وجود بیش از ۲۶۱ هزار پلاک فرسوده در پایتخت/ اعلام مناطق دارای بیشترین بافت فرسوده
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به وجود بیش از 261 هزار اسلب آسیب دیده در پایتخت گفت: رویکرد ما نوسازی این اسلب ها است تا بتوان از این اسلب ها برای تولید منازل استفاده کرد.
سید مهدی هدایت در گفت وگو با شیمیشی. وی در خصوص تولید خانه در پایتخت به سیاست های شهرداری تهران و انطباق این موضوع با بحث تولید مسکن و نوسازی شهرها اشاره کرد و گفت: در بحث تولید خانه، برداشتن موانع به خوبی انجام شده است. برای تولید خانه در شهر تهران و نوسازی شهرها، برای اولین بار دولت سیاست های نوسازی و نوسازی بافت های فرسوده و تولید خانه را با شهرداری تهران هماهنگ کرده است و این نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی است. در تهران
سیاست شهرداری تهران در زمینه تولید مسکن ایجاد محلات نمونه جدید است
وی تصریح کرد: سیاست ما در زمینه تولید مسکن ساخت محله های نمونه جدید است. در محله نوزدهم کار اجرای محله نمونه جدید آغاز شده و طراحی آن محله نمونه با اقبال عمومی و طراحی بسیار خوب که مرکز مسجد است با ارائه کلیه خدمات لازم انجام شد. و ارائه خدمات لازم. در عین حال ساخت خانه ها و در واقع رویکرد ما در این محلات تثبیت شده است، محله هایی با هویت شهری، تفکیک مناطق عمومی و خصوصی و همچنین ایجاد خدمات هفت گانه، استفاده از فناوری های نوین ساخت و ساز و بحث مصرف انرژی
به گفته مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، اتفاقات خوبی در زمینه ایجاد محله های نمونه در پایتخت در حال رخ دادن است و این محله های نمونه در تهران در مناطقی که می توان محله های نمونه قرار داد، افزایش می یابد، اما تمرکز اصلی ما روی بافت های فرسوده است. .
در تهران بیش از ۲۶۱ هزار بشقاب وجود دارد
هدایت با اشاره به وجود بیش از 261 هزار اسلب کثیف در تهران ادامه داد: رویکرد ما نوسازی این اسلب ها است تا ظرفیت بسیار خوبی برای تولید منازل از محل این اسلب ها ایجاد شود. در شهر تهران بیشتر ساخت و سازها توسط بخش خصوصی انجام می شود و امیدواریم ظرف 2 تا 3 سال آینده عرضه بسیار خوبی در شهر تهران آغاز شود.
در چارچوب تاریخی تهران بیشتر تقویت شد
وی با اشاره به اینکه باید در حوزه بناهای تاریخی که برای اولین بار در هفته های گذشته در شورای شهر تصویب شد، بازسازی بیشتری انجام شود، گفت: بر اساس این مصوبه می توانیم در مناطقی که مرمت و بازسازی انجام می شود. ، مجوزهای مرمت را اعطا کند. به دلیل تاریخی بودن، امکان اعمال مجدد آنها با دیدگاه میراث و نظر وزارت میراث فرهنگی وجود ندارد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: عرضه خانه هایی که از سال گذشته شروع کردیم به 30 درصد رسیده است و سازوکاری مانند دولت برای خانه ها وجود ندارد، بنابراین حضور شهرداری تهران در موضوع خانه بیشتر برای آن است. حذف خانه ها موانع تولید مسکن در تهران، نوسازی ساختمان های فرسوده و افزایش عرضه مسکن ارزان قیمت.
5 ناحیه با بیشترین بافت آسیب دیده
هدایت ادامه داد: در مناطق 9، 10، 11، 12 و 15 بیشترین فرسودگی حوله وجود دارد. اما در برخی مناطق، سازه های آسیب دیده ای داریم که برای اولین بار طرح منطقه ای تهیه و ابلاغ شد تا در مسیر نوسازی شهری قرار گیرند.
انتظار داریم سال آینده در بحث بازسازی بافت سال خوبی باشد
وی در پایان به روند امنیتی شهر تهران اشاره کرد و گفت: وقتی نوسازی اتفاق بیفتد تاب آوری شهر را افزایش می دهد. نوسازی در تهران نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و پیش بینی می کنیم سال آینده سال خوبی در بحث نوسازی بافت های فرسوده باشد.
انتهای پیام