مهمترین راه پیشگیری از انتشار آنفلوانزا
دکتر جبارعلی صفایی توضیح داد: آنفولانزا یک بیماری ویروسی است که معمولا در فصل خاصی شیوع پیدا می کند. جبارعلی صفایی گفت: پیک اول از 24 شهریور تا پایان آبان ماه است و پیک دوم آنفولانزا معمولا از بهمن ماه شروع و تا اردیبهشت ادامه دارد. سال بعد
وی همچنین گفت: دو نوع آنفولانزا A و B وجود دارد و اکنون با نوع A مواجه هستیم که از طریق قطرات تنفسی و استنشاقی منتقل می شود که برای جلوگیری از شیوع آنفلوآنزا مانند بیماری کرونا با استفاده از ماسک استفاده می شود. . بهداشت دست و دوری از افراد آلوده
دکتر صفایی همچنین گفت: کسانی که مبتلا شده اند و کسانی که علائم دارند در اماکن عمومی و شلوغ نمانند.
به گفته وی، آنفولانزای B خفیفتر از اولی است و معمولاً یک منطقه را درگیر میکند، اما نوع A گسترده است و میتواند کل جهان را حتی در یک بیماری همهگیر مبتلا کند. مانند همه گیری آنفلوآنزا که در سال 1918 اتفاق افتاد و 50 میلیون نفر مبتلا شدند و بیش از 25 میلیون نفر جان خود را از دست دادند.
وی آمار مرگ و میر ناشی از تزریق واکسن آنفولانزا و بهبود وضعیت بهداشتی را بسیار کم دانست و گفت: بهترین زمان برای تزریق واکسن در شهریور و آنلاین و برای نوع B دی ماه است اما می توانید واکسن را مصرف کنید. سوزن. هر بار واکسیناسیون.» بعد از 2 هفته سطح آنتی ژن در بدن در برابر ویروس افزایش می یابد و 60 تا 70 درصد از بیماری پیشگیری می شود و معمولاً فرد مبتلا خفیف است.
دکتر صفایی گفت: افراد پرخطری که ملزم به واکسیناسیون هستند، افراد بالای 65 سال، مبتلایان به بیماری های زمینه ای، کودکان به ویژه کودکان زیر 5 سال، افرادی که با بیماران سروکار دارند مانند: پزشک و پرستار و افراد که در مکان های شلوغ کار می کنند.