مقابله با مشکلات قطعی برق با احداث نیروگاه خورشیدی
به گزارش خبرگزاری شیمیشی از قزوین؛ بهمن قاسمی، مدیرعامل شرکت آریان فولاد در نشست خبری با رسانه ها که در سالن جلسات دفتر مرکزی برگزار شد؛ به ارائه گزارشی از وضعیت شرکت پرداخت و گفت: این شرکت از سال 1380 تاسیس شده و برای ساخت و توسعه آن تاکنون بیش از 560میلیون دلار هزینه شده است که همه از محل منابع داخلی شرکت و آورده شرکا می باشد.
قاسمی به ظرفیت تولید شرکت اشاره کرد و افزود: این شرکت با 8خط تولیدی دارای ظرفیت سالانه دومیلیون تن نورد و 240هزار تن ظرفیت تولید شمش است و در حال حاضر نیز مشغول بررسی و مطالعه امکان تولید ورق با عرض 500میلیمتر بوده و در آستانــه راه اندازی سه خط ذوب القایی 50 تن بـا ظرفیت کل حدود 350هزار تن قرار دارد که تلاش می کنیم در شش ماه آینده به بهره برداری برسد.
این فعال صنعتی تصریح کرد: آریان فولاد ضمن داشتن بالاترین تنوع محصول، بزرگترین کارخانه نورد خصوصی ایران و خاورمیانه می باشد و مهمترین مزیت شرکت تحویل محصول خریداری شده به مشتری در همان روز خرید است.
مدیرعامل آریان فولاد ادامه داد: در حال حاضر برای 1083نفر به صورت مستقیم و 5هزار نفر غیرمستقیم شغل ایجاد شده است که در صورت اجرای طرح های توسعه شرکت ظرفیت تولید و اشتغالزایی نیز افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر با ۳۰درصد ظرفیت فعالیت میکنیم، توضیح داد: ناترازی انرژی، چنر نرخی بودن ارز، ضعف های کلان مدیریتی، مشکلات فنی مرتبط با تولید، سرمایه در گردش، ضعف در بازاریابی و فروش از عوامل کاهش ظرفیت تولید شرکت می باشد که امیدواریم بتوانیم سال آینده به ۵۰ درصد ظرفیت اسمی برسیم.
قاسمی در ادامه به طرح های توسعه ای شرکت اشاره کرد و افزود: این شرکت برای توسعه فعالیتهای تولیدی و مدیریتی مجتمع حدود ۱۲۰مگاوات برق خریداری کرده است و نسبت به احداث تاسیسات بهره برداری از پساب بویین زهرا با ظرفیت دو هزار مترمکعب در روز با سرمایه گذاری 100میلیارد تومان اقدام کرده که در آستانه بهره برداری آزمایشی قرار دارد و در صورت فراهم بودن شرایط، تابستان سال آینده افتتاح می شود.
وی اظهارکرد: در نظر داریم برای تامین نیازهای شرکت خود یک نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 100مگاوات احداث کنیم که امیدواریم همکاری لازم در این زمینه صورت گیرد.
این صنعتگر نمونه خاموشی برق و گاز را عمده مشکل خود عنوان کرد و گفت: قطعی برق در تابستان و قطعی گاز در زمستان باعث شده عملا 4ماه از سال را بلاتکلیف باشیم که در این زمینه تصور می شود مسئولان به این مهم که با تعطیلی واحدها؛ پرسنل با چه مشکلات سخت و هولناکی مواجه میشوند توجهی نمی کنند لذا به عنوان پیشنهاد عرض میکنیم خاموشی ها بر یک اساس منصفانه بین کل آحاد جامعه و صنایع و صنف ها و مصارف تقسیم شود.
وی در ادامه صحبت های خود با اشاره به حقوق پایین کارگران تصریح کرد: حقوق و دستمزد کارگران باید منصفانه باشد و نظر بر این است: حقوق ها بر پایه ارز، به عنوان مثال ۲۵۰ الی ۳۰۰ دلار پایه تعیین شود و هر زمان بیش از ۵ درصد ارزش ریال ضعیف گردید بر اساس واحدهایی ده درصدی تعدیل فوری اتفاق بیافتد و در مراحل بعدی جبران شود تا ترازی کمتر از پایه ۲۵۰ یا ۳۰۰ دلار شکل نگیرد و در صورتیکه ریال قوی تر شود به عنوان پاداش زحمات جامعه ورودی منفی صورت نگیرد و حقوق مطابق قانون نتواند کمتر از آخرین دریافتی باشد و در مراحل بعدی ناترازی احتمالی بر اساس پایه میانگین ۲۵۰ الی ۳۰۰ دلار حداقل جبران و تعدیل شود.
مدیرعامل آریان فولاد در پایان ضمن قدردانی از فعالیت های بورس کالا خواستار شفافیت بیشتر در نحوه محاسبه قیمت پایه شمش و مقاطع فولادی شد و گفت: از بورس کالا انتظار داریم مکانیزم قیمت گذاری فاصله ۱۱درصدی بین شمش و میلگرد را شفاف سازی کند و با توجه به اینکه فکر میکنیم خطایی در محاسبه اتفاق افتاده، خواهشمندیم ضمن انتشار نحوه محاسبه این عدد، نسبت به اصلاح آن اقدام کند.