آموزش نصب ویندوز 10 روی لپ تاپ توشیبا
وظایف و عملکردهای بایوس لپ تاپ توشیبا
هنگام خرید لپ تاپ با کیفیت، عملکرد ویندوز نقش مهمی را ایفا میکند. همانطور که گفته شد بایوس وظایف متعددی در سیستم برعهده دارد. راه اندازی سیستم به عهده این قطعه کوچک اما مهم است. به طور کلی اگر بخواهیم وظایف بایوس لپ تاپ توشیبا را بشناسیم باید فهرست زیر را مورد توجه قرار دهیم:
- بارگذاري كنترلر وقفه و درايور سیستم
- کنترل تنظیمات مربوط به سیستم لپ تاپ
- شناسایی دیوایس ها و فایل های Booting در سیستم عامل
- شروع توالی بوت استارت در لپ تاپ توشیبا
- انجام خودکار تست (POST) در سیستم عامل
- برسی CMOS Setup جهت تنظیمات شخصی و سفارشی
به نقل از سایت کالاوما وورد به بایوس لپ تاپ بسیار راحت بوده و شما می توانید تمامی اطلاعات بایوس را با زدن یک کلید ببینید. برای این کار کافی است پس از روشن کردن لپ تاپ، بعد از اینگه لوگوی توشیبا نمایش داده شد، کلید F2 را چندبار پشت سر هم بزنید. با این کار یک صفحه آبی ظاهر می شود که همان محیط بایوس لپ تاپ توشیبا است. البته در برخی از مدل ها نیز به جای کلید F2 باید چندبار کلید Del را فشار دهید. پس از ورود به محیط بایوس می توانید برخی از تنظیمات از جمله تنظیمات مربوط به بوت سیستم را تغییر دهید.
مشکلات بایوس لپ تاپ توشیبا
بایوس مدیریت و کنترل بخش های مختلف دستگاه را بر عهده دارد. با این حال این بخش از لپ تاپ ممکن است با مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری مواجه شود. مهمترین مشکلاتی که نشان دهنده اختلال در بایوس لپ تاپ است شامل: ، بوت نشدن سیستم، عدم ورود به محیط بایوس، نصب نشدن ویندوز، تصویر نداشتن لپ تاپ، کار نکردن پورت های ورودی و خروجی سیستم، دیر بالا آمدن سیستم و ری استارت شدن مداوم لپ تاپ می شود.
رفع مشکلات بایوس لپ تاپ Toshiba
در صورتی که لپ تاپ شما با مشکلات فوق مواجه شود باید نسبت به تعمیر بایوس اقدام کنید. در این زمینه دو اقدام نرم افزاری و سخت افزاری برای رفع مشکلات بایوس انجام می گیرد. اولین روش، بروزرسانی بایوس است. برای آپدیت کردن بایوس باید به وب سایت رسمی توشیبا بروید و آخرین نسخه آن را دانلود کنید. پس از نصب و اجرا، سیستم به صورت اتوماتیک فرآیند بروزرسانی را انجام می دهد.
پروگرام کردن بایوس لپ تاپ توشیبا، راهکار دوم برای رفع مشکلات آن است. این کار توسط کارشناسان فنی تعمیر لپ تاپ توشیبا انجام می شود و در آن IC بایوس از مادربرد جدا شده و با استفاده از دستگاه پروگرامر و نرم افزار مخصوص به خود، مجدداً بایوس دستگاه برنامه ریزی شده و کدهای جدیدی برای آن تعریف می شوند.
نمایندگی تعمیر لپ تاپ توشیبا
سوألات و مشکلات خود را در خصوص بایوس یا دیگر قسمت های لپ تاپ با کارشناسان خبره نمایندگی تعمیر لپ تاپ توشیبا در میان بگذارید. آنها مناسب ترین راهکار را برای رفع مشکلات شما ارائه می کنند. به دلیل در اختیار داشتن تجهیزات پیشرفته، که نمونه آنها در کمتر مرکز تعمیراتی پیدا می شود، قادر است مشکلات دستگاه را در کمترین زمان ممکن شناسایی و برطرف کند.
تکنسین های مرکز کالاوما، از میان مهندسینی برگزیده شده اند که علاوه بر دانش تخصصی خود، از تجربه بالا در حوزه تعمیرات برخوردار گشته اند. با این وصف، شما می توانید دستگاه خود را با خیالی آسوده به نمایندگی تعمیر لپ تاپ توشیبا بسپارید و دستگاهی سالم با همان کیفیت اولیه تحویل بگیرید.
نحوه نصب و استفاده از ویندوز 10
نصب ویندوز 10 و اقدامات لازم پس آن یکی از چالش های امروزی در دنیای دیجیتال است چرا که با گسترش روزافزون تکنولوژی برخی موارد هچون آشنایی با برای فعالان دنیای دیجیتال الزامیست. نحوه نصب ویندوز 10 کار بسیار ساده ایست اما باید با روش بوت كردن كامپيوتر برای نصب ویندوز 10 نیز آشنا شوید سپس در خصوص نصب و راه اندازی ویندوز 10 روی کامپیوتر یا لپتاپ خود اقدام نمایید. مساله مهم بعدی نحوه نصب ویندوز و منبع نصب ویندوز می باشد که برای کاربران زیادی سوال برانگیز بوده است.
نصب ویندوز به چند روش مختلف از جمله نصب ویندوز با فلش یا سیدی و نصب ویندوز روی ماشین مجازی صورت می گیرد. در این آموزش از به نحوه نصب ویندوز از روی سیدی و فلش می پردازیم. دقت کنید که روش نصب ویندوز از روی سیدی با نصب ویندوز از روی فلش یکسان است و تنها تفاوت آن در بوت ویندوز می باشد که در ادامه به شرح این موضوع می پردازیم. اگر شما هم می پرسید که چگونه ویندوز عوض کنیم و به دنبال آموزش نصب ویندوز 10 به صورت رایگان هستید تا انتهای این راهنمای تصویری همراه ما باشید. شایان ذکر است که به تازگی نسخه ویندوز 11 نیز منتشر گردیده و در همین راستا آموزش نصب ویندوز 11 نیز برای شما عزیزان تهیه شده است.
این روزها زمزمه هایی از رونمایی نسخه جدید ویندوز یعنی ویندوز 11 به گوش می رسد. ماکروسافت نسخه جدید ویندوز 11 را عرضه نموده و از قابلیت های جدید ویندوز سخن گفته که بسیار جذاب و کاربردی هستند…بعد از گذشت چندین سال از ارائه ویندوز 10 همه کاربرانی که از سیستم عامل ویندوز استفاده می کردند مایل هستند برای یک بار هم که شده تجربه استفاده از نسخه 10 ویندوز را داشته باشند. برای استفاده از ویندوز 10 لازم است آن را روی سیستم کامپیوتری یا ماشین مجازی خود نصب کنید.
بنابراین در این آموزش قصد داریم به نحوه نصب ویندوز 10 روی لپ تاپ یا کامپیوتر بپردازیم بدین ترتیب می توانید نحوه نصب و استفاده از ویندوز 10 آشنا شوید. قبل از تعویض ویندوز باید پیش نیازهای لازم را بررسی کنید و ببینید آیا سیستم شما قابلیت نصب ویندوز 10 را دارد یا خیر؟ البته پیش نیازهای لازم برای نصب ویندوز 10 نسخه 32 بیتی و 64 بیتی متفاوت است. در این خصوص می بایست اقدامات زیر صورت گیرد:
- گام اول: در گام اول پیش نیازهای مربوط به نصب و راه اندازی ویندوز 10 را روی سیستم کامپیوتری یا لپتاپ خود بررسی کنید.
- گام دوم: منبع نصب ویندوز (سیدی یا فلش) را تهیه کنید.
- گام سوم: مطابق با راهنمای آموزشی مراحل نصب ویندوز را دنبال کنید.
۱۸ دلیل برای ارتقا به ویندوز 10
حالا زمان آن رسیده است که کاربران از نسخههای قبلی ویندوز دست بکشند و به ویندوز ۱۰ روی بیاورند. اما چه عواملی ویندوز ۱۰ را تا این اندازه جذاب میسازند؟
طی چند ماه آینده، انتخابی بهجز ارتقا به ویندوز ۱۰ نخواهید داشت و در غیر این صورت از برخی پشتیبانیها و بهروزرسانیهای امنیتی محروم میشوید. کاربر وفادار به ویندوز ۷ نباید از ارتقا بترسد، زیرا ویندوز ۱۰ تفاوت زیادی با این ویندوز نسبتا قدیمی ندارد؛ و براساس تجربهی بسیاری از کاربران استفاده از آن لذتبخش است. قابلیتهایی مثل Windows Hello در صفحهی لاگین (فناوری احراز هویت از طریق چهره، اسکنر اثرانگشت یا عنبیه)، پشتیبانی از صفحهی نمایش لمسی، دسکتاپهای متعدد، دسترسی سریع به File Explorer و حتی مرورگر Edge تجربهی کاربری را بهبود میدهند.
البته برای افرادی که به Windows Media Center وابسته بودند، حذف این قابلیت از ویندوز ۱۰ شاید دلسردکننده باشد و برخی سعی میکنند نرمافزار قدیمی را نصب کنند که با سیستمعامل بهروزشده سازگار نیست.
بهطورکلی ویندوز ۱۰ ازنظر سرعت، امنیت، سهولت رابط کاربری، سازگاری و ابزارهای نرمافزاری پیشرفت زیادی نسبت به نسخههای قبلی ویندوز داشته است. یکی از پیشرفتهای طراحی ویندوز ۱۰، محیط آشنای آن برای کاربران نسخههای ماقبل ویندوز ۸ است که برای مثال میتوان به بازگشت منوی استارت و هماهنگی بیشتر با ماوس و صفحهی کلید اشاره کرد. بااینحال، تمام افرادی که در ویندوزهای ۸ و ۸.۱ از قابلیتهایی مثل عملکرد خوب، پیشرفت امکانات و امنیت محروم بودند میتوانند به ویندوز ۱۰ روی بیاورند.
از زمان انتشار اولیهی ویندوز ۱۰ در سال ۲۰۱۵ تاکنون هفت بهروزرسانی برای آن ارائه شده است که تمام آنها مانند نسخههای مربوط به macOS هیچ هزینهای ندارند. حتی فرایند بهروزرسانی هم بهبود یافته است و میتوان زمان بهروزرسانی را تنظیم کرد و میتوان بهروزرسانی ویندوز را تا مدت دلخواه به تعویق انداخت.
ارتقا به ویندوز ۱۰ تا تابستان ۲۰۱۶ رایگان بود اما امروزه کاربرها باید برای نسخههای جدید هزینهای را پرداخت کنند. قیمت نسخهی خانگی ۱۳۹.۹۹ دلار و نسخهی Pro متمرکز بر کسبوکار ۱۹۹.۹۹ دلار است. علاوه بر این هزینهی اینترنت بسیار پائین میآید.
اگر تا الان ویندوز خود را به ویندوز ۱۰ ارتقا داده باشید، تمام بهروزرسانیهای مربوطه را بهصورت رایگان دریافت خواهید کرد و اگر یک کامپیوتر جدید خریده باشید قطعا سیستمعامل جدید همراهبا آن ارائه خواهد شد. همچنین میتوانید برای هر دو نسخه، نصبکنندههای USB را از فروشگاه فیزیکی مایکروسافت یا وبسایت Microsoft Store خریداری کنید.
ویندوز ۱۰ در اولین راهاندازی بهخوبی پاسخگوی نیازهای کاربران تبلت نبود اما امروز این مشکلات برطرف شدهاند. برای مثال، مرورگر وب اج امکان جابهجایی در تاریخچهی مرور را میدهد و نمای All Apps روی تبلتها را میتوان بهجای نمایش فهرستی در کل صفحهی نمایش جای داد. البته اغلب کاربران ویندوز، از لپتاپ و کامپیوترهای رومیزی استفاده میکنند و ارتقا به ویندوز ۱۰ بهشدت به آنها توصیه میشود.
البته ویندوز ۱۰ از امکاناتی هم برخوردار است که هوادار چندانی ندارند و بنابراین مایکروسافت آنها را پیشنهاد نمیدهد. امکاناتی مثل Windows Media Center، گجتهای دسکتاپ ویندوز ۷ و چند قابلیت جزئی دیگر از اولین نسخهی ویندوز ۱۰ حذف شدند. در جدیدترین بهروزرسانی ویندوز ۱۰، بهروزرسانی می ۲۰۱۹ هم نیمی از بخشهای کمکاربرد باقیمانده حذف شدند.
دلیل اصلی ارتقا در کنار امکانات، برخورداری از پیشرفتهایی است که با هر فناوری جدیدی همراه است؛ تجربهی کار راحت و طراحی بهروزشده در این سیستمعامل برای کاربر تازگی دارد. برخی از مزایایی که در این مقاله ارائه شدهاند در ویندوز ۸.۱ هم وجود دارند؛ اما هدفی اصلی ویندوز ۱۰ ارائهی محیطی آشنا و منحنی یادگیری آسانتری نسبت به ویندوز ۸ است. درنتیجه میتوان ویندوز ۱۰ را بهترین نسخهی ویندوز موجود دانست. در ادامه به ۱۸ دلیل منطقی برای ارتقا به ویندوز ۱۰ اشاره شده است.
۱. سرعت
مواردی مثل راهاندازی ویندوز را در برمیگیرد. اگر قبلا ویندوز ۸ یا ۸.۱ را تست نکردهاید، یکی از بهترین مزایای سیستمعاملهای ویندوز را از دست دادهاید: راهاندازی سریع. ویدئوهای مقایسهای متعددی در مورد سرعت راهاندازی ویندوز ۱۰ در مک بوک نسبت به macOS وجود دارند. البته سرعت سیستمعامل مک بسیار بالا است. ازنظر سرعت، سیستمعاملهای جدیدتر، نسخههای قدیمیتری مثل ویندوز ۷ را پشت سر میگذارند. برای مثال یکی از امکانات این نسخه، DirectX 12 موتوری سهبعدی است که توسعهدهندگان بازی را به سطح جدیدی از عملکرد و سرعت میبرد.
۲. منوی استارت
مدتها بود تعداد زیادی از کاربران جامعهی فناوری خواهان بازگشت منوی استارت بودند که در ویندوز ۸ حذف شده بود. جالبتر از آن وقتی منوی استارت برای اولینبار در ویندوز ۹۵ ظاهر شد، گروهی به تمسخر آن پرداختند. درهرصورت، مایکروسافت باید به نیاز کاربران اهمیت میداد و این قابلیت را مجددا اضافه میکرد؛ با این تفاوت که در این نسخه، ضمیمهای کاشیمانند به آن اضافه شده است که اطلاعات را در کاشیها نمایش میدهد. کاشیها اندازههای متفاوتی دارند؛ برنامههای مهمتر در کاشیهای بزرگتر و برنامههای دیگر در کاشیهای کوچکتر قرار میگیرند.
۳. کورتانا
صحبت با فناوری، قابلیت جذابی است. اگر از Xbox One یا سیری استفاده کرده باشید، متوجه جذابیت تعامل با فناوری میشوید. «Hey Cortana, Play music» یا «take note» از قابلیتهای مبتدی این فناوری هستند. با کورتانا میتوانید کامپیوتر خود را خاموش کنید یا در حالت sleep قرار دهید، این قابلیت پس از یک روز سخت کاری بسیار سودمند است. بالاخره روزی مردم از عدم نیاز به تایپ کردن و کلیک ماوس برای باز کردن برنامهها، صفحات وب یا دریافت اطلاعات قدردانی خواهند کرد.
از قابلیتهای دیگر کورتانا میتوان به یادآورها اشاره کرد که در دستگاههای اندروید و آیفون هم میتوان به آن دسترسی داشت. فرمانهای صوتی تنها قابلیتهای کورتانا نیستند: نوت بوک کورتانا مسیر علایق را حفظ میکند و اطلاعاتی مثل امتیاز تیمهای ورزشی موردعلاقه، وضعیت آبوهوا و حتی شرایط ترافیک مسیر خانه را نمایش میدهد. اگر اسپیکر کورتانا مثل Harman Kardon Invoke داشته باشید میتوانید به کورتانا دستور راهاندازی، خاموش کردن یا بیصدا (mute) کردن کنسول را بدهید. به همین ترتیب میتوانید دستگاههای خانگی هوشمند مثل لامپهای Philips Hue را کنترل کنید.
۴. اپلیکیشنهای یونیورسال
اگر هنوز از ویندوز ۷ استفاده میکنید، با app store آشنا نیستید؛ اما در ویندوز ۱۰ میتوانید به نرمافزارهای ضروری دسترسی پیدا کنید، همچنین میتوانید اپلیکیشنها را بهصورت پنجرهای یا تمام صفحه (فولاسکرین) نمایش دهید. این برنامهها در sandbox-های خود اجرا میشوند بنابراین نسبت به نرمافزارهای قدیمی ویندوزی امنتر هستند. این برنامهها از طریق نمایش اعلانها در Action Center و اشتراکگذاری تعبیهشده با سیستم یکپارچه میشوند؛ برای مثال میتوان تنها با دکمهی استاندارد share، تصویری را از اپلیکیشن تصاویر در اینستاگرام به اشتراک گذاشت.
ویندوز ۱۰ با برنامههای دقیق و با کیفیتتری مانند Photos ،Videos ،Music ،Maps People ،Mail و Calendar همراه است. این برنامهها بهصورت تمام صفحه با استفاده از دسکتاپهای لمسی یا ماوس و ورودی صفحهکلید اجرا میشوند. همچنین بهصورت دورهای برای ارائهی قابلیتهای جدید بهروزرسانی میشوند. Windows Store فقط مختص دانلود برنامه نیست. بلکه میتوانید فیلم، برنامههای تلویزیونی و حتی کامپیوتر Surface یا کنسول Xbox را هم از آن بخرید. مجموعهای از بازیهای کامپیوتری را در اختیار دارید که در صورت لاگین، میتوانید روی هر به اجرای آنها بپردازید.
۵. قابلیت لمسی
امروزه تقریبا تمام صفحات نمایش مثل تلفن هوشمند، تبلت و حتی سیستم هدایت خودرو لمسی هستند؛ بنابراین چرا کامپیوتر رومیزی یا لپتاپ نباید این قابلیت را داشته باشند؟ بسیاری از افراد از اثرانگشت روی صفحهی نمایش شکایت دارند؛ اما چرا این مسئله در کامپیوترهای رومیزی مشکلسازتر از تلفن هوشمند است، آن هم درحالیکه اثرانگشت کل صفحهی نمایش تلفنهای هوشمند را میپوشاند؟
در کامپیوترهایی مثل Asus Zen AiO Pro Z240 IC یا تبلت قابلتبدیل Surface Pro 6 یا Acer T232HL، ورودی لمسی روش اصلی وارد کردن اطلاعات در کامپیوترها نیست، اما در بعضی مواقع بسیار سودمند است. ظاهر کاشی مانند منوی استارت و پنلهای جارویی، ویندوز را به گزینهی مناسبتر از iOS برای تبلتها تبدیل میکنند.
۶. Action Center
تلفن هوشمند معمولا نوتیفیکیشن پیغامها، بهروزرسانیها و حتی اخبار فوری را نمایش میدهد. به لطف ویندوز ۱۰، در کامپیوترهای رومیزی هم میتوان از این قابلیت استفاده کرد. مشابه بخش Notification Center در macOS، بخش Action Center ویندوز ۱۰، پیغامهای ایمیل، پیغامهای خود سیستم (برای مثال نصب بهروزرسانی) و برنامهها را نمایش میدهد. حتی میتوانید هشدار آبوهوایی یا یادآورهای تولد را هم مشاهده کنید. ویندوز 7 از قابلیتی ابتدایی برای اعلانها برخوردار بود اما بخش system tray پس از دورهی کوتاهی متوقف میشود و تعامل آن با کاربر زیاد نیست. در هر صورت اگر تمایلی به دیدن اعلانها ندارید میتوانید در بخش Focus Assist آنها را متوقف کنید.
۷. مرورگر بهتر
مایکروسافت اج ظاهری مدرن به مرورگر پیشفرض سیستمعامل داده است. سازگاری و سرعت آن بهبود یافته و همچنین قابلیتهای جدیدی مثل نشانهگذاری صفحهی وب و حالت خواندن (reading mode) به آن اضافه شده است. مصرف باتری اج برای دستگاههایی مثل لپتاپ و تبلت کمتر است. نسخهی فعلی اج بهزودی روی مرورگر کرومیوم پیادهسازی میشود که سازگاری بهتری با وبسایتها دارد. امیدواریم مایکروسافت کل قابلیتهای منحصربهفرد و سودمند مرورگر خود ازجمله جستجوی متنی با کورتانا، آیکن اشتراکگذاری تعبیه شده و طراحی یکدست Fluent را حفظ کند.
۸. امنیت
ویندوز ۱۰، قابلیت Secure Boot را از ویندوز ۸ به ارث برده است و حتی میتوان گفت امنیت آن از ویندوز ۸ بیشتر است. با قابلیت Secure Boot، هر کدی که هنگام راهاندازی سیستمعامل اجرا میشود باید توسط مایکروسافت یا تولیدکنندهی سختافزار ثبت شده باشد. برخلاف ویندوز ۸، سیستمعاملهای ویندوز ۱۰ را میتوان بهگونهای تنظیم کرد که نتوان این محدودیت را دور زد. سه ویژگی امنیتی دیگر ویندوز ۱۰ عبارتاند از Device Guard، Microsoft Passport و Windows Hello. اخیرا، مایکروسافت دو قابلیت محافظت در برابر باجافزار و تهدید یا سوءاستفاده را به ویندوز اضافه کرده است.
۹. دسکتاپهای مجازی و تایم لاین
سالها است کاربران مک از قابلیت جابهجایی بین دسکتاپهای مجازی برخوردار هستند. ویندوز ۱۰ این قابلیت را به سیستمعامل دسکتاپ مایکروسافت اضافه کرده است. استفاده از این ویژگی بسیار ساده است: فقط روی آیکن task switching درست کنار فیلد جستجوی Cortana در نوار وظیفه کلیک کنید. نمای task switching (جابهجایی وظایف) یک Timeline را نمایش میدهد که فعالیتهای مرور و برنامه را نشان میدهد که بهراحتی میتوانید از طریق آن بازگردید.
۱۰. اپلیکیشن Xbox
اگر گیمر هستید، حتما از قابلیت یکپارچهسازی Xbox در ویندوز ۱۰ خوشتان میآید. از طرفی با برنامهی Xbox ویندوز ۱۰ میتوانید دوستان و دستاوردهای بازی را ردیابی کنید، بازی را از کنسول به کامپیوتر شخصی استریم کنید و بازیهای چندکاربره را بین بازیکنان کامپیوتر و بازیکنان کنسول Xbox اجرا کنید. امروزه Windows Store سهولت جستجوی بازی و خرید آنها برای کامپیوترهای شخصی و Xbox را افزایش داده است.
۱۱. Game Bar (نوار بازی)
جدای از امکاناتی که ویندوز برای Xbox در نظر گرفته است، قابلیت Game bar را هم اضافه کرده است که با کلید ویندوز + G در دسترس کاربر قرار میگیرد (اگر با کلید G فعال نشد در مسیر Settings > Gaming > Game bar از فعالسازی آن مطمئن شوید). با این ابزار میتوانید به ثبت اسکرینشات، ثبت ویدئو اسکرین، کنترل منابع صوتی و انتشار بازی بپردازید. این بخش شامل پنلهای مجزایی است که هرکدام کاربرد متفاوتی دارند: یکی از پنلها مشخصات عملکرد ازجمله مصرف CPU و RAM را نشان میدهد؛ بخش دیگر امکان چت با بازیکنان را فراهم میکند و تنظیمات صوتی در بخش دیگر قرار گرفته است. این بخش برای ثبت ویدئو کلیپهای غیربازی هم سودمند است.
۱۲. ابزار بهبودیافتهی ثبت اسکرین
با فشردن همزمان کلیدهای Shift+S در ویندوز میتوانید از بخش دلخواه بهصورت انتخاب مستطیلی، فول اسکرین یا پنجرهی جاری اسکرین بگیرید. پس از ثبت اسکرینشات میتوانید عملیات نشانهگذاری و برش را انجام دهید و نتیجه را به اشتراک بگذارید. در نتیجه نیاز به نرمافزار اسکرینشات توسعهدهندگان دیگر از بین میرود.
۱۳. کلیپ برد بهبودیافتهی Copy، Paste
یکی از قابلیتهای جدیدتر ویندوز ۱۰، Clipboard History است. با این قابلیت میتوانید چند آیتم مختلف را که قبلا کپی یا کات کردهاید بچسبانید (معمولا با Ctrl+C یا Ctrl+X) و با متن و تصویر کار کنید. این کلیپ برد دیگر محدود به کامپیوتر شخصی نیست بلکه میتوانید کپیهای خود را به دستگاههای دیگر هم منتقل کنید. حتی میتوانید آیتم پرتکرار را پین کنید.
منبع : bestbuy.com