تکلیف مسافران ترکیه چه میشود؟
وزیر بهداشت با نوشتن نامه ای خواستار بسته شدن مرزهای هوایی و زمینی ترکیه شده است. مدیرکل امور مرزی وزارت کشور و سخنگوی سازمان هواپیمایی ، اجرای این موضوع را تحت بررسی بیشتر و تصمیم مرکز ملی مدیریت تاج قرار داد. با این حال ، رئیس انجمن آژانس های مسافرتی نظر دیگری در مورد مسدود کردن جاده ترکیه دارد.
حرمت الله رفیعی به شیمیشی گفت: به نظر می رسد وزارت بهداشت قادر به کنترل و مدیریت اوضاع نیست و توپ را به زمین دیگری می اندازد و جاده را به عنوان ضربه می بندد. اگر این وزارتخانه نگران انتقال بیشتر بیماری از خارج است ، چرا به هواپیماهای شلوغ داخلی توجه نمی کند. تعداد پروازها و مسافران کیش با ترکیه قابل مقایسه نیست.
وی به کمبود سفر به ترکیه اشاره کرد و گفت: “به طور معمول 200 پرواز در هفته بین ترکیه و ترکیه مجاز است. تعطیلات نوروز امسال ، برخلاف سالهای گذشته ، فقط پروانه پرواز در این مورد نیست. دیگری هم داده نشده است. اما تعداد پروازهای بین ایران و ترکیه روزانه از 28 پرواز به 5 پرواز افزایش یافته است. آنها فکر می کنند چگونه سفر به ترکیه افزایش یافته است!
رفیعی می گوید: “بهتر است از آمار دقیق برای اقناع مردم استفاده شود.” گزارش دقیق و آماری را ارائه دهید که یک بیمار مبتلا به ویروس جهش یافته یا Covid 19 در میان مسافران ترکیه است. وزارت بهداشت این آمار را از کجا ثبت کرده است؟ آیا مدیران آن را دنبال می کنند؟ ما به عنوان نماینده به سیستمی که آمار انسانی در آن ثبت شده دسترسی نداریم.
وی می افزاید: “چرا آنها وقتی از مسافران می خواهند برای ورود و خروج منفی آزمایش کنند یا قانون قرنطینه را وضع می کنند ، اینقدر نگران هستند؟” تا زمانی که مسافران در کنترل مرز مشکلی نداشته باشند. در اکثر کشورها ، سفرهای بین المللی با همین قوانین انجام می شود.
وی در پاسخ به این سال که در صورت لغو پروازها ، مسافرینی که بلیط یا بلیط می خرند چه اتفاقی می افتد ، مخالف سیاست مسدود کردن مرز بود و خواستار افزایش نظارت شد و گفت: “مسافران ایرانی فقط سفارشاتی را که داده می شود ترتیب می دهند.” نگرانی. بدون شک بسته شدن مسیر ترکیه بسیاری از مسافران ایرانی را گیج و سردرگم خواهد کرد.
ترکیه یکی از شلوغ ترین مقصدهای خارجی در ایران است و جستجوی آن فقط برای سرگرمی نیست. با توجه به حجم سرمایه گذاران ایرانی در این کشور برای خرید خانه ، سفر به ترکیه در سالهای اخیر و قبل از همه گیری کرونا به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. از طرف دیگر ، به دلیل ممنوعیت سفر بین المللی در ایران از سال 1998 ، بسیاری از مسافران از مسیر ترانزیت ترکیه برای رسیدن به مکان مورد نظر استفاده می کنند. علاوه بر این ، به دلیل عدم فعالیت سفارتخانه های برخی کشورهای خارجی در ایران ، شهروندان ایرانی مجبور می شوند فعالیت های آموزشی ، اداری و مهاجرت را از طریق سفارتخانه های مستقر در ترکیه دنبال کنند.
با این حال ، شدت شیوع ویروس کرونا در ترکیه از هفته گذشته تاکنون به عنوان همسایه شرقی ایران نگران کننده بوده است. خبرگزاری آناتولی به نقل از وزیر بهداشت ترکیه گفته است که تعداد مبتلایان به عروق ویروس کرونا در این کشور در حال افزایش است و این رقم 75 درصد از کل بیماران است. بر این اساس ، مقررات قرنطینه در بسیاری از شهرهای ترکیه تمدید شده است.
در تاریخ 4 آوریل ، علیرضا وهاب زاده ، مشاور وزیر بهداشت ، با اشاره به وضعیت در توئیتر نوشت: “همه شهرهای ترکیه در وضعیت قرمز قرار دارند ، اما همه پروازها به این کشور ادامه دارد و مقاصد گردشگری تنظیم می شود.” گردشگران و مسافران به این همسایه شمال غربی کشورمان می توانند ناقل ویروس مرگ کرون انگلیسی در داخل کشور شوند.
یک روز بعد ، سعید نمکی ، وزیر بهداشت ، نامه ای به وزیر کشور و فرمانده مرکز کرونا نوشت: “از آنجا که ویروس جهش کووید 19 در ترکیه گسترش یافته است ، ظرف یک هفته کشور را از طریق هوا و زمین جستجو کنید.
نمکی گفت: شهروندان ایرانی که در ترکیه هستند و می خواهند به آن کشور بروند و همچنین شهروندان ترکیه که در ایران هستند و می خواهند کشور خود را ترک کنند می توانند پروتکل های مربوطه را دنبال کرده و آزمایش PCR را انجام دهند و آلوده را تأیید نکنند. ” و رفت.
حسین قاسمی ، مدیرکل امور مرزی وزارت کشور و دبیر کمیته تأمین اجتماعی و انضباطی مرکز ملی مدیریت تاج ، در توضیح درخواست وزارت بهداشت برای اعمال محدودیت های بیشتر در مرز با همسایه غربی. Social و Disciplinary.net یک گزارش جامع را برای تصمیم گیری نهایی به مرکز مدیریت ملی کرونا ارائه داده است.
مقصود اسدی سامانی ، دبیر انجمن فرودگاه ها ، پنج روز بعد به درخواست وزیر بهداشت اعلام کرد که پروازهای ترکیه منظم است و وی نمی خواهد پروازهای ایران و ترکیه را تا زمان اعلام رسمی فرماندهی مبارزه با فساد متوقف کند.
وی گفت: موضوع پروازها در جلسه بعدی مرکز ضد کرونا بحث خواهد شد و اگر این مرکز تعلیق پروازها را اعلام کند ، پروازها به فرودگاه های ترکیه لغو می شود.
ابوالقاسم جلالی ، دستیار وزیر هواپیمایی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی نیز گفت: “ما تاکنون درخواستی مبنی بر تعلیق پروازها از ترکیه دریافت نکرده ایم ، مگر اینکه اداره ملی علیه کرونا درخواست تعلیق یا ممنوعیت خارجی یا پروازهای داخلی. “ما به زودی آن را اجرا خواهیم کرد.
این اولین بار نیست که ویروس کرونا مرز بین ایران و ترکیه را مسدود می کند. همزمان با شیوع ویروس کرونا ، ترکیه از مارس 1998 تا اواسط سال 1999 بارها مرزهای هوایی و زمینی خود را با ایران بست و حتی پس از باز شدن مرز هوایی ، مدت طولانی اصرار داشت که این سرزمین به دلیل ویروس کرونا بسته شد. در دسامبر 1999 ، با ورود ویروس جهش یافته در بسیاری از کشورها ، قوانین سفر در ترکیه تا حدی سختگیرانه تر شد. اتباع خارجی از جمله ایرانیان مجبور شدند تا 72 ساعت قبل از پرواز برای پرواز منفی به کرونا تسلیم شوند.
انتهای پیام