ضرورت توسعه شهرک سلامت برای گسترش حوزه آموزش و دانشجویی در تربتحیدریه
شیمیشی/خراسان رضوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، گفت: توسعه شهرک سلامت برای گسترش حوزه آموزش و دانشجویی در دستور کار است.
حسین ابراهیمیپور، ۱۵ فروردین در نشست خبری که با محوریت طرح سلامت نوروزی برگزار شد، افزود: گستره خدمات دانشگاه علوم پزشکی بسیار وسیع است. جنس خدمات در آن به گونهای میباشد که نیاز مبرمی را برطرف میسازد.
وی گفت: مسیری که حوزه سلامت تربتحیدریه در سالیان پس از انقلاب اسلامی پیموده لایق افتخار است و بار سنگینی برای امانتداری و توسعه خدمات بر دوش داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در ادامه به تشریح مهمترین برنامههای این دانشگاه در سال جدید پرداخت و افزود: اجرای طرح پزشکی خانواده از مهمترین برنامههای سال ۱۴۰۳ خواهد بود که برای این مهم در شهر تربتحیدریه نیاز به افزایش پایگاههای بهداشتی برای بهبود کیفیت خدمات داریم و این امر نیازمند مشارکت خیرین است.
وی افزایش ماندگاری پزشکان در منطقه را جزو دیگر اولویتهای دانشگاه برشمرد و تصریح کرد: برای حل چالش ماندگاری پزشکان باید به مرجعیت درمانی در منطقه برسیم و خدمات خاص را در مراکز درمانی برقرار نماییم که از جمله این اقدامات افزایش تنوع و جامعیت خدمات در در حوزه درمان است و گامهای اولیه برای این مقوله برداشته شده است.
ابراهیمیپور آموزش و پژوهش را از جمله مهمترین موضوعات توسعه دانشگاه دانست و بیان کرد: توسعه شهرک سلامت برای گسترش حوزه آموزش و دانشجویی در دستور کار قرار دارد که کلنگزنی دانشکده پزشکی، افتتاح سلف سرویس مرکزی، کلنگ زنی مسجد و مجتمع فرهنگی و… از جمله این اقدامات خواهد بود.
کاهش ۱۰ درصدی تصادفات در نوروز ۱۴۰۳
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در ادامه با بیان اینکه میانگین رسیدن آمبولانسهای اورژانس ۱۱۵ به محل فوریت با شیوه نامههای کشوری تطابق دارد، گفت: طی تعطیلات نوروز تصادفات و سوانح جادهای در حوزه تحت پوشش این دانشگاه کاهش ۱۰ درصدی داشت.
محمدجواد امیری، افزود: از آغاز طرح ملی سلامت نوروزی تا پایان ۱۴ فروردین سه هزار و ۶۵۰ تماس با اورژانس گرفته شد که ۲۷ درصد تماسها منجر به اعزام آمبولانس به محل حادثه شد.
وی اذعان کرد: از این تعداد تماس با اورژانس ۱۲۰ مورد تصادف جرحی بوده که منجر به اعزام ۲۲۰ نفر به مراکز درمانی شد که متأسفانه سه تصادف منجر به فوت هم داشتیم.
وی افزود: در این مدت نیز نسبت به بازه زمانی مشابه پارسال با افزایش ۱۰ درصدی مزاحمتهای تلفنی نیز مواجه بودیم که این امر در فرآیند امدادرسانی میتواند اختلال ایجاد کند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه با اشاره به اینکه در سطح جادهها و روستاها از پوشش بسیار خوبی برخوردار هستیم، عمر بالای آمبولانسها در کشور را یک مشکل بزرگ بیان و تصریح کرد: نوسازی ناوگان اورژانس یک نیاز ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: هماکنون ۶۰درصد آمبولانسهای این دانشگاه بالای ۱۵ سال عمر دارند که این موضوع یک مشکل کشوری است، وجود تحریمها باعث سخت شدن فرآیند ورود آمبولانس به کشور شده است.
مراجعه بیش از ۱۴ هزار مراجعه به اورژانس
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در این جلسه تصریح کرد: در طرح سلامت نوروزی از ۲۴ اسفند تا ۱۴ فروردین ۱۴ هزار و ۳۲۵ نفر به اورژانس بیمارستانهای این دانشگاه مراجعه کردند که از این تعداد هزار و ۶۲۹ نفر بستری شدهاند.
الهام بهرهمند ادامه داد: طی این مدت ۳۰۶ زایمان طبیعی و سزارین انجام شده است و همچنین ۳۲۸ نفر تحت عمل جراحی قرار گرفتند و ۱۲ هزار و ۹۰۷ خدمت در درمانگاههای تخصصی دولتی و عمومی به هموطنان ارائه شد.
وی با اشاره به انجام ۱۱۲ بازدید نظارتی از مراکز درمانی در تعطیلات نوروز و دادن تذکرات لازم به این مراکز، گفت: برای خدمترسانی بهتر به مردم عزیز در تعطیلات نوروزی چهار بیمارستان، ۱۳ درمانگاه، ۱۰ مرکز تصویربرداری، پنج آزمایشگاه، هفت مرکز دندانپزشکی، سه مرکز فیزیوتراپی و تعدادی از مطبهای پزشکان عمومی و متخصص فعال بودند.
انتهای پیام