رشد ۲۴ درصدی بهره برداران بخش کشاورزی در چهارمحال وبختیاری

به گزارش خبرگزارییحیی رمضانی در جلسه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری در اتاق بازرگانی استان اظهار کرد: نگاه کارشناسی به امور تسهیل گری در بخش خصوصی و توسعه پایدار منشور اخلاقی دولت وفاق ملی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری افزود: موضوعات خاص باید در جلساتی از جمله شورای توسعه و برنامه ریزی و شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی مطرح شود تا بتوانیم فرآیندهای تسهیل گری و حذف بروکراسی اداری را بهتر پیگیری کنیم.

جلسات کمیسیون های تخصصی اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری قوی تر برگزار شود

وی با بیان اینکه هر اندازه جلسات کمیسیون های تخصصی اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری قوی تر برگزار شود به مصوبات قانونی بهتر خواهیم رسید گفت: باید مشوق ها و بخشودگی هایی برای فعالان بخش خصوصی که در پی ناترازی انرژی دچار آسیب شده اند در نظر بگیریم.

شناسایی 80 هزار نفربهره بردار کشاورزی دراستان

رمضانی در ادامه با اشاره به پایان سرشماری کشاورزی در چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: حدود ۱۵۲ نیروی آموزش دیده در استان طی ۵۳ روز سرشماری کشاورزی را انجام دادند که در نهایت ۸۰ هزار و ۱۵۲ بهره بردار در این بخش شناسایی شد.

درفرآیند سرشماری کشاورزی ۱۹۰ هزار خانوار  همکاری داشتند

وی ادامه داد: پس از جمع بندی آمار جمع آوری شده در سرشماری کشاورزی چهارمحال و بختیاری و مقایسه با سرشماری سال ۱۳۹۳ شاهد رشد ۲۴ درصدی بهره برداران بخش کشاورزی در استان هستیم در فرآیند سرشماری کشاورزی ۱۹۰ هزار خانوار همکاری داشتند.

تخصیص زمین برای ایجاد پنل های خورشیدی در جوار واحدهای تولیدی یک کار ارزشمند است

در ادامه مجید فرهزاد- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه شهرک های صنعتی بدون انرژی برق نمی توانند به فعالیت خود ادامه دهند اظهار کرد: تخصیص زمین برای ایجاد پنل های خورشیدی در جوار واحدهای تولیدی یک کار ارزشمند است.

وی تاکید کرد: پیشنهاد می شود سازمان جهادکشاورزی نیز احداث نیروگاه های تجدیدپذیر در جوار اراضی کشاورزی را تسهیل کند و با حفظ کاربری اراضی کشاورزی موجود بخشی از اراضی را به پنل های خورشیدی اختصاص دهد.

توپوگرافی استان برای استفاده از انرژی باد برای تولید انرژی برق مناسب است

فردوس کریمی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اهمیت استفاده از منابع تجدیدپذیر جهت تولید انرژی گفت: توپوگرافی این استان برای استفاده از انرژی باد برای تولید انرژی برق مناسب است.

وی افزود: معمولا در برخی از مناطق از جزر و مد رودخانه و دریا برای تولید انرژی استفاده می شود.

حسین برزگررئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه برای واگذاری زمین برای احداث نیروگاه های خورشیدی در استان محدودیت نداریم گفت: البته باید ظرف یکسال این نیروگاه به بهره برداری برسد در غیر اینصورت زمین باز پس گرفته خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۲۷۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان بروجن وجود دارد که ۳۰۰ هزار هکتار آن بلااستفاده است خاطرنشان کرد: با همکاری یک تعاونی می توان ۱۰۰۰ مگاوات برق تولید کرد.

شهرک های تخصصی برای انرژی های تجدیدپذیر در شهرک های صنعتی چهارمحال وبختیاری  ایجاد شود

در پایان فضل الله رحمتی مدیرکل صنعت معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در بحث حوزه انرژی های تجدیدپذیر هزینه ترانزیت حائز اهمیت است اظهار کرد: طبق بازدیدهای میدانی صورت گرفته از شهرک های صنعتی نمی توان حداکثر راندمان را از پنل های خورشیدی در جوار صنایع کوچک داشت.

وی تاکید کرد: پیشنهاد می شود شهرک های تخصصی برای انرژی های تجدیدپذیر در شهرک های صنعتی ایجاد شود.

دکمه بازگشت به بالا