ترندهای کسب و کارعلمی و پزشکی

درآمد برنامه نویسی اندروید در کافه بازار چگونه است؟

بازار کار برنامه نویسی اندروید + معرفی دوره فلاتر یا کاتین

دراین مقاله قصد داریم تا در مورد بازار کار برنامه نویسی اندروید و پیش نیاز یادگیری برنامه نویسی اندروید صحبت کنیم. شاید خیلی از مواقع وقتی صحبت از درامد یک برنامه نویس میشد صحبت از قوانین کپی رایت در ایران پیش می آمد وعملا یک درامد خوب برای یک برنامه نویس تصور نمیشد. اما با رونق سیستم عامل اندروید و فراگیری این سیستم عامل خیلی ها درامد بسیار خوبی از برنامه نویسی بخضوض برنامه نویس اندروید کسب کردند. اگر بخواهیم در کافه بازار چرخی بزنیم و درامد اپلیکیشن های محبوب را بررسی کنیم قطعا با یک حساب سر انگشتی میتوانیم سهم توسعه دهنده را محاسبه کنیم.

به شخصه ایده ساخت اپلیکیشن سازهای مختلف گزینه خوبی برای یک نمونه اپ پرفروش هست. میتونید برای نمونه درامد این شخص رو از برنامه نویسی اندروید محاسبه کنید. اما بسیاری از اپلیکیشن های اندروید که فروش خوبی داشته اند در ابتدای توسعه کافه بازار و رونق سیستم عامل اندروید بودند. امروزه با افزایش تعداد توسعه دهندگان ونمونه های مشابه کسب درامد به سادگی قبل نیست اما این بازار همچنان رو به رشد است. دراین مقاله قصد داریم تا نحوه کسب درامد از برنامه نویسی اندروید و دوره فلاتر را اموزش دهیم.

           1.کسب درامد از توسعه اپلیکیشن در کافه بازار:

همانطور که در بالا ذکر کردیم امروزه نسبت به قبل با تغییر سیاست کافه بازار و افزایش توسعه دهندگان همه اپلیکیشن ها موفق نمیشوند. در زمان قدیم هر اپلیکیشن جدیدی که توسط کافه بازار تایید میشد به صفحه اول اپلیکیشن کافه بازار منتقل میشد وهمین موضوع باعث بازدید و نصب بالای یک اپلیکیشن میشد حتی اگر این اپلیکیشن یک نمونه مشابه از هزار اپلیکیشن دیگر کافه بازار میبود ویا حتی کیفیت خوبی از لحاظ محتوا ویا برنامه نویسی نداشت.برای همین بازار با افزودن تازه های برگزیده به کافه بازار عملا اپلیکیشن های تازه را فیلتر کرد.

با این کار همه اپلیکیشن های جدید در صفحه اصلی نمایش داده نمیشوند و اپلیکیشن هایی نمایش داده میشوند که در زمان ثبت در کافه بازار به میزان مناسبی نصب داشته باشند. این کار با عث شد تا برنامه های با کیفیت تری در صفحه اصلی بازار نمایش داده شود. با این حال بازهم میتوانید با چند ترفند ساده اپلیکیشن خود را جز تازه های برگزیده کافه بازار بکنید و کسب درامد خوبی از توسعه اپلیکیشن اندرویدی خود داشته باشید

             2.کسب درامد از توسعه اپلیکیشن در گوگل پلی:

تنها مارکتی که میتوانید از ان برای فروش اپلیکیشن های اندرویدی خود استفاده کنید و کسب درامد کنید کافه بازار نیست. گوگل پلی بزرگترین مارکت اپلیکیشن های اندرویدی است. امار دانلود و نصب اپلیکیشن های گوگل پلی بسیار بالاتر از بازار و یا هر مارکت دیگری است. پس گوگل پلی یکی از بهترین گزینه ها برای توسعه اپلیکیشن های اندرویدی است. اما از انجا که ایران جز کشورهای تحریم شده است توسعه اپلیکیشن در این مارکت خیلی اسان نیست ولی شدنی است. با یک نگاه گذرا میتوان تشخیص داد اپلیکیشن های ساده هم تعداد نصب بالایی دراین مارکت داشته اندو این خود خبر از یک منبع درامد خوب در برنامه نویسی اندروید است

              3. استخدام در شرکت های برنامه نویسی:

با یادگیری برنامه نویسی اندروید به راحتی میتوانید در شرکت های برنامه نویسی استخدام شوید. شاید لفظ راحت برای شما  عجیب  باشد ولی درحقیقت همینطور است. با توسعه سیستم عامل اندروید و ورود این سیستم عامل به صنعت خودرو و رشد روز افزون این سیستم عامل شرکت های برنامه نویسی بیش از هروقت دیگری به دنبال جذب برنامه نویس های اندرویدی هستند. اما کیفیت و تسلط شما هم برای این کار شرط است.در این مورد اگر شما تسلط نسبی خوبی داشته باشید میتوانید دراین شرکت ها استخدام شوید.

               4.انجام پروژها های برنامه نویسی :

میتوانید پروژه های برنامه نویسی اندروید را با ارتباط مستقیم با مشتری انجام دهید و درقبال برنامه نویسی و تهیه اپلیکیشن مشتری کسب درامد کنید. شاید این کار در ابتدا سخت باشد ولی رفته رفته با انجام چند پروژه خوب و با کیفیت تماس ها به شما برای اپلیکیشن های بعدی بیشتر میشود.بسیاری از برنامه نویس های اندروید بعد از مدتی کار در شرکت های برنامه نویسی و دست یابی به یک عده از مشتریان از شرکت جدا شده و خودشون مستقیما با گرفتن پروژه ها از مشتری اون ها رو انجام میدهند و درامد کسب میکنند

                  5.با ورود کاتلین میتوانید برای IOS هم اپلیکیشن تهیه کنید:

با معرفی کاتلین به عنوان زبان جدید توسعه اپلیکیشن های اندرویدی میتوانید یک برنامه را هم برای اندروید وهم برای IOS وگوشی های ایفون منتشر کنید و از هر دوبازار اندروید و IOS سهم داشته باشید

با این حال میتوان اینده برنامه نویسی اندروید و بازار کار برنامه نویسی اندروید را بهتر از هر زبان برنامه نویسی دیگر دانست. این سیستم عامل روز به روز بر کاربرانش افزوده میشود و در اینده در حوزه های مختلف (مثل همین الان که وارد صنعت خودرو و کنسول های بازی شده) دیگر هم وارد خواهد چقدر از درآمد می‌دانید؟ آیا تابحال این به فکر شما رسیده است که فروشگاه‌هایی مثل کافه‌بازار یا برنامه‌هایی مثل موبوگرام چقدر فروخته‌اند؟ امروز با بنده همراه باشید تا عجیب‌ترین ارقامی که روحتان هم خبر ندارد را به شما نشان دهم. را همراهی کنید.

این اعداد و ارقام، ند و تنها از محاسبات ساده از تعداد فروش و قیمت اپلیکیشن بدست آمده‌است این مطلب، نمی‌گوید که شما بازی و برنامه‌هایی که دوست‌دارید را نخرید، اما این را می‌گوید که حتما در انتهای مطلب، با راهکارهایی ساده برای روبرو هستید این مطلب، تنها به محبوب‌ترین اپ‌های حاضر اشاره دارد و

بررسی درامد کافه‌بازار و برنامه‌نویسان؛ اعدادی شگفت از میلیاردها فروش

چقدر از درآمد می‌دانید؟ آیا تابحال این به فکر شما رسیده است که فروشگاه‌هایی مثل کافه‌بازار یا برنامه‌هایی مثل موبوگرام چقدر فروخته‌اند؟ امروز با بنده همراه باشید تا عجیب‌ترین ارقامی که روحتان هم خبر ندارد را به شما نشان دهم. ترنجی را همراهی کنید.

1:این اعداد و ارقام، آمار دقیق نیستند و تنها از محاسبات ساده از تعداد فروش و قیمت اپلیکیشن بدست آمده‌است

۲: این مطلب، نمی‌گوید که شما بازی و برنامه‌هایی که دوست‌دارید را نخرید، اما این را می‌گوید که حتما فاصله‌ی بین مصرف‌کننده و تولید‌کننده را هم در تعادل نگه دارید (هم بازی کنید، هم بازی بسازید)

۳: در انتهای مطلب، با راهکارهایی ساده برای تبدیل شدن به یک برنامه‌نویس موفق روبرو هستید

۴: این مطلب، تنها به محبوب‌ترین اپ‌های حاضر اشاره دارد و ما نتوانستیم به‌همه‌ی برنامه‌ها اشاره داشته باشیم.

اکنون، اعدادی را می‌بینید که شاید زندگی شما را متحول کنند. اعداد و ارقامی از فروش برنامه‌ها! ما نمی‌خواهیم با کلمات زیبا مطلب را پر کنیم! پس زودتر با هم به این آمار نگاه بیندازیم.

توجه: ترتیب برنامه‌ها به‌صورت رندم است.

برنامه اول: موبوگرام

فروش در کافه بازار: ۲۵۰۰۰۰۰۰۰۰ میلیارد تومان

تعداد نصب از کافه بازار: حدودا ۵۰۰۰۰۰

درآمد فروشندگان: ۱۷۵۰۰۰۰۰۰ میلیارد تومان

درآمد کافه بازار: ۷۵۰۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان (۳۰ درصد از کل فروش)

قیمت در بازار: ۵۰۰۰ تومان

انتشار توسط: تیم هانیستا

این برنامه، از همان روزهای انتشار برنامه اصلی تلگرام، بدلیل اپن‌سورس بودن توانست امکانات و قابلیت‌های بسیاری را بر روی تلگرام، با انتشار اپلیکیشنی به اسم موبوگرام پیاده‌سازی کند. استقبال بسیار مردم، از امکاناتی مثل حالت روح، یا پنجره شناور (که امسال اضافه شد) آن‌قدر بالا بود که ما به‌جرئت می‌گوییم نزدیک به ۴ میلیون کاربر فعال دارد (نصب از طریق بازار + نصب و انتشار غیر قانونی) که خود این آمار جالب و بزرگی است. این درحالی اتفاق می‌افتد که کانال هانیستا (نام تیم سازنده‌های اپلیکیشن) از طریق اد کردن شما به‌صورت اتوماتیک و نصب و ورود به برنامه، نزدیک به ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر، عضو جمع‌کرده‌اند که هر پستی هم که می‌گذارد، نزدیک به ۱ میلیون نفر و گاها تا ۲ میلیون نفر بازدید می‌خورد! شما چه فکر می‌کنید؟

برنامه دوم: تلگراف

فروش در کافه بازار: ۸۰۰۰۰۰۰۰ میلون تومان

تعداد نصب از کافه بازار: حدودا ۲۰۰۰۰

درآمد فروشندگان: ۵۶۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان

درآمد کافه بازار: ۲۴۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان (۳۰ درصد از کل فروش)

قیمت در بازار: ۴۰۰۰ تومان

انتشار توسط: سید محمود بنی‌هاشمیان

برنامه تلگراف، دقیقا مانند برنامه موبوگرام عمل می‌کند و نمی‌توان فرق زیادی بین آن‌ها یافت. اما باز هم این برنامه، فروش فوق‌العاده‌ای داشته‌است و حتی در کنار انتشار غیر قانونی، به‌اندازه‌ی کافی پول خوبی بدست آمده‌است. نظر شما چیست؟

برنامه سوم: ردیابی شماره موبایل روی نقشه

فروش در کافه بازار: 30۰۰۰۰۰۰۰ میلون تومان

تعداد نصب از کافه بازار: حدودا 50000

درآمد فروشندگان: 210۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان

درآمد کافه بازار: 90۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان (۳۰ درصد از کل فروش)

قیمت در بازار: 6۰۰۰ تومان

انتشار توسط: حمید خاکزاد

این برنامه، با استقبال بسیاری از مردم روبرو شده است که خود این موضوع می‌تواند جالب باشد! و جالب‌تر از آن، این است که این اپلیکیشن، به‌صورت آفلاین و بدون اینترنت هم می‌تواند شخصی که مد نظر شماست را ردیابی کند! در کل با وجود قیمت 6000 تومانی آن، بعید می‌دانم فروش برنامه کم بوده‌باشد و شک نکنید که میزان فروش و آماری که ما به شما ارائه داده‌ایم، حداقل موضوع است. نظر شما چیست؟

دکمه بازگشت به بالا