نخبگانی که برای حل مسائل کشور مشق امید می کنند

به گزارش خبرگزاری خابرآنلاین استان سمنان، به همین مناسبت حدود 6700 طرح توسط تیم های مختلف دانش آموزی در سطح محلی، داخلی و خارجی دانشجویی، منطقه ای و کشوری مورد ارزیابی و ارائه قرار گرفت و در نهایت 64 طرح به مرحله نهایی راه یافتند. صحنه. آنها دیدند
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: رویکرد این مناسبت ایجاد نگرش مسئله محور، شناسایی و تحلیل مسائل مهم کشور در سطح شهرستانی، منطقه ای، بین دانشگاهی، برون دانشگاهی و کشوری بود.
حمیدرضا نوروزیان نیز گفت: داشتن نظر علمی، ارائه راهکارهای عملی و عملیاتی برای رفع مشکلات شناسایی شده در کنار توسعه کار تشکیلاتی در سطح دانشگاه، کار تیمی و توسعه فعالیت های گروهی از دیگر رویکردهای این فعالیت بود.
تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان متشکل از حمیدرضا نوروزیان دانشجوی دکتری حقوق، سمانه مظهری دانشجوی دکتری مدیریت رسانه، محمد امین ابوالخریان دانشجوی کارشناسی ارشد دادگستری و جرم شناسی و همزمان لیسانس روانشناسی می باشد. . دکتر صید سهامه دانشیار این دانشگاه در مسابقات کشوری «مساخ امید» مقام دوم کشوری را کسب کرد.
حمیدرضا نوروزیان در این خصوص گفت: طرحی که تیم ما به عنوان اولین و تنها طرح منتخب استان سمنان ارائه کرد به مرحله کشوری رفت.
* طرحی که دلایل اصلی افزایش شورش ها را پیدا کرد
یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان بیان کرد: موضوعی که تیم ما مطرح کرد، دلایل افزایش اغتشاشات در ده سال گذشته بود. هرچه جلوتر رفتیم، تعداد اعتراضات منجر به شورش بیشتر شد و فاصله زمانی بین شورش ها کاهش یافت.
وی ادامه داد: اگر این مشکل حل نشود باعث ایجاد شکاف بین دولت و مردم و تبعات منفی دیگر می شود.
نوروزیان تصریح کرد: در این طرح این دو موضوع به همراه ریشه یابی و ارائه راه حل مورد تحلیل قرار گرفت و برای تهیه این طرح از مدل کتابخانه ای، پرسشنامه و تجربه نگاری استفاده شد.
حمیدرضا نوروزیان تصریح کرد: اگر این مشکل حل نشود ممکن است منشا بسیاری از مشکلات شود و امنیت و منافع ملی کشور به خطر بیفتد به همین دلیل آن را یک سوال ملی نامیدیم.
* اتفاقی خالی از نگاه های سطحی و عینی
سمانه مظهری از اعضای سازمان اندیشه ورز دانش آموزی درباره این رویداد ملی گفت: تیم های شرکت کننده در این مناسبت ظرفیت خوبی برای سوالات و مشکلات حل نشده و لزوم پیگیری آنها از تیم مدیریت را تجربه کردند.
وی همچنین گفت: رویداد «مشک امید» یک رویداد دانشگاهی و انتخابی است، بنابراین بدون مبانی علمی جایی برای اظهارنظر حضوری و حل مشکلات به صورت مشترک وجود ندارد.
در واقع حل مسائل به صورت علمی و تخصصی حرکت جدیدی است که در این سطح و در این تعداد در حال رخ دادن است و بدنه جامعه در حال یادگیری است که برای حل مشکلات باید به سمت علم حرکت کرد.
* باید از نخبگان رویداد حمایت کرد
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی و عضو سازمان حافظه دانش آموزی محمد امین ابوالخیریان نیز در این خصوص اعلام کرد: مشکل ما پیگیری راهکارهای ارائه شده توسط تیم ها و اولویت دادن به حل مشکلات جامعه است. .
وی در ادامه سخنان خود گفت: در این رویداد بسیاری از مشکلات و راه حل ها شناسایی شد و طرح تیم های مختلف در سراسر کشور مانند طرحی که تیم ما ارائه کرد انتخاب شد اما بعد از این اتفاق چه اتفاقی خواهد افتاد؟
ابوالکسایریان تصریح کرد: حمایت نخبگان این تیم به عنوان توانایی ارائه مهارت ها و تجربیات خود در کشور برای ادامه راه بسیار مهم است.
46