عدم شناسایی هارد دوم در ویندوز

اگر Windows نمی تواند دیسک سخت را ببیند چه باید کرد؟

برای ریکاوری اطلاعات هارد اکسترنال ابتدا باید با مفهوم هارد دیسک آشنا شوید. از دیسک سخت یا “هارد دیسک” که با نام HDD نیز شناخته می شود، برای ذخیره داده استفاده می شود. تمام پرونده های رایانه در اینجا قرار دارند (فقط استثناهای جزئی وجود دارد). این شامل ویندوز10 همراه با تمام اطلاعات است. بنابراین اگر هارد دیسک نمایش داده نشود، اطلاعات مربوط به آن نیز در دسترس نخواهد بود.

تشخیص HDD

اگر سیستم هارد دیسک را تشخیص ندهد ، لازم است دلیل آن را مشخص کنید.

بفهمید که این مشکل در خود دیسک سخت است یا در سیستم عامل.

لازم است هارد دیسک را به واحد سیستم متصل کنید. اگر دستگاه با موفقیت شناسایی شود، ممکن است مشکلی در وجود داشته باشد ، در غیر این صورت هارد دیسک معیوب است.

کار با نرم افزار

اگر پس از به روزرسانی ویندوز 7 / 8.1 به ویندوز 10 ، سیستم عامل دیگر شاهد مشاهده نسخه دوم نیست ، سپس در زیر بهترین اقدامات برای رفع مشکل ذکر شده است. اگر کاربر تنظیم کرده باشد ، این دستورالعمل نیز کمک خواهد کرد HDD یا SSD ، اما فقط BIOS آن را می بیند و کاوشگر سیستم عامل را نمایش نمی دهد. اگر BIOS آن را نشان ندهد ، لازم است صحت اتصال تجهیزات تجزیه و تحلیل شود.

هارد دوم را به درستی “روشن” کنید

لازم است با فشار دادن کلیدهای + R برای تماس با منوی Run ، diskmgmt.msc را تایپ کنید. سپس Enter را فشار دهید. برنامه Windows 10 Disk Management شروع می شود. در پایین پنجره منطقه ای وجود دارد که دیسک ها در آن لیست شده اند ، اطلاعات زیر را در مورد آنها بخوانید:

  1. “هیچ داده ای وجود ندارد. مقداردهی اولیه نشده است – اگر دیسک سخت فیزیکی یا SSD نمایش داده نشود ، این نوشته خواهد شد.
  2. آیا قسمتهایی روی دیسک وجود دارد که “تخصیص نیافته” نوشته شده است – این در صورتی است که هیچ پارتیشن در یک فضای تقسیم شده وجود نداشته باشد.
  3. در صورت عدم وجود موارد فوق ، پارتیشن RAW و پارتیشن های NTFS یا FAT32 نمایش داده می شوند ، در ویندوز قابل مشاهده نیستند و حروف جلویی اختصاص داده نمی شود. لازم است روی آن کلیک کنید ماوس را فشار داده و روی “Format” (در صورت RAW) یا “Assign name” کلیک کنید.
  4. بر روی نام منطقه کلیک راست کرده و “مقداردهی اولیه” را کلیک کنید.

در منوی ظاهر شده ، ساختار پارتیشن – MBR (در ویندوز 7) یا GPT (GUID) را تعریف کنید. برای ویندوز 10 ، GPT بهتر است.

در مرحله بعدی ، باید روی قسمت تخصیص داده نشده راست کلیک کنید ، مورد “ایجاد حجم ساده” را انتخاب کنید.
پيگيري كردن ایجاد حجم: یک حرف را انتخاب کنید ، تعریف کنید (NTFS بهتر است) و تعداد گیگابایت فضا. اگر مشخص نکنید که چند گیگابایت وجود خواهد داشت ، پس از آن فضای مجزا را اشغال می کند. پس از انجام این مراحل ، درایو دوم در ویندوز 10 ظاهر می شود ، آماده استفاده است. بازگرداندن فایلهای پاک شده از فلش نیز در مقاله های قبلی گفته شده است. آنرا نیز مطالعه کنید.

با استفاده از خط فرمان دیسک دوم قابل مشاهده است

این گزینه فقط برای اطلاع رسانی ارائه شده و توصیه نمی شود. اگر بعد از انجام مراحل بالا نتیجه مثبتی کسب نکردید و اگر اصل مراحل زیر را نمی دانید ، استفاده از آنها اکیداً توصیه نمی شود.

لازم است که یک خط فرمان با امتیازات مدیر نمایش داده شود ، سپس دستورات زیر را به ترتیب وارد کنید:

آن را روی یک ورق کاغذ بنویسید یا شماره دیسک نمایش داده نشده را بخاطر بسپارید (از این پس – X). با فشار دادن کلید Enter ، دستور disk X را انتخاب کنید.

اگر هارد دیسک دوم قابل مشاهده نیست ، از دستورات زیر استفاده کنید. احتیاط! پرونده ها پاک می شوند! در صورت نیاز به ذخیره فایل ها در یک پارتیشن که نمایش داده نمی شود ، نمی توانید اقدامات فوق را انجام دهید. بنابراین ، ما به ترتیب دستورات را در کنسول وارد می کنیم:

  1. تمیز (همه پرونده ها را حذف می کند) ؛
  2. ایجاد پارتیشن اولیه (در صورت نیاز به چندین پارتیشن ، امکان تنظیم اندازه \u003d S ، اندازه منطقه در مگابایت وجود دارد) ؛
  3. قالب fs \u003d ntfs سریع
  4. اختصاص حرف \u003d D (تجویز – D).

از طریق شما می توانید عملیات پیچیده تری انجام دهید ، اما توصیه می شود فقط در صورت داشتن دانش لازم در این زمینه ، از آن استفاده کنید. همچنین ، قبل از انجام این کار ، باید اطلاعات لازم را از قبل ذخیره کنید.

روش جایگزین برای داخلی استفاده از برنامه های ویژه برای بازیابی پارتیشن ها است.

کاربران از رسانه های خارجی برای ذخیره اطلاعات مهم استفاده می کنند. معمولاً این یک کارت فلش است که داده های لازم در آن ذخیره می شود. نقطه ضعف این گزینه حافظه محدودی است که رسانه ها دارند. بنابراین ، بسیاری از کاربران ترجیح می دهند از مورد دوم استفاده کنند.

با این حال ، یک مشکل دیگر در اینجا بوجود می آید: ویندوز هارد دیسک دوم را نمی بیند. در مواجهه با چنین شرایطی ، برای حمل رایانه عجله نکنید و یا از چنین امری خودداری کنید ذخیره اطلاعات مشکل به خودی خود کاملا قابل حل است ، فقط باید به سیستم کمک کنید تا هارد دیسک دوم را پیدا کند. و ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه هارد دیسک خود را قابل مشاهده کنید.

این اتفاق می افتد که سیستم دومین هارد دیسک را نمی بیند – بیایید بفهمیم در چنین شرایطی چه کاری باید انجام دهیم

علل اصلی و راه حل های احتمالی

وضعیتی که رایانه هارد دوم را نمی بیند ، معمولاً پس از نصب مجدد یا به روزرسانی سیستم رخ می دهد. دلیل آن ممکن است در خرابی نرم افزار یا آسیب مکانیکی باشد. بیایید شرایط را با مثالهای خاص تحلیل کنیم.

  • اگر 7 قابل مشاهده نباشد ، ممکن است کانال پورت اتصال در BIOS غیرفعال باشد. برای بررسی ، به BIOS رفته و وضعیت پورت ها را بررسی کنید. حالت فعال سازی برای SATA و USB Enablele تعیین شده است.
  • هارد دیسک اختصاص داده نشده است ، بنابراین برای سیستم عامل قابل مشاهده نیست. برای انجام این عمل ، برنامه Acronis Disc Director را بارگیری کنید. اگر نمی خواهید نرم افزار شخص ثالث را در رایانه خود نصب کنید ، می توانید پارتیشن ها را توسط … هنگام تقسیم ، دیسک ها را با هم مخلوط نکنید.
  • خطای سیستم. مشکل ناشی از است ، برای رفع آن ، باید درایورها را به روز کنید.
  • BIOS به دلیل مشکلات فنی هنگام اتصال ، هارد دیسک جدید را مشاهده نمی کند. دلایل آن در کابل اتصال یا مخاطبین نهفته است. در این حالت ، دیسک کار نمی کند ، این به دلیل عدم وجود صدای مشخص در حال چرخش تعیین می شود. اگر هارد دیسک در حال چرخش است ، اما صدای نادرست یا ضربه ای غیرفعال دارد ، رسانه آسیب می بیند. یک راه حل در این موارد جایگزینی عنصر آسیب دیده است.
  • BIOS هارد را می بیند ، اما سیستم نمی بیند. اگر هنگام بوت شدن سیستم پیام Operating system not found بر روی مانیتور ظاهر شود ، مشکل در اولویت بندی نادرست بارگذاری رسانه است. برای عیب یابی ، باید بوت را دوباره پیکربندی کنید.
  • ویندوز 7 نمی بیند هنگامی که سیستم بیش از حد بارگیری می شود. دلایل آن در تعداد زیادی دستگاه خارجی متصل به درگاه ها است. برای از بین بردن آن ، باید همه موارد غیرضروری را از کامپیوتر جدا کرده و پس از بوت شدن سیستم ، HDD خارجی را متصل کنید.

با فهمیدن دلایلی که رایانه هارد دوم را نمی بیند ، راه حل های دیگری برای حل این مشکل در نظر بگیرید.

چگونه می توان دیسک دوم را در سیستم “ثبت” کرد؟

اگر رایانه دیسک سخت را متوقف کرد ، برنامه مدیریت رسانه داخلی به شما کمک می کند. این ابزار در محصولات مایکروسافت از “هفت” و بالاتر وجود دارد. با فشردن همزمان کلیدهای R + Win می توانید به بخشی که مورد نظر شماست برسید. این دستور یک کادر محاوره ای را باز می کند که در آن دستور Discmgmt.msc وارد می شود. پس از ورود ، کلید اقدام (Enter) را فشار دهید.

با این کار بخشی برای مدیریت رسانه های دیجیتال باز می شود. در پنجره باز شده باید به نکات زیر توجه کنید.

  1. کمبود اطلاعات رسانه ای. این نشان می دهد که دیسک نیاز به مقداردهی اولیه دارد.
  2. بخش های رسانه ای به عنوان تخصیص نیافته مشخص شده اند.
  3. کمبود کامل اطلاعات در مورد هارد دیسک ، اما یک بخش RAW وجود دارد. این نشان می دهد که به حامل یک تعیین نامه اختصاص داده نشده است ، بنابراین هادی آن را نمی بیند.

حرف صحیح درایو را بررسی کنید

اگر HDD خارجی راه اندازی نشده است ، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • روی رسانه غیر قابل نمایش کلیک راست کنید. منویی ظاهر می شود که در آن شما باید پارتیشن را برای مقداردهی اولیه هارد دیسک انتخاب کنید. این سیستم ساختارهای پارتیشن را ارائه می دهد و دو گزینه را ارائه می دهد: MBR / GPT. لطفا توجه داشته باشید که “هفت” می تواند حق انتخاب را از کاربر سلب کند. بر این اساس ، گزینه های ساختار فوق ظاهر نمی شوند.

دستورالعمل ها را دنبال کنید

مهم! انتخاب ساختار پارتیشن به سیستم عامل و قابلیت های سخت افزاری بستگی دارد. گزینه GPT برای ویندوز 8/10 مناسب است ، مشروط بر اینکه روی سخت افزار مدرن نصب شده باشد. نسخه MBR برای “هفت” یا نسخه های بعدی نرم افزار نصب شده در رایانه های قدیمی استفاده می شود. اگر از قابلیت های رایانه خود مطمئن نیستید ، MBR را انتخاب کنید.

پس از مراحل اولیه ، رسانه به عنوان تخصیص نیافته نمایش داده می شود. برای برطرف کردن وضعیت ، بر روی قسمت اختصاص نیا کلیک راست کنید ، در منوی ظاهر شده ، مورد ایجاد را انتخاب کنید .
سپس ، به دنبال دستورالعمل های موجود در جادوگر راه اندازی ، به درایو یک حرف درایو اختصاص داده می شود و سیستم توزیع پرونده انتخاب می شود. در اینجا توصیه می کنیم اولویت را به سیستم NTFS بدهید.

لطفا توجه داشته باشید که بخش می تواند کل فضای آزاد رسانه ها را اشغال کند. در این حالت ، شما باید اندازه پارتیشن ها را خودتان انتخاب کنید. برای انجام این کار ، باید اندازه پارتیشن دلخواه را تعیین کنید ، به شرط آنکه از حافظه کل کمتر باشد. تکرار اقدامات به تعداد بخشهای مورد نیاز بستگی دارد.

پس از اتمام مراحل فوق، در صورت نمایش نشدن هارد دوم مشکل برطرف می شود.

با استفاده از خط فرمان

اگر سیستم هارد دوم را نمی بیند ، می توانید با استفاده از خط فرمان مشکل را برطرف کنید. این روش مناسب است در صورتی که دیسک فیزیکی دارای گسترش پارتیشن پویا نباشد.

مشاوره اگر کمی درباره نحوه کارکرد رایانه فکر می کنید ، خط فرمان برای شما مناسب نیست. چنین مداخله ای بنیادی در سیستم عامل می تواند خرابی سیستم را تحریک کند.

خط فرمان (R + Win) را باز کنید. در پنجره ظاهر شده ، دستورات: discpart و list disc را وارد کنید. توجه داشته باشید که دستورات به ترتیب نشان داده شده در اینجا وارد می شوند. اولین دستور زمانی استفاده می شود که دیسک سخت در BIOS نمایش داده نشود.

دوم این است که اگر یک یا چند بخش به صورت تخصیص نیافته نمایش داده شوند. ما نام حروف رسانه را به یاد می آوریم که در سیستم نمایش داده نمی شود. سپس دستور اضافی دیسک A. را وارد می کنیم. توجه داشته باشید که کاراکتر A مخفف “invisible” media است. در مورد ما ، این حرف با مقدار حرفی که به درایو خارجی اختصاص داده اید جایگزین می شود.

  • تمیز. دستور مشخص شده تمام اطلاعات موجود در هارد دیسک را حذف می کند.
  • پارتیشن اولیه ایجاد کنید. در صورت نیاز به تقسیم رسانه به بخش ، این دستور اندازه پارتیشن ها را تعیین می کند.
  • قالب FS \u003d NTFS سریع. در صورت نیاز به قالب بندی سریع رسانه های متحرک ، معرفی می شود.
  • اختصاص نامه \u003d A. این دستور یک شاخص حرف را به دیسک سخت خارجی اختصاص می دهد. به جای حرف A ، از هر کاراکتر برای نشان دادن رسانه استفاده کنید.
  • خروج خروج از پنجره خط فرمان و ذخیره نتایج.

شایان ذکر است که وقتی دیسک پس از نصب ویندوز ناپدید شد ، یعنی از رسانه قبلا استفاده شده بود ، و اطلاعات مهمی در مورد آن وجود داشت، نیازی به استفاده از دستورات فوق نیست. این تضمین می شود که منجر به از دست رفتن اطلاعات می شود. در این حالت، توصیه می کنیم نام رسانه را تغییر دهید و از برنامه های بازیابی پارتیشن استفاده کنید. روشهای ارائه شده در اینجا تنها روشها نیستند، اما حتی بدون داشتن مهارت و دانش خاص نیز می توان از آنها در خانه استفاده کرد.

یکی از مشکلات نادر، اما بسیار ناخوشایند هنگام نصب یک سیستم عامل ، عدم توانایی در تعیین است برنامه نصب اغلب، اگر ، کاربران به سادگی نمی دانند که چه باید بکنند و ریشه های این مشکل را در کجا جستجو کنند. معمولاً این س arال مطرح می شود – آیا او می تواند چه کاری انجام دهد؟ ما می خواهیم بلافاصله بگوییم که همه چیز همیشه خیلی جدی نیست و ، به طور معمول ، این وضعیت قابل حل است و با حداقل مهارت های رایانه ای می توانید به تنهایی از پس آن بر بیایید. بنابراین ، چرا ویندوز 7 هنگام نصب هارد دیسک را نمی بیند؟

عدم اتصال هارد دیسک

دلیل اول ممکن است این باشد که هارد دیسک به کامپیوتر متصل نیست. شاید قبل از نصب ، کاربر به دلایلی برق هارد دیسک را خاموش کرده و به سادگی فراموش کرده است که آن را دوباره به برق وصل کند ، یا اینکه دوشاخه به طور کامل وارد اتصال نمی شود. این نسخه ، البته پیش پا افتاده است ، اما هرگز نباید عامل انسانی را تخفیف دهید. بنابراین ، اول از همه ، ارزش بررسی درستی و قابلیت اطمینان کابل های اتصال از طریق است و منبع تغذیه هارد دیسک.

خرابی دیسک سخت

دلیل دوم خرابی درایو است. اگر به این گزینه بروید می توانید این گزینه را تأیید یا رد کنید (با فشار دادن کلیدهای Del ، F1 ، F2 یا کلیدهای دیگر – به مادربرد خاصی بستگی دارد) و ببینید آیا دیسک سخت در آنجا تشخیص داده شده است یا خیر. اگر هارددیسک مورد نظر در لیست درایوهای متصل نیست ، به احتمال زیاد کار نمی کند. اگر در BIOS هستید ، اما برنامه راه اندازی ویندوز آن را نمی بیند ، پس باید به روش های دیگر حل مشکل بروید.

درگیری سخت افزاری

دلیل سوم درگیری سخت افزاری در سمت مادربرد است. در این مورد هنگام نصب ویندوز 7 دیسک سخت را نمی بیند و راننده می خواهد برای رفع چنین خطایی ، باید درایورهای SATA / RAID را برای مادربرد در رایانه دیگری بارگیری کنید (بر این اساس ، نام دقیق مدل آن را آموخته اید) و آنها را در رسانه ای که در آن قرار دارد بنویسید … پس از آن ، در پنجره نصب سیستم عامل ، هنگامی که پنجره انتخاب هارد دیسک ظاهر می شود (که البته در آن نمایش داده نمی شود) ، باید روی پیوند کلیک کنید دانلود و مسیر راننده SATA / RAID را مشخص کنید.

درایور نصب خواهد شد ، پس از آن نصب کننده می تواند هارد دیسک را تشخیص دهد.

مشکل مشابه را می توان با روشی کمی متفاوت اصلاح کرد: درایور را بر روی یک فلاپی دیسک یا درایو فلش USB بنویسید ، درایو را در درایو مناسب وارد کرده و F6 را هنگام نصب سیستم عامل فشار دهید. سپس نصب کننده بدون هیچ مشکلی دیسک سخت را مشاهده می کند.
همچنین می توانید از غیررسمی استفاده کنید با درایورها و برنامه های یکپارچه چنین مجموعه ای به طور مستقل تمام درایورهای لازم را بارگیری می کند و هنگام نصب سیستم عامل ، دیسک سخت را تشخیص می دهد.

اتصال در حالت AHCI

دلیل چهارم این است که هارد دیسک به آن متصل است … به همین دلیل در برخی موارد ، کامپیوتر هنگام نصب ویندوز 7 دیسک سخت را نمی بیند. برای رفع این وضعیت، باید BIOS را وارد کنید (با فشار دادن دکمه های Del ، F1 ، F2 یا کلید دیگری) و به بخش مربوط به مدیریت درایوها بروید. در آنجا باید منویی را پیدا کنید که به شما امکان تغییر حالت اتصال هارد دیسک را بدهد – این می تواند به عنوان مثال تنظیمات SATA As ، SATA Mode ، AHCI Mode و غیره باشد. در اینجا باید حالت را از AHCI به حالت موجود دیگر تغییر دهید و سپس رایانه خود را دوباره راه اندازی کنید.

اگر همه کارها به درستی انجام شده باشد، نصب کننده دیسک سخت را شناسایی کرده و می تواند سیستم عامل را نصب کند. مشکلی که کاربر با آن روبرو است اگر هنگام نصب ویندوز 7 دیسک سخت را نمی بیند، در بیشتر موارد به اندازه کافی آسان قابل حل… پس از اصلاح آن با روش های فوق، می توانید با نصب بیشتر سیستم عامل ادامه دهید.

ضمناً اگر می خواهید سیستم را از روی دیسک نصب نکنید بلکه با آن نصب کنید، سپس پیشنهاد می کنیم مقاله را بخوانید. این مقاله 3 را پوشش می دهد برای این اهداف ، و همچنین روند ایجاد یک درایو فلش USB قابل بوت را نشان داد.

مهم نیست که شما برای اولین بار ویندوز 7 را نصب می کنید یا قبلاً بارها آن را انجام داده اید ، گاهی اوقات شرایطی باعث خرابی سیستم می شود که مانع از ادامه روند نصب می شود. بنابراین ، به عنوان مثال ، یک روز ممکن است متوجه شوید که هنگام انتخاب یک پارتیشن دیسک که می خواهید ویندوز را روی آن نصب کنید ، خواهید دید … هیچ چیز ، حتی یک دیسک در لیست. این خطا به طور تصادفی اتفاق نمی افتد و اگر البته می دانید چطور این کار را انجام دهید ، قابل اصلاح است.

بیایید نگاهی به دلایل از دست رفتن دیسک در هنگام نصب ویندوز 7 بیندازیم و مراحلی را که به رفع همه مشکلات کمک می کند ، در نظر می گیریم.

امروز نگاه خواهیم کرد:

دلایل بروز مشکل

به طور معمول ، مشکل از بین رفتن پارتیشن ها هنگام نصب ویندوز 7 ، برای رایانه ها ، لپ تاپ ها و اولترابوک ها با پردازنده های Intel و AMD مربوط می شود. واقعیت این است که ساخت ویندوز 7 که انتخاب کرده اید ممکن است درایور یکپارچه ای برای کار با سیستم ذخیره سازی Intel RST (برای پردازنده های اینتل) یا SATA / RAID (برای پردازنده های AMD) نداشته باشد. از این رو ، در این حالت ، شما چندین گزینه دارید:

  • بارگذاری 7 با درایورهای لازم ؛
  • ادغام درایور دستی برای پیکربندی Intel RST یا SATA / RAID.

اگر مخالف وب سایت رسمی مایکروسافت هستید – مشکلات شما از کجا می توانید به دنبال ساخت ویندوز 7 باشید. ما به مجامع غیر رسمی پیوند نمی دهیم. اما اگر در نصب با نصب درایورهای گمشده متوقف شدید ، می توانید دستورالعمل های انجام صحیح آن را بخوانید.

اگر رایانه یا لپ تاپ شما دارد پس شما باید بروید توسط این لینک و همان درایور را بارگیری کنید.

برای دارندگان دستگاه های دارای یک عبارت کلیدی را در هر موتور جستجو بنویسید « درایور SATA / RAID * مدل لپ تاپ یا مادربرد *» ، سپس پیوند مربوطه را دنبال کرده و درایور را بارگیری کنید.

نصب درایور

پس از بارگیری درایور با موفقیت ، باید آن را از حالت فشرده خارج کنید … اگر از دیسک استفاده می کنید برای ، سپس بایگانی را با درایور روی یک درایو فلش USB باز کنید ، سپس آن را به لپ تاپ متصل می کنید (توصیه می شود این کار را حتی قبل از شروع دستگاه انجام دهید ، زیرا در غیر این صورت احتمال شناخته نشدن درایو فلش وجود دارد).

از اول شروع کن 7 و وقتی به پنجره انتخاب بخش رسیدید ، روی دکمه کلیک کنید.

در پنجره پوشه ها را مرور کنید مسیر درایور را مشخص کنید (باید مسیر درایو فلش را مشخص کنید). سپس فشار دهید خوب.

وقتی درایور نصب شد ، همه پارتیشن های موجود دوباره در لیست ظاهر می شوند ، پس از آن می توانید نصب ویندوز 7 را ادامه دهید.

نتیجه

با جمع بندی این موضوع ، می توان گفت که فرآیند رفع این مشکل بسیار ساده است. نکته اصلی در اینجا بارگیری است ، بنابراین در این مرحله بسیار مراقب باشید. در غیر این صورت ، ما همیشه آماده ایم تا در صورت داشتن هر گونه سوال یا مشکل به شما کمک کنیم. در صورت تمایل می توانید در نظرات خود از ما مشاوره بگیرید ، و ما قطعاً به شما کمک خواهیم کرد.

ویندوز هارد را نمی بیند – چه کاری باید انجام شود؟

دیسک سخت “eng. درایو دیسک سخت ، HDD ”یکی از قابل اطمینان ترین و سریع ترین دستگاه های ذخیره سازی است. اگر امکان استفاده از آن وجود نداشته باشد ، می توانیم ترابایت داده را از یک رایانه به رایانه دیگر انتقال دهیم. … اما ، مانند هر دستگاه دیگری ، برخی از مشکلات ممکن است درایو دیسک سخت باشد. اگر ویندوز هارد را نمی بیند چه باید کرد. سعی خواهیم کرد در مقاله خود به این سوال پاسخ دهیم.

توجه داشته باشید!!!

دلایل اینکه سیستم عامل ممکن است هارد دیسک را تشخیص ندهد:

  • دیسک متصل نیست
  • وینچستر در حالت اشتباه است.
  • عدم وجود درایوهای منطقی.
  • خرابی سیستم فایل

بیایید سعی کنیم هر مسئله را تجزیه و تحلیل کنیم و برای آنها راه حلی پیدا کنیم.

1. دیسک به رایانه متصل نیست.

دلیل آن کاملا پیش پا افتاده است ، اما در زندگی اغلب اتفاق می افتد ، دلیل این امر ممکن است این باشد که کابل برق یا کابل Data به طور کامل وارد نشده است.

اتصال صحیح کابل های SATA.

اتصال صحیح کابل های IDE.

2. حالت هارد دیسک به درستی تنظیم نشده است.

هنگام کار و شناسایی یک هارد دیسک در سیستم ، یک حالت کارکرد اشتباه انتخاب شده هارد دیسک می تواند به یک مشکل تبدیل شود. لازم است که جامپر را روی دیسک سخت بخوانید و “Master” را انتخاب کنید ، که اصلی (که سیستم عامل از آن بارگیری می شود) و “Slave” ، روی دیسک انتقال اطلاعات است.

3. عدم وجود درایوهای منطقی.

در مواردی که هارد دیسک جدیدی متصل شده باشد ، ممکن است به هیچ وجه پارتیشن نداشته باشد ، اما به راحتی فضای خالی خواهد داشت. در این حالت ، در BIOS و “Device Manager” ما “پیچ” را به عنوان یک دستگاه مشاهده خواهیم کرد ، اما نمی توانیم چیزی را در آن ذخیره کنیم.

برنامه هایی مانند Partition Magic و Acronis Disc Director به ما در حل این مشکل کمک می کنند. این برنامه ها به شما امکان می دهد یک پارتیشن هارد دیسک ایجاد ، حذف و تغییر اندازه دهید. آنالوگ این برنامه ها در محیط سیستم عامل ویندوز 7 و بالاتر ، ابزار “Disk Management” به عنوان بخشی از برنامه های مدیریت رایانه است.

به عنوان مثال، بیایید سعی کنیم با استفاده از Acronis Disk Director یک پارتیشن روی دیسک سخت ایجاد کنیم

با شروع برنامه ، پنجره ای را می بینیم که در سمت راست آن قرار دارد و در عملیات چپ که می توانیم با آنها انجام دهیم.

بیایید هارددیسک را که می خواهیم روی آن عملیات انجام دهیم ، انتخاب کنیم و سعی کنیم یک حجم منطقی با اندازه مورد نیاز خود ایجاد کنیم. برای این کار ، فضای تخصیص نیافته را انتخاب کرده و روی “ایجاد حجم” کلیک کنید.

“جادوگر ایجاد جلد” راه اندازی شد. دو مرحله برای ایجاد یک دیسک محلی به ما پیشنهاد می دهد که در آن به موارد زیر احتیاج خواهیم داشت:

نوع صدا را برای ایجاد انتخاب کنید.

فضای تخصیص نیافته را برای ایجاد صدا انتخاب کنید

اندازه حجم ایجاد شده را مشخص کنید

پس از اتمام این مراحل ، روی “پایان” کلیک کنید و در پنجره اصلی برنامه می توانیم ببینیم که بخشهای ما بعد از ایجاد چگونه ظاهر می شوند. برای ایجاد بخش ما ، روی “اعمال عملیات معلق” کلیک کنید.

4. بازیابی سیستم فایل هارد دیسک.

“خرابی” سیستم فایل روی هارد دیسک یکی از سخت ترین خطاهای نرم افزاری است. علت وقوع می تواند حمل و نقل نادرست هنگام انتقال دیسک سخت یا ربات بدافزار باشد. اما هنوز جای بهبودی وجود دارد. ابزار استاندارد در خانواده در این امر به کمک ما می آید. ویندوز – CHKDSK (دیسک بررسی دیسک). وظیفه این برنامه بررسی دیسک ما از نظر خطا و رفع آنها است.

برای اجرای این ابزار ، باید دستور زیر را در پنجره “run” بنویسید: chkdsk c: / f ، جایی که C: درایو مورد بررسی است. در همان زمان، این برنامه به ما یادآوری می کند که بررسی فقط با یک پارتیشن استفاده نشده امکان پذیر است و آن را در راه اندازی مجدد بعدی انجام می دهد.

منبع: چگونه هارد اکسترنال را ریکاوری کنیم

دکمه بازگشت به بالا