فراهم نمودن زیرساخت های لازم برای نانوایی های صومعه سرا در شرایط بحرانی
به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان دکتر حمید رضایی در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان با محوریت دوگانه سوز نمودن نانوایی ها در مواقع بحران گفت: هدف از دوگانه سوز کردن نانوایی ها آماده سازی واحدهای خبازی برای پخت نان در شرایط اضطراری و نبود برق و گاز است تا در مواقع بحرانی بدون مشکل نان مورد نیاز مصرف کنندگان تامین گردد. وی افزود: نان قوت غالب و نیاز روزانه بیشتر مردم محسوب می شود که هر گونه اختلال و تاخیر در پخت و توزیع نان می تواند مشکلاتی را به دنبال داشته باشد لذا باید تمامی زیرساخت های لازم برای نانوایی های شهرستان به منظور تأمین نان در شرایط بحرانی فراهم شود.

فرماندار صومعه سرا بیان داشت: با توجه به ناترازی حامل های انرژی و به منظور پیشگیری از اخلال در خدمات رسانی نانوایی ها به مردم در زمان وقوع بحران بر اساس طرح ابلاغی از سوی سازمان پدافند غیر عامل کشور با عنوان شهید سرلشکر آبشناسان اداره صمت و اتحادیه نانوایی ها با هماهنگی بخشداران ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فعلی واحدهای خبازی در خصوص دوگانه سوز شدن در اسرع وقت نسبت به شناسایی دقیق خبازی ها براساس پوشش جمعیتی برای دوگانه سوز شدن در مواقع بحرانی را به فرمانداری اعلام نمایند. دکتر رضایی یادآور شد: اجرای این طرح در کنار خدمت رسانی بهتر به عموم مردم می تواند از ضرر و زیان واحدهای خبازی شهرستان نیز جلوگیری نماید.
وی برگزاری مانور استفاده از سوخت جایگزین به منظور ایجاد آمادگی در واحدهای خبازی در مواقع بحرانی را موثر دانسته و افزود: باید اشکالات و ایرادات کار در این مانور مدیریت و برطرف گردد. رئیس کارگروه آردو نان صومعه سرا همچنین بر خرید و توزیع بموقع سهمیه آرد خبازی ها تاکید کرد و گفت: نانوایی هایی که ساعت پخت را رعایت نموده و خدمات بهتری به مردم ارائه می نمایند علاوه بر تشویقی هایی که در سامانه برای آنها لحاظ می گردد تشویقی مضاعفی از طرف فرمانداری برای آنها لحاظ خواهد شد. شهرستان صومعه سرا دارای ۵ بخش با ۲۵۰ واحد نانوایی فعال می باشد.
46