عمومی

چرا از جناب پوتین و جناب شی جین پینگ گله می کنیم

در بخشی از این بیانیه محترمانه از ایران خواسته شده است تا در مورد جزایر سه گانه ایرانی به صورت مسالمت آمیز با دولت امارات گفتگو کند و موضوع حاکمیت جزایر ایرانی در دادگاه لاهه بررسی شود؟؟؟ طوفان اعتراضی در فضای رسانه ای و مجازی به راه افتاد، چرا روسیه چنین موضعی گرفت؟ چند ماه پیش رئیس جمهور چین هم این موضع را گرفت و چند وقت پیش رئیس جمهور کره جنوبی و……. این ماجرا به طرز مضحکتری ادامه دارد.

چند نکته وجود دارد که باید به آنها توجه کنیم، اول از همه باید درک کنیم که دنیای سیاست با دنیای عادی مردم کوچه و خیابان متفاوت است و ساختارها و داستان های خاص خود را دارد، مناسب خودش و از نظر سیاسی. زنان و مردان میدانی می توانند با هم این مشکلات را حل کنند، چه بر سر ایران در سال های قبل و چه پس از آن گذشت و چه کشتارها و آسیب هایی به مردم ما وارد شد و چه کشتارها و آسیب هایی بر سر مردم ما آمد و سرزمین های ایران چقدر بهتر شده است. اشغال شده است. و غافل شد و ما نمی توانیم فراموش کنیم که دولت های پس از انقلاب اکتبر 1917 روسیه خانواده تزاری و حتی ارتش سرخ را در جنگ جهانی دوم از این رفتار و تجاوز مبرا کردند. اما متأسفانه و به هر دلیل و مناسبتی که مشخص نیست، دولت های ما نیز مرتکب اشتباهاتی شدند و در پایان قراردادهای ترکمنستانی چای و گلستان، هیچ گونه اقدام و ادعایی مبنی بر استرداد و الحاق سرزمین های اشغالی ایران به دست روسیه ظاهر نشد. ساحل . . دریای خزر و منطقه قفقاز چنین نکردند و متأسفانه امروز هم داریم درخت آن اشتباهات را می خوریم. آنچه امروز می توان گفت این است که ما به همسایگان و دوستان روسی خود می گوییم محاسبات خود را انجام دهند و به آنها اجازه ندهید با محاسبات دیگران محاسبه کنند و محاسبات شما را اشتباه محاسبه کنند، آنها ضربات سنگینی به ملت و کشور ما وارد کردند که نه تنها نبود. نه کمتر از روسیه، اما شاید بدتر و دشوارتر. آنها مستقیماً با ما نجنگیدند، اما انگلیس در بین سالهای 1293 تا 1297 در قحطی و کشتار چند میلیون نفر نقش زیادی داشت و دلیلی بر جدایی سایر نقاط ایران از ایران بود. این انگلستان است که با هوشمندی خاص و نداشتن هوش سیاسی اعراب منطقه، بذر اسرائیل را در منطقه کاشت و به ایجاد و اتحاد و تقویت و توسعه اسرائیل کمک کرد و به آن هویت کاذب بخشید. جالب اینجاست که اکثریت جمعیت مهاجر بریتانیایی از روسیه به اسرائیل رفتند. زمانی که به کشورهای تحت اشغال خود مانند عراق، کویت، قطر، امارات و اردن استقلال داد، این انگلیس بود که بذر تفرقه را در داخل مرزها و ساختارهای سیاسی و اقتصادی آنها کاشت. انگلیس خوب می دانست و می داند که بیشتر جزایر خلیج فارس، تنبای بزرگ، تنبای کوچک و ابوموسی ششدنگ، دشت ها و تپه های آنها متعلق به ایران است و چنین چیزی وجود ندارد. جزیره مشترک و کشور چند دانگی در خلیج فارس. اما با زیرکی خود به شاهزادگان اماراتی پیشنهاد کردند که ادعا می شود این جزایر جزو خاک امارات است و … و سالهاست که به برادران اماراتی و سایر کشورها می گویند که هیچ ادعایی نسبت به اموال خود ندارند. سابقه هجومی مثل آن دو را ندارد، اما برای کم نشدن، صد سال در چند سال سفر کرده و برای اینکه از منطقه عقب نماند و مثل انگلیسی ها سهم داشته باشد. و می گوید سنگ آزاد است و پرنده آزاد است. چرا ما به این بازی سودآور نمی‌پیوندیم؟ به نام تولید امنیت و صلح در منطقه، نزدیک به 40 سال است که به منطقه خلیج فارس آمده و با هزینه اعراب پایگاهی برای ناامن کردن منطقه به نام ایران هراسی ساخته است. روی اعراب محلی بنشین و آنها را عصبانی کن.

اما نکته چهارم این است که ما در کشور مستقل جمهوری اسلامی ایران زندگی می کنیم که کشوری انقلابی است و مردمش روحیه انقلابی دارند و مهمتر از این دو سیاست و قانون اساسی داخلی و خارجی داریم. ایران ما نه شرقی است و نه غربی، بلکه مستقل از شرق است و ما در غرب هستیم و خوب می دانیم که ریسمان زندگی ما به آقای پوتین، بن سلمان، بایدن وصل نیست و نیست. شی جین پینگ، مکرون و دیگران. ما بر اساس نیازها و اسناد منافع و منافع ملی خود می اندیشیم و عمل می کنیم و بر آنها تمرکز می کنیم، آنها نیز برای خود زندگی می کنند و نباید انتظار داشته باشیم که منافع و منافع خود را برای ما و ما نادیده بگیرند. – تحسین و اشک می ریزد و اساساً در دنیای سیاست و اقتصاد، منافع و مصلحت ها سیاست ها و راهبردها را تعیین می کند و این کلمات احساسی و تبلیغاتی ممکن است برای مردم معنا و جایگاه داشته باشد، اما در سیاست و اقتصاد هیچ معنا و جایگاهی ندارد. . . . به عنوان مثال به آمار تجارت خارجی چین و ایالات متحده آمریکا اشاره می کنیم. در سال 2021 کل صادرات و واردات 6880 میلیارد دلار، سهم آمریکا از این تجارت حدود 1600 میلیارد دلار و سهم 28 کشور عضو اتحادیه اروپا حدود 1850 میلیارد دلار و کل تجارت خارجی بوده است. تجارت ایران (نفتی و غیرنفتی) با چین حدود 60 میلیارد دلار بود. من فقط می توانم ببینم که اگرچه چین مشکلات سیاسی در مورد تسلط آمریکا در اقیانوس آرام و اقیانوس هند دارد، تجارت آن با آمریکا برقرار است. او تا جایی که بتوانیم با ما کار و تماس دارد. روسیه، انگلیس، امارات متحده عربی، عربستان سعودی و عراق همین کار را می کنند و با ما و دشمنان ما یکسان رفتار می کنند. این اصل در تجارت و سیاست در دنیا پذیرفته شده است و هیچکس حق اعتراض ندارد. علاوه بر آن، اگر امروز بر اساس نیازها و برنامه‌های خود چندین قرارداد و قرارداد منطقه‌ای، منطقه‌ای و جهانی امضا کرده‌ایم و بر اساس آن‌ها عمل و انجام می‌دهیم، قطعاً در اهداف و راهبردهای ما مستند است.

دیدیم که دیروز چین و امروز روسیه و فردا ممکن است با امارات و دیگران بنشینند و بر حسب نیاز و منافع خود توافقنامه و اعلامیه امضا کنند و از الفاظ جعلی در مورد خلیج عربی و جزایر برای جلب رضایت طرف های دیگر استفاده کنند. …. از آنها استفاده کنید و شاید بدتر بنویسید. اما حقیقت امر این است که تاریخ با گفتار و نوشته آنها تغییر نکرده و چیزی از ما کم نشده و البته از دست نخواهد رفت و به جهانیان ثابت شده که خودمان هستیم. کار و کار ما همین است ما باید بیاموزیم که هرگز نباید امیدها و رویاهایمان را رها کنیم و به این ترتیب تمام تخم های خود را در سبد دیگران بگذاریم و از آنها بخواهیم که مراقب آنها باشند. بزرگترین مشکل همسایگان و مسلمانان ما در منطقه غرب آسیا و به ویژه خلیج فارس این بود و هست که ما نمی توانستیم و نمی توانیم دور هم جمع شویم و آنها (منظورم غیرمسلمانان) به خوبی می دانند که ما نمی توانیم. کاری سالم انجام می دهند یا ما را مجبور می کنند که از همدیگر دور شویم و بر خلاف توصیه های صریح قرآن و دستورات صریح قرآن و مصالح و مصالح اسلام و کسانی که اسرار ما را می دانند و کافر می شوند ما را مجبور می کنند که از یکدیگر دور شویم و به سوی کافران برگردیم. حاکم و ناظر و قاضی رفتار ما شوید، این گناه کبیره ای است که همه طرفین باید در روز قیامت به آن پاسخ دهند. برادران بهتر است ذهن خود را در میان بگذاریم و ببینیم هر کدام از ما کجا مشکل داریم. قبل از آن سرمان را بگذاریم و از خود بپرسیم: ما که آداب و رسوم و فرهنگ های نزدیک به هم داریم، دین مشترک داریم، قبله مشترک داریم، کتاب و پیامبر مشترک داریم و بسیاری از مشترکات دیگر، چرا می توانیم؟ بیایید با هم باشیم و با امت خلوت کنیم، از خود بپرسیم چگونه اسرار خود را با غربی ها در میان بگذاریم و تحت تأثیر اعمال آنها که یکدیگر را تخریب و تحقیر می کنند قرار بگیریم؟ اما نمی توانیم به حرف و درد همدیگر گوش کنیم؟ واقعاً این سؤال است و برای پاسخ به این سؤال باید به خود و عقل و ایمانمان رجوع کنیم و آیا این عادت مسلمانان است؟ آیا واقعا شرم آور است که کشورها و ملت های مسلمان منطقه به جای صلح و دوستی و برادری و اتحاد و توکل و خویشتن داری برای حل مشکلات و به دست آوردن بیگانگان به سراغ قرآن و عرش و عقل و منطق الهی بروند. ? صلح؟ این کار مایه شرمساری من و برادران مسلمانم است و نمی دانیم فردا در برابر رسول خدا (ص) و امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب (ع) چه بگوییم. اصلاً ما به جای شکایت از آقایان لاوروف، پوتین، شی جین پینگ، مکرون و… باید از خود و برادران مسلمان خود شکایت کنیم، چرا این اتفاق می افتد؟ از آنها می خواهیم که در کنار هم و در کنار هم باشند و در راه خدا و رسول خدا (ص) به فکر اتحاد، همدلی، دوستی و هم افزایی باشند. به جای تخریب یکدیگر، به فکر ایجاد و ایجاد اتحاد، صندوق و سازمان منطقه ای برای امنیت و برادری و توسعه کشورهای غرب آسیا باشیم تا بتوانیم قوی باشیم و قوی بمانیم.

اینکه کشورهای منطقه غرب آسیا به معنای لغوی توسعه یافته هستند و شاخص های توسعه آنها معیار ارزیابی سایر کشورهای خارج از منطقه است، چه اشکالی دارد؟ بیایید از همین انعطاف برای دراز کردن و عشق ورزیدن و دیدن قلبمان استفاده کنیم. چه اتفاقی خواهد افتاد قطعا از این طریق پاسخ سریع تری دریافت خواهیم کرد. سال هاست که شهروندان غربی می گویند ایران عامل بی ثباتی است و به خاطر همین شعار دروغین، صدها میلیارد دلار سلاح و مهمات به اعراب می فروشند تا از خود دفاع کنند. بدانید که آن سلاح ها نمی تواند عامل اصلی دفاع شما باشد، بلکه فکر و اراده و قلب ملت های شما که به دین خدا به یکدیگر نزدیک هستند و عامل پیروزی است. حتماً دیده اید که همه تلاش ها برای نابودی دو ملت ایران و عراق بود، اما بعد از جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، مردم مسلمان عراق و ایران نزدیک به دو میلیون شهید، شهید و آزاده چگونه بودند؟ با یکدیگر شما می بینید که عرب ها، خارجی ها، عراقی ها و ایرانی ها چگونه یکدیگر را تحت فشار تبلیغاتی دوست دارند. دلیلش خیلی ساده و روشن است و دلیلش اسلام است و محبت جلب رضایت خداوند است، در اینجا توجه شما را به آیه 103 سوره عمران که وضعیت کنونی منطقه را بیان می کند جلب می کنم: و مواظب خود باشید. به رنگ خدا اهمیت ندهید، نیکی خدا را به یاد آورید، حتی اگر دشمن هم بودید، بین دلهایتان بود، پس به برکت برادری بیدار شدید و از گودال آتش جان سالم به در بردید. چیزهایی را بگویید که خداوند آیات خدا را که شما را راهنمایی می کند به شما نشان دهد. باور کنید شما با این سلاح ها و حمایت های سیاسی غیرمسلمانان پیروز میدان نیستید، بلکه پیروز میدان، ایمان و اراده و دل های مومنان در کشورهای اسلامی است. به برادران مسلمانم می گویم که راهبرد و چشم انداز ایران در منطقه خلیج فارس و غرب آسیا «علی الکفار رحمه بینهم» است و کشورهای منطقه باید مطمئن باشند که جمهوری اسلامی ایران مانند برادر بزرگ خود ادامه خواهد داد. بعد از استقلال شناختیم و گفتیم و باز هم می گوییم که مرزهای آنها پناهگاه ماست و مثل شیر در کنارشان هستیم و به فکر آنها هستیم. همانطور که با خون بهترین جوانانمان ساختمان و پرچم دولت داعش را که خطر بسیار خطرناکی برای همه مسلمانان به ویژه شما بود تخریب کردیم و از تجزیه عراق و سوریه و دسترسی به کشورهای شما جلوگیری کردیم. و حكومت شما هستيد و مطمئن باشيد كه دشمن دشمني است كه سالها ما را كشت و ما را از هم جدا كرد و خون مسلمانان را ريخت و در تجربه تاريخ ثابت شده است كه دشمنان ما هرگز علاقه‌اي نداشتند. در میان ما باقی می ماند اما ما به هزار و یک دلیل یک ملت هستیم و برادر هستیم و برادر خواهیم بود. «فت تقوا الله و الصالحوا ذات بن کوم» از توجه شما متشکرم.

دوشنبه 5 تیر 1402

دکمه بازگشت به بالا