پورسید: ما مدافع استقلال کانونهای وکلا هستیم
معاون حقوقی قوه قضائیه گفت: مراکز باید در مبارزه با فساد توسعه بیشتری پیدا کنند و ما صددرصد مدافع استقلال آنها هستیم.
به گزارش شیمیشی، بهزاد پورسید در مراسم هفتاد و یکمین سالگرد استقلال کانون که عصر امروز در سالن همایش های وزارت کشور برگزار شد، گفت: باید بگوییم که بین استقلال ارتباط جدی وجود دارد. قوه قضائیه و استقلال وکلا.” به علاوه در قانون اساسی بندهایی برای تضمین استقلال قوه قضائیه در نظر گرفته شده است و اصول متعددی در این زمینه وجود دارد که از آن جمله می توان به اختیارات دادگاه ها اشاره کرد که تنها مرجع رسیدگی به شکایات مردم است.
وی ادامه داد: قاضی فقط باید قانون را بررسی کند زیرا قاضی تحت هیچ فشار، نصیحت و دستور سیاسی نیست و حق تخطی از عدالت را ندارد.
پور سید گفت: اگر در دادگاه ها به عدالت برسیم، وکلا بیشترین نقش را دارند. وکیل باید هم از نظر شکل پرونده و هم از نظر فهم سؤال و تبیین قوانین موضوعه به وظیفه خود در قبال قاضی و موکلان خود عمل کند.
معاون حقوقی قوه قضاییه به تاریخچه حرفه وکالت اشاره کرد و گفت: از زمان تدوین دستورالعمل وکلا تا تصویب لایحه قانون استقلال وکلا پنجاه سال طول کشید تا کانون های وکلا تشکیل شود. شناسایی شده. از این نظر کانون های وکلای دادگستری یکی از قدیمی ترین نهادهای مدنی بوده و از این نظر یک نظام حرفه ای نیز می باشد.
پورسید بیان کرد: یکی از دلایلی که این نهاد در مراحل بالا و پایین تاریخ با چالش های جدی مواجه است، عدم دسترسی به این نهاد است و کانون اگر بخواهد بیشتر در عدالت مشارکت کند باید قویتر باشد.
وی به مفهوم استقلال اشاره کرد و گفت: اگر هدف از استقلال این است که همه بتوانند بدون ضوابط و نظارت پروانه وکالت بگیرند و کار خود را حرفه ای انجام دهند، هیچ توافقی با آن وجود ندارد و مطمئن هستم که شما موافق نیستید. آی تی. ..
پورسید اضافه کرد: یکی از چالش های جدی ما در محاکم قضایی، بی اطلاعی برخی قضات است که منجر به تعویق رسیدگی می شود که منجر به عدم آگاهی وکلای کم تجربه در صورتی که وکیل باشند و نقش خطیر خود را ایفا کنند، می شود. می تواند در ارتباط قوه قضائیه و مردم موفق باشد.
معاون حقوقی دادگستری نیز گفت: نظریات باید کمی تغییر کند. بنابراین باید به تئوری های جدیدی بیندیشیم. مثلا آیا وکیل می تواند به هر نحوی از موکل خود حمایت کند؟ حتی اگر باعث بی عدالتی شود. آیا وکلا حق تعویق رسیدگی به پرونده را دارند ظاهرا یکی از دغدغه های قاضی همین موضوع است. همانطور که متخصصان حقوقی باعث تاخیر در دعاوی می شوند، همین امر در مورد وکلا نیز صدق می کند.
پورسید گفت: معتقدم مراکز باید در مبارزه با فساد بیشتر توسعه پیدا کنند و ما صددرصد مدافع استقلال آنها هستیم.
وی گفت: قاضی نالایق را هم باید از قوه قضائیه حذف کنیم. با این پیشنهاد هم کانون های وکلا و هم قضات می توانند دوستان و مدافعان عدالت خوبی باشند. بی شک در این زمینه کانون های وکلا قوی تر شده و قدرت کافی را به دست خواهند آورد.
وی از مخالفت خود من به عنوان کارشناس با قانون تسهیل گری خبر داد و گفت: نمایندگان بدانند کجا اشتباه کرده اند. اگر به دنبال ساده سازی صدور پروانه وکالت هستیم، نمی توانیم کیفیت پروانه را نادیده بگیریم. با ترویج آموزش و مبارزه با فساد، باید اشتباهات را از بین ببریم. زیرا حرفه وکالت باید در وضعیت واقعی خود قرار گیرد.
معاون حقوقی قوه قضاییه گفت: همه باید به وظایف حرفه ای خود پایبند باشیم. وکیل و قاضی می توانند با موفقیت با هم کار کنند. یک قوه قضاییه ضعیف نمی تواند از شما حمایت کند، همانطور که انجمن ضعیف وکلا نمی تواند از عدالت حمایت کند، بنابراین ما نیاز به ارتباط و زبان مشترک داریم و باید دست به دست هم دهیم و آنچه را که به نفع عدالت است انجام دهیم.
انتهای پیام