غنیسازی آرد با ویتامین دی بهزودی آغاز میشود
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه نان قدرت غالب مردم است و برای تامین کمبود مواد معدنی و ویتامین ها، غنی سازی آن در دستور کار قرار دارد، از توسعه تولید نان در کشور به روش صنعتی خبر داد. کشور.
به گزارش شیمیشی، سید حیدر محمدی با بیان اینکه امنیت غذایی در همه کشورها در کنار امنیت ملی حائز اهمیت است، گفت: امنیت غذایی در دو سطح ایمنی و تامین و رئیس جمهور در شورای عالی سلامت و ایمنی غذا بر تامین کافی و مهم است. غذای سالم
نوبیری به اهمیت نان در سبد غذایی کشور اشاره کرد و گفت: در سال 1402 اعتبار اختصاص یافته برای گندم حدود 160 هزار میلیارد تومان است که این میزان چندین برابر سایر محصولات است و این نیز نشان دهنده توجه به این محصول است.
دستیار وزیر بهداشت میزان نان کشورمان را 37 درصد بیشتر از کشورهای منطقه دانست و گفت: هر ایرانی روزانه 300 گرم نان می خورد که می تواند بستر مناسبی برای تامین انرژی باشد. ، پروتئین، نمک و ویتامین ها.
محمدی به افتتاح خط تولید نان صنعتی (تافتون) برای اولین بار در اهواز اشاره کرد و گفت: نانی که از آرد آلوده به صورت بهداشتی و زیر نظر مسئولان فنی مورد تایید وزارت بهداشت تهیه شود، سالم است. اما البته نان کاملی نیست زیرا برای اینکه نان کامل محسوب شود باید نشانه هایی از آهن، کلسیم، روی، فسفر و ویتامین های گروه B وجود داشته باشد.
رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: در حال حاضر 12 تا 28 درصد آرد از آرد و کمترین سهم از نان سنگکه است. 370 تولیدکننده آرد در کشور داریم که 25 درصد آنها آرد کامل هستند.
به گفته وی اولین واحد کامل تولید نان سنتی به صورت صنعتی اخیرا افتتاح شد و به زودی در کشور توسعه می یابد. بر اساس برنامه سازمان غذا و دارو، حداقل یک یا دو واحد تولید آرد علف در تمام استان ها فعال هستند و در صورت تمایل نانوایان به تهیه نان، این آرد در اختیار آنها قرار می گیرد.
بر اساس گزارش سازمان غذا و دارو، وی در پایان به غنی سازی فرآورده های شیر با ویتامین D اشاره کرد و گفت: غنی سازی آرد با اسید فولیک از دیرباز و در جهت ارتقای ویتامین D سلامت جامعه اجرا شده است. . از آنجایی که هدف تغذیه جامعه هدف بزرگ تری است، طرح غنی سازی نان با ویتامین D در مرحله نهایی است و به زودی آغاز می شود.
انتهای پیام