ویزای تجاری چین برای افراد خاص

طبق حقوق و قوانین بین الملل هر کشور مستقلی این حق را دارد که مطابق با قوانین ملی درباره ورود و خروج افراد خارجی به قلمرو کشور خود تصمیم گرفته و ویزای فرد را صادر یا لغو نماید. کشور چین نیز بر اساس این حق بین المللی می تواند درباره نوع تعداد ورودی اعتبار و مدت اقامت هر تبعه خارجی تصمیم بگیرند و ویزای فرد را لغو یا صادر کنند. به صورت کلی برای ورود به هر کشوری چند نوع ویزا مانند ویزای توریستی تجاری تحصیلی و … صادر می شود. اگر شما هم قصد دارید کمی بیشتر درباره ویزای تجاری چین اطلاعات به دست بیاورید و اینکه به چه افرادی تعلق می گیرد تا پایان این صفحه همراه من بمانید.
گرفتن ویزای چین
کشور چین از لحاظ اقتصادی تجاری و توریستی جایگاه مهمی در بین همه کشور های جهان دارد. کشوری که تا چند سال پیش اهمیت زیادی در مبادلات اقتصادی جهان نداشت؛ ولی با تغییراتی که در فعالیت های تولید و اقتصادی خود انجام دادند در حال حاضر تبدیل به یکی از قطب های مهم اقتصادی در تمام دنیا شدند. این رشد به حدی است که تقریبا بیشتر کشور های جهان برای تهیه اقلام مورد نیاز خود با چین مبادلات تجاری برقرار می کنند. علاوه بر آن اهمیت کشور چین باعث شده که سفر های توریستی تجاری و نمایشگاهی زیادی به این کشور انجام شود. با توجه به اینکه مجوز ورود به چین از طریق ویزا صادر می شود آگاهی از انواع ویزا های ایسن کشور و به ویژه ویزای تجاری اهمیت زیادی برای تجار و بازرگانان دارد.
انواع ویزای چین
ویزای چین بر اساس وضعیت کشور چین (از نظر سیاسی و اقتصادی) و همچنین شرایط و هدف هر مسافر برای ورود به این کشور متفاوت است و بر همین اساس نیز صادر می شود. مسافران مختلف ممکن است با اهداف متفاوتی به این کشور سفر کنند. در این میان سفر با هدف گردشگری تحصیل کار سرمایه گذاری ترانزیت بازدید از نمایشگاه ها و… در دسته مهم ترین اهداف سفر به چین هستند.
از سویی دیگر ویزا های این کشور نیز تنوع بالایی دارد. به طور مثال مهم ترین ویزا هایی که برای مسافران خارجی چین صادر می شود شامل ویزای C چین (خدمه) ویزای D چین (اقامت دائم) ویزای F چین (بازدید غیرتجاری) ویزای G چین (ترانزیت) ویزای J چین (روزنامه نگاری) ویزای L چین (توریستی) ویزای Q چین (شخصی) ویزای S چین (بستگان خارجی) ویزای X چین (تحصیلی) و ویزای M چین (تجاری) است. برای گرفتن ویزای تجاری چین نیاز به مدارک و شرایط خاصی دارید که در ادامه بیان می شود.
مدت اعتبار ویزای تجاری چین
این نوع ویزا ۳ ماه اعتبار دارد و با داشتن این نوع ویزا می توانید ۳۰ روز در کشور چین اقامت کنید. در عین حال فرایند دریافت این نوع ویزا ۱۵ روز کاری زمان می برد.
مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای تجاری چین
در گان ابتدایی نیاز به پاسپورت معتبری دارید که اعتبار حداقل ۶ ماه داشته باشد. همچنین دو قطعه عکس ۶*۴ رنگی زمینه سفید که ترجیحا به تازگی گرفته شده باشد و به چهره ی فعلی شما شباهت داشته باشد. در عین حال باید نامه تمکن مالی خود را برای دریافت ویزا ارائه دهید که بر اساس آن در سال ۲۰۲۴ حداقل مبلغ ۸۰۰۰ دلار یا حدودا ۴۰۰ میلیون تومان تمکن مالی داشته باشید.
برای گرفتن این نامه کافی است به بانک مراجعه کنید و نامه تمکن مالی را با آنلاین برجسته دریافت کنید. در مرحله بعد بلیط رفت وبرگشت و واچر هتل را در دست داشته باشید و اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه را ارائه دهید تا فرایند اخذ ویزا پیش برود.
ویزای تجاری چین برای چه کسانی صادر می شود؟
ویزای تجاری چین یا ویزای M برای شرکت مسافران خارجی در فعالیت های تجاری و بازرگانی صادر می شود. این ویزا مناسب افرادی است که برای فعالیت های اقتصادی دائما به چین سفر می کنند؛ ولی کمتر از شش ماهِ سال در این کشور حضور دارند. توجه داشته باشید که حداکثر اعتبار ویزای M سه ماه است. در عین حال پردازش و صدور ویزا حدود ۱۰ روز کاری از زمان حضور در سفارت زمان می برد.
دعوت نامه ویزای تجاری چین
یکی از مهم ترین مدارک برای دریافت ویزای تجاری چین دعوت نامه است که شرایط خاص خود را دارد. از جمله شرایط اخذ دعوت نامه می توان به این موضوع اشاره کرد که متقاضی ویزا باید از یک شرکت مستقر در چین دعوت نامه دریافت کرده باشد و این شرکت و فعالیت تجاری آن نیز مورد تایید کشور چین باشد. علاوه بر آن متقاضی باید گواهی تمکن مالی داشته باشد. همچنین هدف و برنامه تاجر خارجی و مدت اقامت او در چین در طول سفر به چین باید مشخص باشد؛ بنابراین ارائه مدارک مبنی بر رزرو هتل و محل اقامت فرد در کشور چین الزامی است.
در نهایت توجه داشته باشید که ویزای تجاری چین به افراد بالای ۱۸ سال داده می شود و مسافر نباید دارای سابقه کیفری در کشور خود باشد.
هزینه ویزای چین چقدر است؟
هزینه خدمات دریافت ویزای چین برای افراد بالای ۱۸ سال و بدون دعوت نامه حدود ۲۲۰ دلار است و اگر با دعوت نامه اقدام به دریافت ویزا کنید این هزینه تا حدود ۱۷۰ دلار است که امکان پرداخت آن به ریال یا دلار وجود دارد.