واکنش سازمان غذا و دارو به عرضه غذاهای حرام گوشت در برخی رستوران ها و فروشگاه های برخط

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به احتمال عرضه غذاهای حرام گوشت در برخی رستوران ها و فروشگاه های برخط تأکید کرد که نظارت بر حلیت این محصولات در حیطه مسئولیت نهادهای دیگر است و از مصرف کنندگان خواست تنها محصولات فرآوری شده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنند.

به گزارش شیمیشی دکتر حسین رستگار توضیح داد که نظارت بر حلیت و نوع گوشت های غیرفرآوری شده مستقیما به سازمان غذا و دارو مربوط نمی شود.

وی تاکید کرد: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیر فرآوری شده به ویژه محصولات حیوانی بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران داران است.

وی همچنین در خصوص فرآورده های حلال گفت: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش می کند که کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوری شده ای که دارای این نشان ها هستند تضمین شود. این نشان ها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند که از نظر ایمنی سلامت و حلیت مورد تأیید قرار گرفته اند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو وی افزود: مصرف کنندگان با توجه به این نشان ها می توانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.

رستگار تاکید کرد: فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمی توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار می رود ارگان های مسئول به وظایف خود و اعتبار سازمانی شان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان به طور جدی برخورد کنند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا