اقتصادیترندهای کسب و کار

در چه زمانی شما به مشاور مالی نیاز دارید؟

به‌عنوان یک مدیر، زمانی می‌توانید بهترین تصمیم را برای سازمان‌تان بگیرید که اطلاعات مالی صحیح و تحلیل‌پذیری در اختیار داشته باشید. در واقع اطلاعات مالی توسط مدیران برای سه عملکرد اصلی مدیریتی شامل؛ برنامه‌ریزی، اجرا و کنترل استفاده می‌شوند. همچنین این اطلاعات برای تعیین بودجه، تحلیل گزینه‌های مختلف از نظر هزینه‌ای، تعدیل یا تغییر برنامه‌ها و کنترل و نظارت بر فرایندهای جاری به کار می‌رود. اگر شما صاحب کسب و کار هستید یا مدیر عامل شرکت یا سازمان هستید و یا حسابدار فرقی نمیکند حتما در طول سابقه شغلی خود به یک مشاور مالیاتی با تجربه و آگاه در کنار خود نیاز دارید مشاوری که پستی ها و بلندی های فراوان راه پر پیچ و خم مالی را دیده باشد و برای هر کدام یک راهکار بتواند ارائه کند.

ما در موسسه حساب سرا با بررسی و تحلیل وضعیت شرکت شما قبل از ثبت شرکت و همچنین تحلیل محیط صنعتی که در آن به فعالیت مشغولید، ریسک تصمیمات مالی شما را به حداقل خواهیم رساند. خدمت مشاوره مالی ما به شما کمک خواهد کرد که نه‌تنها از اشتباهات جلوگیری کنید بلکه فرصت‌های پیش‌رویتان را شناسایی و از آنها بیشترین استفاده را ببرید.

مشاور مالی کیست؟

در واقع از مشاور مالی می توان به عنوان شریک شما در زمینه های مختلف به ویژه در امور شرکت نام برد. بطور مثال، ممکن است شما تصمیم بگیرید وامی بابت امور تجاری تان با بهره ای مشخص دریافت نمایید، که اگر این اقدام بدون برنامه ریزی بوده به احتمال زیاد شرکت متحمل هزینه های مالی خواهد بود. حال آنکه اگر شما دارای یک مشاور مالی باشید در اینجا راهنمایی های لازم را انجام داده تا شرکت بتواند بهترین استفاده را در این زمینه برده و بازدهی مورد انتظار را کسب میکنید.

اگر تصمیم به خرید خانه ای ویلایی یا قصد تحصیل در دانشگاه برای آینده خود دارید، یا به طور کلی نیاز به مشاوره مالی در جهت برنامه ریزی های مالی خود در آینده دارید نیازمنده یک مشاور مالی شخصی برای خود هستید.  مشاوره مالی که توسط شما انتخاب شده است در کنار شما به بررسی موضوعات مختلف می پردازد، از جمله اینکه چه میزان پول باید پس‌انداز کنید، چه نوع حساب بانکی برای خود باز کنید، چه نوع بیمه‌ای داشته باشید و همچنین برنامه های پرداخت مالیات را نیز بررسی می‌کنید. ابتدا کار ممکن است  مشاوره‌ مالی در زمینه پس‌انداز و سرمایه‌گذاری باشد. اما زمانی که شروع به پیشرفت کنید، مشاور مالی، شما می تواند شمارا در زمینه های مشاور مالی و سرمایه گذاری، مشاور مالی و مالیاتی و به شما یاری رساند.

آیا شما به مشاور مالی احتیاج دارید ؟

در ابتدای امر آنچه که مهم است این است که آیا شما به عنوان صاحب کسب و کار یا مدیر عامل یک شرکت یا سازمان یا حتی به عنوان یک سرمایه گذار به بیش از یک کارگزار یا مشاور مالی و سرمایه گذاری احتیاج دارید یا خیر؟ اگر با وجود مشاور مالی فعلی خود و یا مدیر پول (کسی که پول شما را مدیریت می‌کند) یا مدیر مالی مجموعه شما بازده مورد انتظار خود را بدست نمی‌آورید و در رسیدن به اهداف خود بازمانده اید، احتمالاً باید بدنبال فرد دیگری باشید تا از راهنمایی او بهره‌مند شوید.

در واقع از مطالب مطرح شده در بالا می توان اینطور نتیجه گیری کرد که مشاور مالیاتی شرکت از طریق دانش و تجربه خود به مدیران شرکت کمک می کند تا با حداقل کردن هزینه و حداکثر کردن درآمد سهامداران، بهترین تصمیمات را اتخاذ کنند.

مهمترین عامل، نوع سرمایه‌گذاری‌هایی است که مدیر فعلی شما انجام می‌دهد یا مشاور مالی شما به مبادرت بر آن اصرار ورزیده است. به عنوان مثال، در زمانی که بازار رونق فراوان دارد، بهتر است که سرمایه‌ خود را به دست کسی بسپارید که پول شما را در بازار به صورت فعالانه‌تر و جسورانه تر با رعایت میزان ریسک پذیری شما سرمایه‌گذاری کند. مطالعات علمی نشان داده است که مدیران پولی که فعال هستند، افت شاخص‌های بازار را برای مدت‌زمان طولانی به تاخیر می اندازند.

ممکن است ایده خوبی باشد که در صورت مواجهه با تغییرات یا رویدادهای مهم زندگی، از مشاور مالی مشاوره بگیرید. ازدواج، داشتن فرزند یا تغییر شغل می تواند پیامدهای جدی برای امور مالی شما داشته باشد. صحبت با یک متخصص می تواند به شما کمک کند این تغییرات را پیش ببرید و برنامه کلی مالی خود را تعدیل کنید.

نقش مشاور مالی چیست؟

در این مقاله می‌خواهیم به این سوال که چرا به مشاوره مالی نیاز داریم؟ با ارائه دلایل منطقی پاسخ دهیم و از اهمیت نقش مشاور مالی در حوزه کسب و کار و زندگی شخصی خود بیشتر مطلع شویم. مشاوره مالی کسی است که به شما در ساماندهی به مسائل مالی، پروژه‌ها، سرمایه‌گذاری‌ها و پس‌اندازها کمک می‌کند. در نتیجه شما از میزان آمادگی خود برای بازنشستگی مطلع می‌شوید.

همچنین در تصمیم‌گیری برای بودجه‌ای که در نظردارید و رسیدن به اهداف مالی‌تان تا جایی‌که ممکن است، کمک می‌کند. مفهوم برنامه‌ریز مالی و مشاور مالی ممکن‌ است مشابه به نظر بیاید، اما در واقع از لحاظ میزان تحصیلات، تجربه و کیفیت مشاوره‌هایی که انجام‌ می‌دهند، باهم تفاوت دارند. بعضی خودشان برنامه‌ریزی‌های مالی‌شان را به عهده می‌گیرند، بعضی دیگر نیز به دنبال مشاوران هستند. لازم‌ به‌ ذکر است که برنامه‌ریز باتجربه نیز در رسیدن شما به اهدافتان کمک شایانی میکند.

مشاوران مالی کارهایی بیشتر از سرمایه‌گذاری انجام ‌می‌دهند

بعضی از مردم براین باورند که تنهاکاری که مشاوران مالی انجام می‌دهند، سرمایه‌گذاری است و با نقش مشاور مالی آشنایی ندارند. اما فعالیت‌های آنان به این‌جا ختم نمی‌شود. آن‌ها فعالیت‌های دیگری نیز در حوزه مالی انجام می‌دهند:

تعادل‌بخشی در سرمایه‌گذاری‌

ممکن است موجودی اوراق بهادار شما از انواع مختلف سرمایه‌گذاری‌ها تشکیل شده‌باشد. مثلا صندوق سرمایه‌گذای مشترک، سهام، پول نقد و به‌طور کلی سرمایه‌گذاری مساوی با کل بودجه‌تان باشد. حال فکرکنید که ۵۰% از سرمایه‌گذاری‌ شما در بخش صندوق سرمایه‌گذاری مشترک است و ۵۰% دیگر در بخش سهام یا پول نقد، با نیزدیک شدن به زمان بازنشستگی قصد می‌کنید که درصدی برای محافظت از ثروتتان تغییر دهید. مشاور مالی به شما در نحوه ایجاد تغییرات و انتخاب زمان آن کمک می‌کند.

نقش مشاور مالی در برنامه‌ریزی مالیاتی

نقش مشاور مالی چیست؟ آیا می‌دانید بر شرایط مالی شما چه قوانینی اعمال ‌می‌شود؟ یا در چه نوع سرمایه‌گذاری‌هایی مالیات بیشتری پرداخت می‌کنند؟ مشاوره مالی پاسخ این سوالات را می‌داند. آن‌ها می‌دانند چه سرمایه‌گذاری‌هایی بیشترین تاثیر را بر مالیات میگذارد، چه زمانی و چه مقداری باید پرداخت شود. مشاوران به شما کمک می‌کنند تا در شرایط پایدار بمانید.

برنامه‌ریزی براساس وضعیت

وقتی ثروتی را به‌دست می‌آورید، یکی از کارهایی که باید انجام دهید این‌ است که پش بینی کنید اگراتفاق بدی افتاد، پول و سرمایه شما در چه وضعیتی قرار می‌گیرد. مشاور مالی شما با درنظر گرفتن شرایط به شما اطمینان می‌دهد که سرمایه‌گذاری‌هایتان براساس خواسته و تصمیمات شما پیش می‌رود نه صرفا براساس قوانین تصادفی دادگاه.

 برنامه‌ریزی مراقبی بلندمدت

اگر به مراقب در منزل احتیاج دارید یا پس از انجام جراحی منتظر دریافت مراقب‌های ویژه هستید،مطمئن باشید که وجه بازنشستگی‌تان را زودتر از آن‌چه که فکر می‌کنید به‌دستتان می‌رسد.مشاوره مالی در این زمینه برای اتخاذ تصمیم‌گیری‌ها به شما یاری می‌دهد.

نقش مشاور مالی در طراحی استراتژی مشخص

وقتی بازنشسته شوید، کدام یکی از سرمایه‌گذاری‌هایتان باید کنار گذاشته‌ شود؟ کدام بودجه را باید برای هزینه‌های خود در نظر بگیرید؟ سوالات این‌چنینی هنگامی مطرح می‌شوند که پولی پس‌انداز شده را استفاده کنید. مشاوره مالی می‌تواند برای مدیریت بودجه در این مواقع خاص به شما کمک کند.

برگرفته شده از: حساب سرا

دکمه بازگشت به بالا