دانلود فیلم آموزش کامل زبان ترکی استانبولی

آموزش زبان ترکی استانبولی از ابتدا رایگان + ویدیو صدا و عکس (گام به گام)

در اینجا لیست تمامی دروس زبان ترکی استانبولی بصورت درس به درس و گام به گام به همراه پادکست زبان ترکی استانبولی آورده شده است. این دروس بصورت پیوسته و به ترتیب قرار داده شده اند و از الفبای ترکی استانبولی تا انواع قوائد زبان ترکی استانبولی را شامل میشود. دروس شامل ویدیو، متن و صدا می‌باشند.

این آموزش زبان ترکی استانبولی کاملا رایگان است

درس های آموزش ترکی استانبولی موجود در این سایت با صرف هزینه زمانی و پشتیبانی فراوان تهیه شده است. اما بصورت کاملا رایگان برای استفاده عموم قرار داده شده است. این درس ها در قالب خودآموز زبان ترکی استانبولی به صورت رایگان در اختیار شما زبان آموز گرامی قرار گرفته است.

چرا یادگیری زبان ترکی استانبولی بسیار آسان است؟

زبان ترکی استانبولی به دلیل شباهت های ساختاری با زبان فارسی برای یادگیری ما ایرانیان بسیار ساده تر از سایر زبانهاست

1-زبان ترکی استانبولی مذکر مونث ندارد

2-در زبان ترکی استانبولی دقیقا مشابه فارسی شش شخص وجود دارد

3-صرف فعل در ترکی استانبولی دقیقا مثل فارسی از طریق چسبیدن شناسه انجام میشود

4-حالت استثنا خیلی کم میباشد و همه چیز طبق اصول پیش میرود

5-خواندن و نوشت ترکی استانبولی خیلی سادس چرا که دقیقا چیزی که بیان میکنن رو مینویسن و املای کلمات راحته

در صورت داشتن هر گونه سوال در انتهای مقاله و در بخش نظرات سوالات خود را بپرسید

فقط درس اول را ببینید تا متوجه کیفیت آموزش ترکی استانبولی شوید!

این مجموعه بر خلاف سایر آموزشهای موجود در اینترنت فقط به یکسری جملات محدود اکتفا نمی کند و دقیقا مشابه کلاس های حضوری بصورت درس به درس و با جزییات کامل ارایه می‌شود.

در مورد زبان ترکی استانبولی

ریشه زبان‌شناسی

زبان ترکی استانبولی مانند زبان‌های فنلاندی و مجارستانی مربوط به شاخه زبان‌های آلتایی از خانواده زبان‌های اورال-آلتایی است. به زبان‌های ترکی و مشابه آن زبان‌های اغوز گفته می‌شود. به زبان‌های ترکیه‌ای، آذری، قزاق، قرقیزی، تاتار، ترکمنی، ازبکی و بسیاری از زبان‌هایی که در بالکان تا آسیای مرکزی و شما غربی چین و جنوب سیبری صحبت می‌شود زبان‎های اغوز می‌گویند.

تاریخ زبان ترکیه‌ای

تاریخ زبان ترکیه‌ای به سه دسته تقسیم می‌شود: ترکی قدیمی (از قرن هفتم تا سیزدهم)، ترکی میانه (از قرن سیزدهم تا بیستم) و ترکی جدید که از قرن بیستم به بعد در کشور ترکیه صحبت می‌شود. در زمان امپراطوری عثمانی، زبان عربی و فارسی وارد زبان ترکی می‌شوند و تقریبا 88 درصد واژه‌های زبان ترکی ترکیبی از فارسی و عربی می‌شود. به این زبان ترکی عثمانی گفته می‌شد که زبان تحصیل‌کرده‌ها، دربار و سطح بالای جامعه بود. زبان ترکی اصیل زبان کوچه بازاری تعبیر می‌شد که تنها مردم عامی به آن صحبت می‌کردند. ترکی عثمانی در آن زمان به رسم‌الخط فارسی نوشته می‌شد.

در سال 1928 جنبش زبان به وسیله کمال آتاتورک رخ می‌دهد و طی آن رسم‌الخط ترکی از فارسی به لاتین تغییر می‌یابد و واژه‌های ترکی جایگزین واژه‌های عربی و فارسی می‌شود. برخی از واژه‌های منسوخ ترکی باز می‌گردند و برخی واژه‌ها جدید ساخته می‌شوند.

ساختار زبانی

مانند همه زبان‌های ترکی، زبان ترکیه‌ای زبانی پیوندی یا چسبانشی محسوب می‌شود، یعنی نقش‌های دستوری با اضافه کردن پسوند به ریشه اسمی یا فعلی مشخص می‌شوند. پسوندهای اسمی شمار اسم را تعیین می‌کنند. در ادامه با برخی از مشخصه‌های دستوری این زبان آشنا می‌شویم:

    جنسیت: زبان ترکیه‌ای مانند فارسی جنسیت ندارد و ضمیر سوم شخص مفرد نیز مانند فارسی برای مونث و مذکر یکسان به کار می‌رود.

    حالات دستوری: اسامی شش حالت دستوری دارند: اسمی، ملکی، مفعولی مستقیم، مفعولی غیرمستقیم، مکانی و مفعول به. هر کدام از این حالات با پسوند خاصی که به ریشه اسم متصل می‌شود نشان داده می‌شود.

    صرف فعل: افعال در ترکیه‌ای مانند زبان فارسی در حالت و شمار با فاعل خود تطبیق دارند و صرف می‌شوند. ساختار فعل در زبان ترکی به این شکل است: ریشه فعل + نشانه زمان‌ساز + پسوند فاعلی.

    حرف تعریف: در زبان ترکیه‌ای مانند فارسی حرف تعریف معین وجود ندارد و عدد “یک” به عنوان حرف تعریف نامعین به کار می‌رود.

    ساختار جمله: ساختار جمله در زبان ترکیه‌ای مشابه فارسی فاعل، مفعول و فعل است اما به دلیل داشتن حالت‌های دستوری مختلف، جایگاه واژه‌ها تا حدی قابل تغییر است.

    حرف اضافه: حرف اضافه در زبان ترکیه‌ای برخلاف زبان فارسی معمولا بعد از اسم و به صورت پسوند می‌آید.

    حالت منفی و سوالی: منفی کردن در زبان ترکیه‌ای به دو صورت انجام می‌گیرد: برای جملات اسنادی، با استفاده از فعل کمکی değil انجام می‌شود. این فعل کمکی که مانند سایر فعل‌ها صرف می‌شود و بعد از مسند قرار می‌گیرد. برای جملاتی که فعل اصلی دارند به انتهای فعل پسوند –me اضافه می‌شود. پسوند –me برای سوالات بله/خیر نیز به کار می‌رود. برای سوالات معمولی از واژه‌های پرسشی استفاده‌ می‌شود با این تفاوت که جای سایر واژه‌های جمله عوض نمی‌شود، فقط واژه‌ای که جواب است حذف شده و به جای آن واژه پرسشی مناسب جایگزین می‌شود.

    تطبیق آوایی: زبان ترکیه‌ای مانند سایر زبان‌های ترکی تطبیق آوایی دارد، به این معنی که آوای حروف صدادار در پسوندها باید با آوای حروف صدادار واژه‌ها یکسان باشند، مثلا اگر ریشه واژه حرف صدادار گرد داشته باشد پسوندی که به آن متصل می‌شود نیز باید حروف صدادار گرد داشته باشد. آواهای صدادار در واژه‌ها نیز باید با هم یکسان باشند، یعنی اگر یکی از آواها بلند است سایر آواهای واژه نیز باید بلند باشند.

    تکیه: تکیه روی واژه‌ها در حالت تک‌واژه‌ای روی هجای آخر واژه‌هاست اما در جمله تکیه واژه‌ها (به خصوص فعل‌ها) تغییر می‌کند.

زبان ترکیه‌ای 8 حرف صدادار و 21 حرف بی‌صدا دارد. امروزه 71 میلیون نفر زبان مادری‌شان ترکیه‌ای است و حدود 17 میلیون نفر زبان ترکیه‌ای را به عنوان زبان دوم صحبت می‌کنند. آموختن زبان ترکیه‌ای به دلیل تشابهات واژگانی و دستوری زیاد برای فارسی‌زبانان کاری نسبتا ساده است.

۱۰ دلیل برای اینکه یادگیری ترکی استانبولی آسان است؟

  • الفبای زبان ترکی استانبولی بسیار راحت است. چون حروف به هر شکلی نوشته میشوند خوانده میشوند و حروف ترکیبی مثل آلمانی و قرانسوی نداریم.
  • زبان فارسی و ترکی استانبولی کلمات مشترک بسیار زیادی باهم دارند یعنی شما از الان بسیاری از لغات را بلد هستید.
  • فرهنگ های دو کشور بسیار به هم نزدیک هستند همین موضوع باعث میشود تا ارتباط راحت تری با زبان برقرار کنید.
  • اگر زبان آذری را بلد هستید چند قدم جلو تر هستید زیرا این دو زبان با اینکه متفاوت هستند اما بسیار به هم نزدیک هستند و میتوانید سریعتر پیشرفت کنید.
  • سریال های ترکیه ای همیشه در دسترس شما هستند و میتوانید از اینترنت و ماهواره به راحتی تماشا کنید. این خیلی نکته ارزشمندی هست.
  • آهنگ های ترکی در ایران بسیار پرطرفدار هستند و میتونید به راحتی به متن ترکی و فارسی آنها دسترسی پیدا کنید.
  • کشور ترکیه همسایه ما هست و میتوانید با هزینه کم به آنجا سفر کنید و در محیط باشید.
  • گرامر های زبان ترکی استانبولی واقعا ساده هستند اصلا پیچیدگی خاصی ندارند و با یک آموزش درست در کمتر از یکسال میتونید روی این زبان مسلط شوید.
  • زبان ترکی استانبولی بسیار زبان شیرین، خوش آوا و کاربردی است و این به شما انگیزه میدهد تا این زبان را کامل دنبال کنید.
  • در سایت پروان آکادمی هر محتوایی که بخواهید در دسترس شما قرار داره وهرجای دنیا که باشید فقط با اینترنت میتوانید به همه آنها دسترسی داشته باشید.

حال که با این بخش آشنا شده اید، صحبت کافی است! وقت آن است که دست به کار شوید و یک یادگیری مفید و لذت بخش را تجربه کنید. به یاد داشته باشید که از الان فقط مهم است که تسلیم نشوید و از اشتباه کردن نترسید. ضمنا نظرات شما می تواند همیشه برای ما جذاب، کارآمد و دلگرم کننده باشد؛ پس مشتاقانه منتظر شنیدن آنها هستیم:)

منبع: آموزش کتاب استانبول b1

دکمه بازگشت به بالا