جنایت‌های رژیم صهیونیستی از مرز نقض حقوق بشر عبور کرده است

دستیار امور بین الملل وزارت دادگستری و وزیر حقوق بشر گفت: جنایات رژیم صهیونیستی از مرز نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت فراتر رفته است.

به گزارش شیمیشی، از اداره ارتباطات و ارتباطات معاونت خدمات بین الملل نهاد قضایی و مرکز حقوق بشر، در این نشست بین المللی با عنوان بررسی بار حقوقی جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن. در غزه با حضور کاظم خریب آبادی معاون خدمات بین الملل دادگستری و دبیر پایگاه حقوق بشر و شخصیت، حقوقدانان و حقوقدانان 18 کشور از جمله برزیل، ونزوئلا، روسیه، اردن، عراق، سوریه و… در مجتمع فرهنگی دادگستری شهید بهشتی برگزار شد.

خریب آبادی در ابتدای این دیدار همچنین به حادثه بالگردی که در آن حضور داشت توجه کرد و برای سلامتی خود و دوستانش ابراز امیدواری کرد. غزه در هفت ماه گذشته گفت: آنچه در غزه رخ می دهد جنگ بین مردم عادی تحت اشغال و رژیم اشغالگر است.

وی همچنین گفت: بر اساس اصول حقوق بین الملل، حق دفاع از حقوق مشروع مردم غزه، حق دفاع در برابر متجاوزان است. ادعای رژیم صهیونیستی در مورد حق دفاع ادعایی بی اساس و طوفان اقصی نتیجه هفت دهه اشغال و سوء استفاده رژیم صهیونیستی است.

بیش از 130 هزار نفر در غزه شهید و مجروح شدند

دبیر کانون حقوق بشر در ادامه به بررسی علل و ریشه های حادثه 16 آنلاین و اهمیت این موضوع پرداخت و گفت: مردم فلسطین بیش از هفت دهه است که قربانی جنایات و حملات رژیم صهیونیستی شده اند. آمار اسیران و آوارگان فلسطینی، تعداد کشتارهای برنامه ریزی شده علیه رژیم صهیونیستی، تعداد شهدا و مجروحان فلسطینی و قطعنامه های ضد صهیونیستی وتو شده یا اجرا نشده، گواه تداوم هفت دهه است. جنایات رژیم صهیونیستی در هفت ماه گذشته بیش از 120 هزار نفر در غزه شهید و مجروح شده اند که 70 درصد آنها زن و کودک هستند. این جنایات در شرایطی اتفاق افتاد که کشورهایی مانند آمریکا خود را مدافع حقوق زنان و کودکان نشان دادند و در برابر جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کردند و حتی به آن پیوستند.

نایب رئیس سرویس بین الملل لیگ عدالت به قانون رم نیز اشاره کرد و گفت: معیارهای در نظر گرفته شده برای نسل کشی و پاکسازی قومی موید وقوع نسل کشی در غزه است. در این قانون محرومیت قومی و نژادی از غذا و دارو مصداق نسل کشی است. از آنجایی که آستانه نسل کشی بسیار پایین است، باید معادل قانونی دیگری برای قتل های رژیم صهیونیستی تعریف شود.

به گفته خریب آبادی، رژیم صهیونیستی مرتکب جنایاتی می شود که جزو جنایات بین المللی است، مانند جنایت علیه بشریت، جنایات جنگی، نسل کشی. البته این دسته از جنایات رژیم صهیونیستی به دوران جنگ جدید این رژیم علیه غزه محدود نمی شود.

آمریکا با حمایت همه طرف های رژیم صهیونیستی در جنایات این رژیم در غزه شریک است.

دبیر کانون حقوق بشر همچنین تاکید کرد: قطع آب، دارو و غذا برای مردم غزه جنایت علیه بشریت و نقض جدی حقوق بشر است. در طول هفت ماه حملات رژیم صهیونیستی، بسیاری از حقوق مردم غزه پایمال شده است. حق غذا، مسکن، توسعه، تعیین سرنوشت، آموزش، بهداشت و درمان و حق زندگی مردم غزه، از جمله حقوق بشر بین المللی، نقض شده است. صدای یکی از دادستان های این نقض گسترده حقوق بشر مردم غزه شنیده نشد. جامعه حقوق بشر در چارچوب معیارهای دوگانه خود نه تنها سکوت می کند، بلکه از جنایات علیه جنایات رژیم صهیونیستی نیز حمایت می کند. رژیم آمریکا با حمایت های مالی، نظامی، سیاسی و اطلاعاتی خود شریک جنایات این رژیم در غزه است.

وی همچنین تصریح کرد: توزیع بیانیه ها برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی کافی نیست و رویکردهای سیاسی و دوجانبه حامیان رژیم صهیونیستی و سازمان های بین المللی در حوزه حقوق بشر همچنان ادامه دارد.

خریب آبادی در ادامه سخنان خود به نقض حقوق بشر در غزه پرداخت و تاکید کرد: رژیم صهیونیستی در غزه نیز حقوق بشر از جمله حمله نکردن به مناطق غیرنظامی را زیر پا گذاشته و انواع جنایت ها را علیه مردم بی گناه غزه مرتکب شده است. . آنچه در غزه اتفاق می افتد بیش از جنایت و نقض حقوق بشر است. وقتی صحبت از جنایات علیه بشریت و جنایات جنگی می شود، رژیم اشغالگر بدترین جنایات را علیه مردم غزه مرتکب شده است.

این اقدام آفریقای جنوبی منجر به صدور حکم موقت از سوی دادگاه لاهه شد
وی در ارزیابی تصمیم آفریقای جنوبی مبنی بر شکایت از رژیم صهیونیستی در دیوان بین المللی دادگستری، صدور دستور موقت لاهه را مفید دانست و گفت: این دستور فشار زیادی را بر رژیم صهیونیستی وارد کرد، هرچند که چنین نبود. جلوگیری از خصوصی سازی اقداماتی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه.

دبیر کانون حقوق بشر به حذف مرز مذهبی برای حفاظت از فلسطین و موضوع هشدار به مردم نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اشاره کرد و گفت: دانشگاه های آمریکا عرصه تظاهرات بی سابقه هستند. حجم بالای جنایات رژیم صهیونیستی و بی‌تفاوتی دادستان‌های حقوق بشر منجر به تشکیل جبهه‌ای خشن در افکار عمومی شد.

وی در بخشی دیگر با اشاره به وجود پرونده شکایت فلسطینی ها از رژیم صهیونیستی در دیوان کیفری بین المللی از هرگونه اقدام این دادگاه برای محاکمه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی استقبال کرد و گفت: جنایات رژیم صهیونیستی باید به طور جدی مستند باشد.

نظارت قضایی رژیم صهیونیستی در دادگاه های ملی بسیار مهم است

خریب آبادی همچنین تصریح کرد: نظارت قضایی رژیم صهیونیستی در محاکم کشور بسیار مهم است. ما این کار را در ایران انجام دادیم. درخواست از کشورها برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی از جمله کاهش روابط تجاری یا قطع روابط سیاسی با این رژیم بسیار مهم است.

معاون خدمات بین الملل وزارت دادگستری در پایان ابراز امیدواری کرد که این مطالبات در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی مطرح شود. حمایت حقوقی از مردم مظلوم فلسطین باید تا پیروزی نهایی این مردم مظلوم ادامه یابد.

در ادامه این نشست شخصیت ها و حقوقدانان سایر کشورها نیز به بیان مسائل خود در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم غزه پرداختند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا