کدام ماده غذایی فشارخون را سریع پایین می آورد؟

فشار خون بالا شایع ترین عامل خطر قابل پیشگیری برای بیماری قلبی است.

به گزارش شیمیشی بر اساس آخرین آمار فدراسیون جهانی قلب پیش بینی می شود که این عارضه یک میلیارد و 300 میلیون نفر در جهان را درگیر کند و سالانه حدود 10 میلیون نفر قربانی شوند.

پزشکان همیشه تاکید می کنند که تغییر سبک زندگی و تغییر رژیم غذایی می تواند به کاهش سطح فشار خون و در نتیجه کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.

به گزارش هلث لاین کارشناسان می گویند خوردن تنها یک چیز می تواند فشار خون را کاهش دهد به زودی اما پیروی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب سرشار از غذاهای حاوی مواد مغذی خاص (مانند پتاسیم و منیزیم) ممکن است به کاهش یا حفظ فشار خون سالم در درازمدت کمک کند.

متخصصان قلب رژیم غذایی DASH را برای افراد مبتلا به فشار خون بالا یا کسانی که سعی در حفظ سطح بهینه فشار خون دارند توصیه می کنند که شامل غذاهایی مانند میوه ها سبزیجات و غلات کامل است.

این نوع رژیم بر مصرف میوه ها سبزیجات لبنیات کم چرب غلات کامل مرغ و ماهی و آجیل تاکید دارد و استفاده از چربی های اشباع شده کلسترول گوشت قرمز شیرینی ها و نوشیدنی های شیرین را محدود می کند.

همچنین برخی از غذاهای مفید برای کاهش فشار خون عبارتند از:

– مرکبات

– سالمون و سایر ماهی های روغنی

– سبزیجات برگ دار

– آجیل و دانه ها

نمونه هایی از آجیل و دانه ها برای خوردن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل با هدف کاهش فشار خون:

  • دانه کدو تنبل
  • بذر کتان
  • دانه چیا
  • پسته
  • مهره
  • بادام

– حبوبات

– جیب ها

– روغن زیتون

– گزون

– تخم مرغ

– گوجه فرنگی

– کلم بروکلی

– ماست

– گیاهان و ادویه جات ترشی جات

برخی از گیاهان و ادویه ها که ممکن است بر اساس نتایج تحقیقات حیوانی و انسانی به کاهش فشار خون کمک کنند:

  • دانه کرفس
  • گشنیز
  • زعفران
  • علف لیمو
  • فلفل سیاه
  • سیر
  • پودر پیاز
  • پودر فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • زیره سبز
  • فلفل قرمز
  • جینسینگ
  • دارچین
  • هل
  • ریحان
  • زنجبیل

– سیب زمینی

– کیوی

– گوشت های بدون چربی

وزارت کشاورزی آمریکا «گوشت بدون چربی» را هر گوشتی با کمتر از 10 گرم چربی 4.5 گرم یا کمتر چربی اشباع شده و کمتر از 95 میلی گرم کلسترول در هر 100 گرم تعریف می کند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا