هرگز دیر غذا نخورید!
با توجه به اینکه چاقی اکنون صدها میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است، یافته های تحقیقاتی جدید می تواند به افراد کمک کند خطر چاقی را فقط با خوردن وعده های غذایی خود چند ساعت زودتر کاهش دهند.
فرانک شییر، متخصص مغز و اعصاب در بیمارستان بریگهام در بوستون و یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: «مطالعات قبلی ما و سایرین نشان دادهاند که دیر غذا خوردن با افزایش خطر چاقی، افزایش چربی بدن و کاهش موفقیتآمیز وزن مرتبط است. ” . ما می خواستیم دلیل آن را بفهمیم و بفهمیم چرا دیر غذا خوردن خطر چاقی را افزایش می دهد.
در این آزمایش، کارشناسان شرکت کنندگان را به دو گروه تقسیم کردند. به یک گروه یک برنامه سخت شامل سه وعده غذایی در روز در زمان های معین، شامل صبحانه در ساعت 9 صبح، ناهار در ساعت 13:00 و شام در حدود ساعت 6 بعد از ظهر داده شد، در حالی که برای گروه دیگر زمان های وعده غذایی شامل مصرف اولین وعده غذایی متفاوت بود. :00 و آخری حدود ساعت 21:00 (به عبارت دیگر ناهار، شام و غذای اضافی).
از طریق نمونههای خون، سؤالات نظرسنجی و سایر اندازهگیریها، متخصصان دریافتند که وقتی وعدههای غذایی دیرتر خورده میشوند، سطح هورمون لپتین (که به ما میگوید چه زمانی سیر هستیم) در یک دوره 24 ساعته کاهش مییابد. این باعث می شود افراد بیشتر احساس گرسنگی کنند و کالری را با سرعت کمتری بسوزانند.
همچنین آزمایشها نشان داد که تغییر زمان وعدههای غذایی (به شیوه گروه دوم) باعث میشود که ژن بافت چربی که بر نحوه ذخیرهسازی چربی در بدن تأثیر میگذارد، روند چربیزایی را افزایش داده و از سوی دیگر کاهش یابد. شدت تجزیه چربی مورد
محققان می گویند چاقی می تواند منجر به سایر مشکلات سلامتی، از جمله دیابت و سرطان شود، بنابراین یافتن راه هایی برای جلوگیری از پیشرفت آن در وهله اول، تفاوت بزرگی در سلامت جمعیت جهان ایجاد می کند.