بهتر است به فکر خرید مدل های دیگر ان باشید .

با توجه به آن که توستر های کنوود دارای تنوع بسیاری هستند از این نظر این امکان را برای خریداران ایجاد کرده اند که بتوانند با دست باز تری توستر مد نظر خود را از برند کنوود انتخاب کنند .در خرید توستر حتما به تعداد درگاه های موجود در هر توستر و توان مصرفی آن ،درجه های چرخشی تنظیم شونده و …اهمیت فراوانی به خرج دهید تا بتوانید توستری خریداری کنید برای شما کاربرد های مفیدی داشته باشد .

قیمت توستر کنوود

یکی از ویژگی های خوب برند کنوود قیمت مناسب محصولاتش با توجه به قابلیت های آن هاست . نکته ی مهمی که مطمئنا در خرید محصولات برای اکثر خریداران مهم است قیمت آنهاست ، مسلم است که اکثرا در پی خرید محصولی با قابلیت های بالا و قیمت مناسب هستند که در این زمینه کنوود میتواند گزینه ی مناسبی به شمار رود .

البته نیاز نیست تا حتما لبه های فویل را دور تا دور قالب محکم کنید همین که فویل را بر روی کیک قرار دهید کافی است . دقت کیک شما باید زمانی فویل را بر روی کیک خود قرار دهید که مطمئن شده باشید کیک شما سفت و پخته شده و تنها برای جلوگیری از سوختگی روی کیک این کار را انجام میدهید .

نکته مهم : بعد از آن که که تقریبا احساس کردید کیک شما آماده شده برای آن که مطمئن شوید کیک شما به خوبی درست شده یا نه با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید خلال دندان را به وسط کیک فرو کنید و سپس آن را خارج کنید اگر به خلال دندان شما چیزی چسبیده باشد بدین معنی است که کیک شما هنوز آماده نشده و به قول معروف وسط آن مغز پخت نشده است اما اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید بدین معنی است که کیک شما کاملا پخته شده.

طرز پخت کیک در توستر با 9 نکته مهم برای اینکه کیک نسوزد و خراب نشود

اگر برای پخت کیک بجای فر از توستر استفاده می کنید. نکات گفته شده در این پست کمک می کند تا کیک های بهتری در توستر بپزید. بیشترین سوالی که برای پخت کیک در اون توستر پرسیده می شود اینه که برای اینکه کیک در توستر نسوزد چیکار کنیم؟ یا اینکه وسط کیک هنوز خمیری هست اما روی آن کاملاً پخته.

یا اینکه برای اسفنجی شدن کیک در توستر چیکار کنیم؟ موارد و نکاتی که در در ادامه ذکر کردم بهتون کمک می کند تا قادر باشید در توستر هم کیک درست کنید، بدون اینکه بسوزد یا خراب شود. در ادامه با تمام نکات مهم در پخت کیک در توستر و چند دستور برای تهیه کیک در توستر آشنا خواهید شد.

خلاصه ای از انواع توستر و طرز کار آنها

توستر ها دونوع هستند یکی توستر ساده که تنها برای گرم کردن نان از آنها استفاده می شود. و دیگری توسترهای آون  (oven) یا اون توستر  که می توان به عنوان یک فر کوچک از اون استفاده های مفید داشت مثل گرم کردن نان، پخت نان، پخت کیک و پیتزا و کباب کردن جوجه و …

توستر های آون دارای درجه بندی هستنند که می توان دمای پخت، نوع پخت و زمان پخت را هم مشخص کرد. معمولاً دارای 4 المنت برای تولید گرما در بالا و پایین می باشند و بعضی از آن ها فن هم دارند.

طرز تهیه کیک در توستر

 اگر دنبال دستور کیک برای تهیه کیک در توستر هستید، می توانید از دستور کیک های زیر برای پخت کیک در توستر استفاده کنید:

توجه: چون قالب هایی که در توستر گذاشته می شود باید کوچک باشد برای تهیه یک کیک در توستر مواد گفته شده در این دستورات را نصف کنید.

البته بیشتر دستورات کیک که در فر آماده می شود در توسترهم قابل استفاده است. اما سه دستور بالا، از دستورات امتحان شده و خوب هستند که باهاشون کیک های اسفنجی و خوش بافتی می توانید درست کنید.

برای پخت کیک در توستر اون چیکار کنیم ؟

البته بیشتر دستورهای کیک که در فر آماده می شود می توانید در توستر هم استفاده کنید. حتی با مواد آماده کیک هم می توانید در توستر کیک درست کنید.

مهم ترین اصل برای پخت کیک در توستر این است که کاری کنیم تا کیک در توستر کامل و یکنواخت، بدون اینکه بسوزد، بپزد. اگر این مشکل حل شود، بقیه موارد بستگی به دستور کیک شما دارد که تا چه حد دستور خوبی بوده. بنابراین برای پخت کیک در توستر اون حال با هر دستوری نکات زیر را رعایت کنید:

1- اولین نکته این است که باید قالب کیک را تا می توانید از المنت های پایین و بالا دور کنید. پس بهترین جا برای قرار دادن قالب کیک در توستر جایی است که وقتی قالب کیک را در آن قرار می دهیدبالا و پایین قالب از المنت های بالا و پایین به یک فاصله باشند.

2- باید به این موضوع توجه شود که فضای توستر کوچک است و برای پخت کیک بزرگ و حجیم مناسب نیست. می توانید برای بزرگ شدن کیک در 2 یا 3 مرحله کیک درست کنید و با قرار دادن آنها روی هم، کیک بزرگ درست کنید.

بنابراین از ظرف های با قطر زیاد در توستر نباید استفاده شود. چون بعد از پف، کیک به المنت نزدیک می شود و روی کیک می سوزد. ارتفاع قالب در توستر نباید بیشتر از نصف ارتفاع داخل توستر شما باشد.

3- قالب کیک را تا نصف یا حداکثر دوسوم پر کنید تا وقتی کیک پف می کند جا برای پف داشته باشد و نسوزد.

4- دستور کیک ها اغلب برای فر توضیح داده می شود. بنابراین دمایی که گفته می شود دمای فر است. برای توستر باید از دما گفته شده 25 درجه فارنهایت یا حدود 14 درجه سانتی گراد کم کنید. و به زمان پخت حدود 10 دقیقه اضافه شود.

توجه: بیشتر کیک ها در فر با دمای 185 درجه پخته می شوند، شما برای پخت کیک در توستر از دمای 200 توستر استفاده کنید.

3- وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی کیک گرفت برای اینکه همه جای آن به یک اندازه بپزد کیک را سریع 180 درجه بچرخانید. چون قسمت های داخل توستر از لبه های آن بیشتر گرم می شود. اگر کیک را نچرخانید ممکن است یک طرف آن کمی بسوزد. اما بازهم تکرار می کنم که: وقتی اقدام به چرخاندن و باز کردن در توستر کنید که کیک کاملاً پف کرده و روی آن سفت شده وگرنه پف کیک می خوابد.

4- قبل از قرار دادن کیک در توستر، توستر را 10 دقیقه روشن کنید تا به دمای مناسب برسد و گرم شود.

5- اگر امکان این وجود دارد که المنت های بالا را خاموش کنید بعد پخت روی کیک آنها را خاموش کنید.اگر این امکان برای توستر شما وجود ندارد و با رعایت نکات بالا باز روی کیک می سوزد: وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی آن پخت، سریع کیک را از توستر بیرون بیاورید و روی قالب کیک فویل آلومینیوم که یک طرف آن را چرب کردید که به کیک نچسبد، قرار دهید.

لازم نیست فویل دور قالب محکم شود. همین که روی کیک را بگیرد کافی است. بحدی باشد که هوا رد و بدل شود. با این ترفند روی کیک نمی سوزد. (فویل را همان اول ببرید و آماده کنید که سریع روی کیک بکشید و کیک را داخل توستر برگردانید.) اینکار هم باید وقتی انجام دهید که مطمئن شوید مواد کیک سفت شده و کیک کاملاً پف کرده، تا پف کیک نخوابد.

6- وقتی دو سوم زمان پخت کیک در توستر گذشت، کیک را با خلال دندان چک کنید که پخته باشد. خلال دندان را وسط کیک بزنید. اگر کیک کاملاً پخته باشد چیزی به خلال نمی چسبد.

برای توستر معمولاً در دمای 200 درجه حدود 40 دقیقه طول می کشد تا کیک بپزد. اگر کیک نپخته زمان پخت را زیاد کنید و هر ده تا 5 دقیقه با خلال دندان آن را چک کنید.

7-تا نیم ساعت بعد از قرار دادن کیک در توستر درب آن را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. البته هرچه بیشتر بتوانید درب توستر را باز نکنید بهتر است.

8- دمای توستر شما شاید دمای واقعی نباشد. بهترین راه برای بدست آوردن دمای واقعی توستر این است که از یک دماسنج فر استفاده کنید. دمای توستر را در دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از ده دقیقه دماسنج را سریع داخل توستر قرار دهید و 2 الی 3 دقیقه صبر کنید تا دمای واقعی توستر را ببنید. اگر دماسنج مخصوص فر ندارید، بصورت تجربی با چند بار پخت کیک در فر دستتون میاد که بهترین دما و زمان برای پخت کیک در توسترتون چیه؟. ممکن است دمای واقعی توستر شما بیشتر یا کمتر از میزانی باشد که در درجه بندی دمای آن می بینید.

9- اگر اطراف کیک هاتون داخل توستر خشک می شود، یک ظرف کوچک آب جوش در کف توستر قرار دهید.

توجه توجه : برای درست کردن کیک چه در فر، چه در قابلمه و چه توستر باید نکات مهم درست کردن کیک و اسفنجی شدن آن را بدانید و رعایت کنید. بعلاوه حتما برای اسفنجی شدن کیکتون بیکینگ پودر را چک کنید که سالم باشد. اینم تست ساده سالم بودن بیکینگ پودر؛

چه قالبی برای پخت کیک در توستر بخرم؟

برای توستر باید از قالب های کوچک با ارتفاع کم استفاده کنید. نوع قالب فرقی نمی کند، می توانید از انواع قالب کیکبرای پخت کیک در توستر استفاده کنید مثل قالب های آلومینومی، نچسب، سرامیکی و …

اما برای خرید قالب کیک برای توستر نکات زیر را در نظر داشته باشید:

قبل از هر چیزی ارتفاع قسمت داخلی توستر را اندازه گیری کنید ارتفاع قالبی که می خرید، بیشتر از یک سوم ارتفاع توستر و حداکثر نصف آن نباشد.

عرض و طول سینی توستر خودتون رو اندازه بگیرید و قالب مربعی و مستطیلی که انتخاب می کنید، عرض و طول آن حدود دو سانت الی یک سانت کمتر از عرض و طول سینی باشد. و برای قالب دایره ای از عرض سینی حدود یک سانت قطر آن کوچکتر باشد.

توجه: موقع خرید حواستان باشد، ممکن است قالب با دسته باشد، طول قالب را با دسته حساب کنید. بخصوص در خرید اینترنتی توجه کنید، اندازه را با احتساب دسته داده باشد.

منبع مقاله:

https://heaterhadaf.com/المنت-تسمه-ای-المنت-کمربندی-المنت-میکا/

دکمه بازگشت به بالا