یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است

اصغر جهانگیر گفت: یکی از راه های جدید پیشگیری از وقوع جرایم بحث تذکر به مردم است که نتیجه آن تلاش در این زمینه است.

به گزارش شیمیشی، جلسه هم اندیشی سخنگویان دستگاه قضایی عصر امروز (۲۰ اردیبهشت) در دفتر سخنگوی جدید قوه قضاییه برگزار شد.

این نشست مبارک با حضور عسگر جهانگیر سخنگوی جدید هیات قضایی و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، ذبیح الله خدایان، مسعود ستایشی، گلامهوس اسماعیلی، گلامهوس الهام و الیرضا جمشیدی در محل جامعه جامعه و جمشیم. عدالت

در این دیدار اسخر جهانگیر سخنگوی جدید دادگستری گفت: از حسن اعتماد رئیس دادگستری تشکر می کنم که وظیفه جدید به اینجانب محول شده است. شاید یکی از دلایلی که این مسئولیت را پذیرفتم این بود که در معاونتی که عهده دار آن هستم، مددکاری اجتماعی یکی از روش های جدید پیشگیری از وقوع جرم است، بحث اطلاع رسانی و هشدار به مردم است که در این زمینه تلاش می شود. میوه می دهد

وی همچنین گفت: حوزه های پیشگیری، اطلاع رسانی و سخنگویی به هم نزدیک است که می تواند در انجام وظایفی که در معاونت اجتماعی به ما محول شده کمک کند. لذا پذیرفتم در این حوزه نیز به مردم و قوه قضائیه خدمت کنم.

خدایان: سخنگو در عدالت کار سختی است

رئیس سازمان بازرسی کل کشور و یکی از سخنگویان سابق قوه قضائیه ذبیح الله خدائیان با بیان اینکه با وجود اینکه مدت کوتاهی به عنوان سخنگوی دادگستری مشغول به کار بودم، گفت: این سمت مشکلات خاص خود را دارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: شاید یکی از نکات مهمی که در مورد اکثر سخنگویان قوه قضائیه باید مورد توجه قرار گیرد، قضات بیشتر آنها باشد. اگر بخواهیم نکته ای را مطرح کنیم، ابتدا باید توجه کنیم که قانون در این مورد چه می گوید.

خدائیان به برخی از سختی های سخنگویان دادگستری اشاره کرد و گفت: بیشتر سوالاتی که از سخنگویان دادگستری پرسیده می شود، مربوط به پرونده ها، جرایم و فساد است. وقتی سوالی در مورد این موارد مطرح می شود با مشکلات زیادی مواجه می شویم. در برخی موارد، اگر جنبه های مختلف آنها را ارائه کنیم، ممکن است ادامه تحقیقات آنها دشوار باشد. ممکن است افرادی دستگیر نشده باشند یا مواردی در پرونده باشد که در مرحله تحقیقات اولیه بوده و طبق قانون محرمانه است و نباید در دستور کار قرار گیرد. بنابراین ارائه مطالب و پاسخ به سؤالات نیازمند توجه ویژه است.

ستایشی: من خاطرات خوبی از دوران سخنرانم دارم

مسعود ستایشی سخنگوی سابق دادگستری نیز در این جلسه اعلام کرد: از 31 اردیبهشت 1401 تا فروردین 1403 به عنوان سخنگوی دادگستری مشغول به کار شدم.

وی با بیان اینکه خاطرات خوبی از زمان رئیس مجلس دارم، گفت: یکی از این خاطرات خوب که می توان آن را برگ زرینی در تاریخ خدمات ارزنده قضایی دانست، عفو گسترده کسانی بود که در دوره ای مردم را آزرده خاطر کردند. این عفوها با نظر رهبر کبیر انقلاب اعلام شد و مردم طعم شیرین آن را حس کردند.

اسماعیلی: سعی کردم به عنوان سخنران با نظم رفتار کنم

گلامهوس اسماعیلی نیز در این دیدار گفت: در مدتی که سخنگویی بودم ارتباط خوبی با رسانه ها داشتم.

وی با اشاره به اینکه رشته گوینده حد و مرز و قواعدی دارد گفت: سعی کردم در این پست منضبط باشم و نظم را بر سلیقه ترجیح دهم.

الهام: سخنگوی قوه قضائیه جایگاهی پیچیده، سخت و حساس است

در این جلسه گلامحسین الهام یکی از سخنگویان سابق حضور داشت که در سخنانی کوتاه گفت: من به عنوان سخنران در حوزه های دیگر نیز تجربه داشته ام اما حساس ترین، پیچیده ترین و سخت ترین جا برای یک سخنران، دادگستری است.

جمشیدی: وظیفه سخنگوی دادگستری سختی هایی دارد

در این جلسه الی ریزا جمشیدی نیز حضور داشت و در سخنانی گفت: جایگاه سخنگوی دادگستری سختی های خاص خود را دارد چرا که سخنگویان در این پست در مورد پرونده هایی صحبت می کنند که باید به تفصیل ارائه شود و مردم منتظر بررسی دقیق و کامل هستند. پاسخ. .

در ادامه این نشست صمیمانه سخنرانان دستگاه قضایی نکاتی را در خصوص اهمیت این جایگاه بیان کردند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا